Επειδόσια

Εισαγωγή

Αφήνω το φόβο, αναπνέω και κινούμαι

Επεισόδιο 1

Αφήνω το φόβο, αναπνέω και κινούμαι

Περιγραφή

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια και ανυπομονεί να γνωρίσετε μαζί της μια άλλη διάσταση των σωματικών μας δεξιοτήτων και πληροφοριών. Να φροντίσετε το σώμα σας με κίνηση, αναπνοή και συνειδητότητα ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα «άβολα» ίσως συναισθήματα όπως ο φόβος. Περιμένει με χαρά να ακούσει τις ερωτήσεις σας, να μοιραστείτε την δική σας εμπειρία σε αυτή τη καραντίνα με πρωταγωνιστές τα συναισθήματά σας και τη σχέση σας με το σώμα και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια νέα εμπειρία ύπαρξης!

Η Λίλλυ Βελισσαρίου είναι Δασκάλα Pilates και εργάζεται με ανθρώπους που είτε θέλουν να βελτιώσουν το σώμα και την υγεία τους μέσω του pilates είτε θέλουν να περάσουν από τον πόνο σε μία καλή καθημερινότητα.

Ο φόβος, όπως και κάθε άλλο συναίσθημα σωματοποιείται. Θα δούμε πού και πώς βγαίνει στο σώμα και με κάποιες πολύ βασικές ασκήσεις θα χαλαρώσουμε και θα αγκαλιάσουμε αυτό που συμβαίνει, γιατί εμείς και μόνο εμείς έχουμε τον έλεγχο του σώματός μας και της ζωής μας.

Ερωτήσεις

Στο σημερινό Συζητάμε παρέα απαντήθηκαν τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Ποια είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα στην περίοδο της καραντίνας;
  2. Πώς μας επηρεάζει το συναίσθημα του φόβου σε σωματικό επίπεδο; 
  3. Πώς μπορώ να διαχειριστώ τον φόβο μου αν δεν μπορώ να απαλλαγώ από αυτόν;
  4. Η άσκηση και η συνειδητή κίνηση μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία μου;
  5. Πόσο σημαντική είναι η αναπνοή για τον έλεγχο του φόβου;
  6. Μπορούμε να κάνουμε πρακτικά κάποιες ασκήσεις να χαλαρώσουμε τα σημεία που επεμβαίνει ο φόβος;

Είναι τα πρώτα μας γενέθλια & γιορτάζουμε μαζί! Επιπλέον -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή με τον κωδικό "Birthday"!
Λίλλυ Βελισσαρίου

Λίλλυ Βελισσαρίου

Δασκάλα Pilates, Καλλιτέχνης

Η Λίλλυ Βελισαρίου δασκάλα Pilates με περισσότερο από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Διαβάστε περισσότερα
Μαριτίνα Συμβουλίδη

Μαριτίνα Συμβουλίδη

Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με εξειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training). Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στο κλάδο της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα και εμπλουτίζει διαρκώς τα επαγγελματικά της εργαλεία όπως οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT, η Βοτανολογία, η Αρωματοθεραπεία, δίνοντας ολιστική διάσταση στην ψυχοθεραπεία. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά, με σκοπό να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης και αγάπης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα