Βίντεο

Εισαγωγή

Trailer

Επεισόδιο 1

1ο Q&A: Θηλασμός & Αποθηλασμός

1ο Q&A: Θηλασμός & Αποθηλασμός

Πόσο… γάλα έχει χυθεί στις μάχες για τον θηλασμό;

Κάθεσαι ήσυχη ήσυχη και θηλάζεις -ή έστω εκφράζεις έναν προβληματισμό που μπορεί να έχεις- και… συγγενείς, φίλοι, άλλες μαμάδες, οι σελίδες στο fb, η γειτόνισσα, ο περιπτεράς… θεωρούν ότι είναι καλή ιδέα να σου πουν τη γνώμη τους για τον θηλασμό του δικού σου παιδιού! 

Αμ δε… Ό,τι απορία έχεις, επειδή επηρεάζει και εσένα και το μωρό σου, είναι σημαντικό να απαντιέται σε ένα πλαίσιο φροντίδας και κατανόησης, από το οποίο θα πάρεις έγκυρες πληροφορίες από ανθρώπους που εξειδικεύονται πάνω στο θέμα. Ένα τέτοιο πλαίσιο έχουμε χτίσει με την Αφροδίτη Κονδύλη και τη Σοφία Δούμα, οι οποίες είναι -μεταξύ άλλων- Πιστοποιημένες σύμβουλοι θηλασμού IBCLC και Δημιουργοί του Κύκλου, ενός κέντρου στήριξης νέων μαμάδων και ζευγαριών. Παρέα δημιουργήσαμε ένα Q&A, όπου τα Μέλη του Project Parenting είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις!

Ερωτήσεις που απαντήσαμε στο 1ο Q&A: Θηλασμός & Αποθηλασμός:

  • Επηρεάζει ο θηλασμός την τερηδόνα στα δόντια των παιδιών;
  • Τι να κάνω αν εμφανίσω φουσκάλες στη θηλή και πονάω κατά τον θηλασμό;
  • Είναι εντάξει αν το παιδί θηλάζει μόνο από τον ένα μαστό;
  • Πώς μπορεί να τοποθετηθεί σωστά το μωρό στη θηλή;
  • Σχετίζεται η διατροφή της μαμάς κατά τον θηλασμό με τις διατροφικές συνήθειες του παιδιού;
  • Πώς καταλαβαίνω ότι το μωρό έχει χορτάσει;
  • Πώς επηρεάζει ο θηλασμός τον ύπνο;
  • Αποθηλασμός & ύπνος
  • Θηλασμός & Εγκυμοσύνη

Γίνε μέλος σήμερα
Αφροδίτη Κονδύλη

Αφροδίτη Κονδύλη

PCI Parent Coach, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Σύμβουλος Θηλασμού

Η Αφροδίτη Κονδύλη είναι Parent Coach, Εκπαιδεύτρια γονέων και Σύμβουλος θηλασμού. Έχει ιδρύσει τον Κύκλο, ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών , θηλασμού και οικογενειών και το Parent Coach Lab. To όραμά της είναι οι γονείς να έχουν την υποστήριξη και την πληροφόρηση που χρειάζονται, την ευκαιρία να ανακαλύψουν το δικό τους μοναδικό μονοπάτι στην πορεία της γονεϊκότητας τους...

Διαβάστε περισσότερα
Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Σοφία Δούμα. Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της. Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Το όνειρό της είναι η υποστήριξη και η φροντίδα προς τις γυναίκες και την οικογένεια, με ενσυναίσθηση και σεβασμό. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα
Κύκλος

Σε συνεργασία με:

Κύκλος

Ο Κύκλος ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών και των οικογενειών τους. Λειτουργεί από το 2015, στηρίζοντας τη γυναίκα ολιστικά, στην περιγεννητική περίοδο, στη γονεϊκότητα αλλά και σε κάθε άλλη στιγμή που το έχει ανάγκη. Μάθε περισσότερα για τον Κύκλο στην πλατφόρμα μας!

Διαβάστε περισσότερα