Είσαι κάτω από το δέντρο με την οικογένειά σου; ? Είσαι στο τραπέζι με τους φίλους;? Είσαι μαζί με τα παιδιά σου και γράφετε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη (που θα πρέπει μετά να υλοποιήσεις;) ? Είσαι αγκαλιά με το σκυλάκι σου, το γατάκι σου;??
Είσαι μόνος;

Είσαι μαζί μας. 

?Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα εκτός από διαφορετικά μπορούν να γίνουν και ξεχωριστά. Όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε, έχουμε ο ένας τον άλλον και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα από όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουμε τις φετινές γιορτές. 

?‍?‍???Η ομάδα του Project Parenting από το σπίτι της Μαρίνας Αρπλιά, δημιουργού του Project Parenting https://www.projectparenting.gr/, θα συναντηθεί διαδικτυακά με experts της πλατφόρμας μας και τις οικογένειές τους, για να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα, μα πάνω από όλα τη χαρά μας που συναντήσαμε τέτοιους μοναδικούς ανθρώπους και… εσάς, τους γονείς. Γιατί χωρίς εσένα, δεν θα υπήρχε μέλλον. Χωρίς τη συμβολή σου να διαμορφώνεις τη γενιά του αύριο, τα παιδιά σου, δεν θα μιλούσαμε καν για 2021. Είσαι τόσο σημαντικός. ?? 

✨Θα τραγουδήσουμε κι ελπίζουμε να τραγουδήσεις κι εσύ μαζί μας και να κάνεις τις… παραγγελιές σου.

✨Θα πούμε τα κάλαντα (παραδοσιακά και μη).

✨Θα πούμε παραμύθια (για μικρούς και μεγάλους).

✨Θα συζητήσουμε για γονεϊκότητα, στόχους και 2021.

✨Θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα από όλη την Ελλάδα.

Γιατί κανένας μας δεν είναι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε αγκαλιασμένοι.

Καλά Χριστούγεννα. 

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό
Ευθυμία Αδαμίδου

Ευθυμία Αδαμίδου

Συστημική & Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια

Εκπαίδευση Bachelor: Ψυχολογία, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Deree College, 1995 Πιστοποιημένες Εξειδικεύσεις: Συστημική /Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια , Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, 1999 Συστημική Σύμβουλος στην Καταξιωτική προσέγγιση,...

Διαβάστε περισσότερα
Όλυ Πατσούρα

Όλυ Πατσούρα

Full Spectrum Doula, Βιολόγος, Ολιστική Θεραπεύτρια

Διαβάστε περισσότερα
Σπύρος Κασιμάτης

Σπύρος Κασιμάτης

Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ο Σπύρος Κασιμάτης με πτυχίο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, ΜA στην Ιστορία από το University College London (SSEES) και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Συμβουλευτική από το University of Strathclyde. Έχει εξειδικευτεί στη φροντίδα παιδιών που πενθούν, στη θεραπεία ζεύγους με τη μέθοδο Emotionally Focused Therapy και στην επαγγελματική υποστήριξη εκπαιδευτικών.

Διαβάστε περισσότερα
Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Εκπαίδευση Bachelor: Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, 2007 Εκπαιδευμένη από τον Σύλλογο Βοηθό Μητρότητας Ελλάδας (Greek Doula Assocciation),2016-2017 Εισηγήτρια Περιγεννητικής και Μεταγεννητικής Yoga απο το...

Διαβάστε περισσότερα