Σχεδίασε τους 12 πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου μέσα από το 6μηνο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης

Διάρκεια: 6 Μήνες – 11 Συναντήσεις

Συνάντηση Γνωριμίας: 6 Ιανουαρίου 2022

Το πρόγραμμα αυτό είναι για εσένα αν…

 • Νιώθεις ότι η ζωή σου… δεν σου ανήκει; 
 • Έχεις μπει στον αυτόματο πιλότο σπίτι – δουλειά – υποχρεώσεις; 
 • Προσπαθείς να είσαι όσα θέλουν οι άλλοι; 
 • Δυσκολεύεσαι να πάρεις τη σωστή απόφαση για εσένα; 
 • Έχεις χάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου; 
 • Νιώθεις ότι πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στη δουλειά, την προσωπική ζωή και όσα αγαπάς; 

Σχεδίασε τους 12 σημαντικότερους τομείς της ζωής σου

Αυτo το πρoγραμμα εiναι για εσeνα που θeλεις να σχεδιaσεις eναν ‘h περισσoτερους απo τους 12 πιο σημαντικοyς τομεiς της ζωhς σου!

Με ποιον τρόπο θα το καταφέρεις; 

Μέσα από τις 4 φάσεις του προγράμματος που είναι δομημένες έτσι ώστε μετά το τέλος κάθε φάσης να βρίσκεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να υλοποιήσεις τα όνειρά σου!

ΦΑΣΗ 1 | 20 Δεκέμβρη – 7 Γενάρη | Κάνε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε μέσα από:

 • Το My Revision Book, το πρακτικό e-book που κατεβάζεις στη συσκευή σου για να το συμπληρώσεις ή να το εκτυπώσεις, με όσα σημαντικά (ή και όχι) συνέβησαν πέρυσι. 
 • Γραπτό εκπαιδευτικό υποστηρικτικό υλικό που θα λαμβάνεις μέσω email.
 • Την πρώτη online συνάντηση γνωριμίας με την ομάδα του προγράμματος.

ΦΑΣΗ 2 | 08 Ιανουαρίου – 28 Μαρτίου | Ξεκίνα να σχεδιάζεις τους 12 τομείς της ζωής σου, μέσα από:

 • Το My Vision Book, το πρακτικό e-book που κατεβάζεις στη συσκευή σου ή το εκτυπώνεις και το συμπληρώνεις με τα σχέδιά σου για τους 12 τομείς της ζωής σου.
 • Γραπτές οδηγίες & tips για τη συμπλήρωση του My Vision Book από τις εισηγήτριες.
 • 5 online συναντήσεις στις οποίες θα γίνεται η συμπλήρωση του e-book με την καθοδήγηση των εισηγητριών. Οι συναντήσεις θα μαγνητοσκοπούνται και για εσένα που θέλεις να το δεις στον δικό σου χρόνο.

ΦΑΣΗ 3 | 29 Μαρτίου – 6 Ιουνίου | Κάνε πράξη όσα σχεδίασες για τους 12 τομείς της ζωής σου, μέσα από: 

 • 5 online συναντήσεις, από όπου θα μάθεις τεχνικές και βιωματικές ασκήσεις από τις εισηγήτριες του προγράμματος.
 • Γραπτό υποστηρικτικό υλικό που θα λαμβάνεις μέσω email.

ΦΑΣΗ 4 | 07 Ιουνίου – 20 Ιουνίου | Ετοιμάσου να ζεις τη ζωή που ονειρεύεσαι, μέσα από:

 • 1 online συνάντηση: Σε αυτήν τη συνάντηση θα δούμε πώς πήγε το πρόγραμμα, τι καταφέραμε, θα μοιραστούμε τι σήμαινε για τον καθένα και την κάθε μία από εμάς και θα αποχαιρετιστούμε.
 • Newsletters με εκπαιδευτικό υλικό

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Πρόσβαση για πάντα

Το υλικό του προγράμματος θα είναι διαθέσιμο σε εσένα για πάντα, ώστε να μπορείς να το παρακολουθήσεις όσες φορές θέλεις και όποτε νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη.

Στον δικό σου χρόνο

Γνωρίζουμε πόσο γεμάτη είναι η καθημερινότητά σου, για αυτό μπορείς να κάνεις το πρόγραμμα στον δικό σου χρόνο. Μπορείς να επιλέξεις εσύ αν θέλεις να είσαι Live στις συναντήσεις ή να τις παρακολουθήσεις αργότερα.

Σε τιμή γνωριμίας

Η τιμή γνωριμίας ισχύει μόνο για αυτόν τον πρώτο κύκλο του προγράμματος και ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Τι θα μάθεις από το πρόγραμμα ReVision Life:

 1. Πώς να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για τη ζωή σου
  Ανακάλυψε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου σε κάθε έναν από τους 12 τομείς της ζωής σου και θέσε τους στόχους σου για κάθε έναν από αυτούς.
 2. Πώς να ζεις αυθεντικά και σε αρμονία με εσένα
  Αναγνώρισε τοξικές δυναμικές και επαναπροσδιόρισε τη σχέση σου με τον εαυτό σου, ώστε να μπορείς να παρουσιάζεσαι με ειλικρίνεια σε όλες σου τις συναναστροφές και να είσαι σε ευθυγράμμιση με την αλήθεια σου. 
 3. Πώς να έχεις ανθεκτικότητα και να μην επηρεάζεσαι
  Άφησε πίσω σου περιοριστικές πεποιθήσεις, συνήθειες και επιρροές και μάθε πώς να ανταπεξέρχεσαι με σταθερότητα και ισορροπία ακόμα και σε μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις. 
 4. Πώς να κάνεις περισσότερα σε λιγότερο χρόνο
  Ξεπέρασε συνήθειες, συναισθήματα και μοτίβα που διακόπτουν την παραγωγικότητά σου και σε εμποδίζουν στην εξέλιξή σου. Χρησιμοποίησε το My Vision Book σαν πυξίδα, για να μην αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν σε φέρνουν πιο κοντά στο δικό σου όνειρο. 
 5. Πώς να επιταχύνεις την επίτευξη των στόχων σου
  Πήγαινε πέρα από το παραδοσιακό goal setting και δημιούργησε ένα ενωτικό όραμα για τη ζωή σου που σε κρατάει μέσα στο μονοπάτι σου για να πετύχεις τα όνειρά σου.
 6. Πώς να ισορροπήσεις ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική σου ζωή. Μάθε να αναγνωρίζεις και να επικοινωνείς τις πραγματικές σου ανάγκες. Αναγνώρισε τις πτυχές της ζωής σου που έχεις παραμελήσει και σε ποιες έχεις επενδύσει υπερβολικά. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξαναεπιλέξεις ανάμεσα στην οικογένεια, τα πάθη και τη δουλειά σου.

Η Ομάδα του ReVision Life:

ΟΛΥ ΠΑΤΣΟΥΡΑ

“To Revision Life σημαίνει κερδίζω έμπρακτα τη χρονιά που πέρασε, αγκαλιάζοντας τις εμπειρίες μου και μέσα από αυτές αγκαλιάζω τον εαυτό μου, ανοίγοντάς του την πόρτα για νέες εμπειρίες.”

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΛΕΤΑΚΗ

Για εμένα ReVision Life σημαίνει πως μπαίνω σε μια τροχιά ανακάλυψης και επανανακάλυψης της σημασίας που έχει η ζωή μου για τη ζωή μου, για εμένα την ίδια!

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΠΕΖ

“Για εμένα το ReVision Life είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας που περνάει μέσα από το άδειασμα, την ευγνωμοσύνη, το μοίρασμα, την ανάγκη για εξερεύνηση και αυτοπραγμάτωση.”

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΠΛΙΑ

Τι πιο υπέροχο και μαγικό από τα όνειρα; Το ReVision Life είναι ένα πρακτικό πρόγραμμα για ονειρευτές που θέλουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ReVision Life

My Revision
Book

Το e-book για να κάνεις την ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς. Συμπληρώνοντάς το θα συνδεθείς με τον εαυτό σου και ταυτόχρονα θα αναγνωρίσεις όλα όσα κατάφερες τον προηγούμενο έναν χρόνο, όλα όσα θέλεις να αφήσεις πίσω και όλα όσα θέλεις να φέρεις στη ζωή σου την επόμενη χρονιά.
Βασικό βήμα για το μέλλον είναι να μάθουμε από το παρελθόν. 

My Vision
Book

Το e-book που συμπληρώνοντάς το θα επανασυνδεθείς με τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου. Μέσα από αυτή τη βαθιά διαδικασία θα ανακαλύψεις και θα καταγράψεις το ξεκάθαρο όραμά σου για τον άνθρωπο που θέλεις να γίνεις και τη ζωή που θέλεις να ζεις. Ανακάλυψε πώς μπορείς να πετύχεις σε κάθε τομέα της ζωής σου, καθώς γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Μηνιαίες Συναντήσεις Καθοδήγησης

Διαδικτυακές live συναντήσεις κάθε μήνα με τους σχεδιαστές του προγράμματος και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες για πρακτικές ασκήσεις, εξήγηση και συζήτηση γύρω από τη συμπλήρωση των βιβλίων σου, αλλά και μοιράσματα, βιωματικές εμπειρίες και πρακτικά εργαλεία.

Συνδρομή στο
Project Parenting

Παράλληλα, γίνεσαι αυτόματα μέλος στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική πλατφόρμα με υλικό για εσένα που θέλεις να γίνεις ο γονιός και ο άνθρωπος που ονειρεύεσαι! Θα βρεις υλικό για τη γονεϊκότητα και την προσωπική σου ανάπτυξη!

Γιατί πετυχαίνει αυτό το πρόγραμμα;

Γιατί το ReVision Life δεν βασίζεται σε θαύματα, σε ευχές ή σε tips! Βασίζεται σε εσένα, σε εμένα, σε εμάς. Μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου και μόνο μέσα από το ΜΑΖΙ μπορείς να το καταφέρεις ουσιαστικά. Εμείς είμαστε εδώ για να ρίξουμε φως στο μονοπάτι και να σε στηρίξουμε να κάνεις την αλλαγή που τόσο πολύ θέλεις. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα; Τι περιλαμβάνει το πακέτο μου;

Το 6μηνο βιωματικό πρόγραμμα ReVision Life σου προσφέρει όλα τα εφόδια: 

για να οραματιστείς, να σχεδιάσεις και να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις εσύ, εστιάζοντας στις 4 βασικές σχέσεις: με τον εαυτό σου, με τους άλλους (σύντροφο, παιδί, φίλοι) με την εργασία και με τη ζωή σου γενικότερα. 

Και bonus: Πρόσβαση στο Project Parenting, με υλικό αυτοβελτίωσης & γονεϊκότητας, τόσο για εσένα που είσαι γονιός όσο και για εσένα που θέλεις να εστιάσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη. 

2. Έχω πιεσμένο πρόγραμμα και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να παρακολουθώ τις online συναντήσεις. Είναι για εμένα;

Φυσικά!

Γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμά σου μπορεί να είναι γεμάτο, για αυτό μπορείς να παρακολουθήσεις και να συμπληρώσεις όλα τα εργαλεία στον δικό σου χρόνο. Εννοείται προτείνουμε να βρίσκεσαι στις συναντήσεις, για να σε γνωρίσουμε κιόλας, αλλά η επιλογή είναι δική σου.

Τέλος, όλο το υλικό μαγνητοσκοπείται προκειμένου να μπορείς να το δεις ξανά και ξανά για πάντα!

3. Θα έχω πρόσβαση για πάντα στο υλικό;

Εννοείται. Τα εργαλεία αλλά και όλο το μαγνητοσκοπημένο υλικό του ReVision Life είναι δικό σου για πάντα.

Εξαιρείται το συμπληρωματικό υλικό το οποίο προέρχεται από το Project Parenting & η πρόσβαση παύει να ισχύει με την λήξη της συνδρομής σου. Ωστόσο τα ebooks που θα σου προτείνουμε μπορείς επίσης να τα κατεβάσεις και να τα κρατήσεις για πάντα.

4. Γιατί έχει τόσο μεγάλη έκπτωση;

Τον τελευταίο χρόνο έγινε πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι χρειαζόμαστε μια πυξίδα που θα μας καθοδηγήσει. Καθώς είναι ο πρώτος χρόνος που τρέχουμε αυτό το project, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια τιμή γνωριμίας, η οποία θα επιτρέψει σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση στην εξειδικευμένη γνώση των εισηγητών.

Είναι σημαντικό για εμάς να εξελισσόμαστε διαρκώς για εσένα. Έτσι θέλουμε να έχουμε δίπλα μας πολλούς συνοδοιπόρους που θα μοιραστούν μαζί μας τη γνώμη τους και θα μας δώσουν feedback για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι την επόμενη χρονιά.