Βίντεο

Εισαγωγή

Αυτές τις γιορτές έχουμε ο ένας τον άλλον

Επεισόδιο 1

Αυτές τις γιορτές έχουμε ο ένας τον άλλον

Αυτές τις γιορτές έχουμε ο ένας τον άλλον

Είσαι κάτω από το δέντρο με την οικογένειά σου;  Είσαι στο τραπέζι με τους φίλους; Είσαι μαζί με τα παιδιά σου και γράφετε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη (που θα πρέπει μετά να υλοποιήσεις;). Είσαι αγκαλιά με το σκυλάκι σου, το γατάκι σου; Είσαι μόνος; Είσαι μαζί μας. 

Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα εκτός από διαφορετικά μπορούν να γίνουν και ξεχωριστά. Όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε, έχουμε ο ένας τον άλλον και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα από όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουμε τις φετινές γιορτές. 

Η ομάδα του Project Parenting από το σπίτι της Μαρίνας Αρπλιά, δημιουργού του Project Parenting, θα συναντηθεί διαδικτυακά με συνεργάτες της πλατφόρμας μας και τις οικογένειές τους, για να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα, μα πάνω από όλα τη χαρά μας που συναντήσαμε τέτοιους μοναδικούς ανθρώπους και… εσάς, τους γονείς. Γιατί χωρίς εσένα, δεν θα υπήρχε μέλλον. Χωρίς τη συμβολή σου να διαμορφώνεις τη γενιά του αύριο, τα παιδιά σου, δεν θα μιλούσαμε καν για 2021. Είσαι τόσο σημαντικός. ?? 

Αυτές τις γιορτές έχουμε ο ένας τον άλλον

Θα τραγουδήσουμε κι ελπίζουμε να τραγουδήσεις κι εσύ μαζί μας και να κάνεις τις… παραγγελιές σου.

Θα πούμε τα κάλαντα (παραδοσιακά και μη).

Θα πούμε παραμύθια (για μικρούς και μεγάλους).

Θα συζητήσουμε για γονεϊκότητα, στόχους και 2021.

Θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα από όλη την Ελλάδα.

Γιατί κανένας μας δεν είναι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε αγκαλιασμένοι.

Καλά Χριστούγεννα. 

Συμμετέχει και η Ευθυμία Αδαμίδου, Συστημική & Ολιστική Ψυχοθεραπεύτρια, 6972719591, info@innerflow.gr

Γίνε μέλος σήμερα
Όλυ Πατσούρα

Όλυ Πατσούρα

Full Spectrum Doula, Βιολόγος, Ολιστική Θεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Όλυ Πατσούρα, Full Spectrum Doula, Ολιστική Θεραπεύτρια και Βιολόγο. Το όνειρό της είναι... "να δημιουργούμε μαζί έναν κόσμο αγάπης, σύνδεσης και ισορροπίας για όλους τους ανθρώπους, θεραπευμένο από τις συνέπειες του μοναχικού τραύματος".

Διαβάστε περισσότερα
Σπύρος Κασιμάτης

Σπύρος Κασιμάτης

Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ο Σπύρος Κασιμάτης με πτυχίο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, ΜA στην Ιστορία από το University College London (SSEES) και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Συμβουλευτική από το University of Strathclyde. Έχει εξειδικευτεί στη φροντίδα παιδιών που πενθούν, στη θεραπεία ζεύγους με τη μέθοδο Emotionally Focused Therapy και στην επαγγελματική υποστήριξη εκπαιδευτικών.

Διαβάστε περισσότερα
Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα