Δημιούργησε το δικό σου μονοπάτι προς τη ζωή και τη γονεϊκότητα που θέλεις

Ξεκίνα σήμερα στο Project Parenting Premium

Γίνε μέλος τώρα

50+ ώρες βίντεο
premium εκπαιδευτικού υλικού που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα
90+ επαγγελματίες
εξειδικευμένοι επαγγελματίες & οργανισμοί
40+ webinars
προτάσεις για webinars κάθε μήνα
10+ Facebook lives
ζωντανές συζητήσεις με experts κάθε μήνα
Γίνε premium μέλος

Διάλεξε το δικό σου premium πακέτο:

1 μήνας

από 12€

7€

7.00€ τον μήνα

Εγγραφή

12 μήνες

από 119€

60€

5.00€ τον μήνα

Εγγραφή

Γιατί να γίνεις μέλος στο Project Parenting Premium;

Ξεκίνησε σήμερα και ανακάλυψε όλες τις δυνατότητες που σου δίνει το Project Parenting Premium.
•Για να βλέπεις ολοκληρωμένα βίντεο με θεωρία και πρακτικές συμβουλές.
•Για να διαβάζεις e-Books που καλύπτουν σφαιρικά μια θεματική.
•Για να έχεις πρόσβαση σε προτάσεις για webi-nars και δραστηριότητες στην πόλη σου.
•Για να μας λες τις ανάγκες που έχεις και εμείς να δημιουργούμε αντίστοιχο υλικό και για να βλέπεις αυτά που εσύ θέλεις στην αρχική σου.

Υπηρεσίες Δωρεάν Premium
Βίντεο ΝΑΙ ΝΑΙ
Άρθρα ΝΑΙ ΝΑΙ
Στοιχεία Επαγγελματιών ΝΑΙ ΝΑΙ
Premium Βίντεο ΟΧΙ ΝΑΙ
e-Books ΟΧΙ ΝΑΙ
Προτάσεις για Webinars & Δραστηριότητες ΟΧΙ ΝΑΙ
Facebook group μόνο για μέλη ΟΧΙ ΝΑΙ
Εξατομίκευση πλατφόρμας ΟΧΙ ΝΑΙ
Συμμετοχή στα premium lives στο κλειστό facebook group μας ΟΧΙ ΝΑΙ

Τι θα βρεις στο Project Parenting Premium

Νιώθεις ότι κανένας δεν σε προετοίμασε για τη γονεϊκότητα; Νιώθεις ότι χρειάζεσαι συνοδοιπόρους που θα σε αγκαλιάσουν με αποδοχή, αγάπη και σεβασμό και δεν θα σε κρίνουν για τις επιλογές σου; Είμαστε εδώ για σένα, για να μας μιλήσεις και να σε ακούσουμε. Στόχος μας να καλύψουμε τις ανάγκες σου με εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργούμε μόνο για εσένα, πάντα με σεβασμό στο μονοπάτι που εσύ έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις.

Premium Βίντεο

Είδες τα βίντεό μας και ανακάλυψες ότι προτιμάς να μαθαίνεις μέσα από την εικόνα και τον ήχο; Στο Project Parenting Premium έχεις πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα βίντεο, με ακόμα πιο πρακτικές συμβουλές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας.

Γίνε μέλος σήμερα

e-Books

Σ' αρέσει να διαβάζεις; Ανακάλυψε πρωτότυπα διαδικτυακά βιβλία, που θα τα βρεις μόνο στο Project Parenting Premium. Διάβασε διαφορετικές και εξειδικευμένες απόψεις για θέματα που αφορούν τόσο εσένα όσο και τη γονεϊκότητά σου. Και δεν χρειάζεσαι καν internet! Απλά το κατεβάζεις στη συσκευή σου και το διαβάζεις όποτε και από όπου θέλεις.

Γίνε premium μέλος

Προτάσεις για Webinars & Δραστηριότητες

Θέλεις να συμμετέχεις σε δραστηριότητες που συμβαίνουν στην πόλη σου; Ψάχνεις κάτι εκπαιδευτικό και ποιοτικό για το παιδί σου; Ή θέλεις να παρακολουθείς webinars σχετικά με τη γονεϊκότητα από όπου κι αν βρίσκεσαι; Δες δωρεάν και με κόστος προτάσεις από τους επαγγελματίες και τους οργανισμούς μας και πάρε μέρος σε ό,τι σε ενδιαφέρει.

Δοκίμασέ το σήμερα

Ομάδα μόνο για premium μέλη με εβδομαδιαία premium lives

Έχεις ανάγκη να συνδεθείς, να ανταλλάξεις απόψεις και να μοιραστείς κοινές εμπειρίες με άλλους γονείς; Θέλεις να έρθεις σε πιο άμεση επαφή με τους επαγγελματίες μας; Θέλεις να παρακολουθείς premium lives που γίνονται για θέματα που μας έχουν ζητήσει τα μέλη μας και συνοδεύονται από το πρακτικό e-book; Για αυτό έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα στο Facebook αποκλειστικά για τα premium μέλη μας ώστε να μπορείς να ζητάς απευθείας το υλικό που εσύ θέλεις.

Γίνε premium μέλος

Σχεδίασε τη δική σου πλατφόρμα γονεϊκότητας

Πόσο τέλειο θα ήταν να έχεις τη δική σου πλατφόρμα γονεϊκότητας; Να επιλέγεις εσύ τι θέλεις να βλέπεις, σχετικά με τα θέματα που σε αφορούν; Στο Project Parenting Premium επιλέγεις εσύ ποιον επαγγελματία θέλεις να παρακολουθείς περισσότερο και ποιες θεματικές σε αφορούν. Έτσι, εσύ σχεδιάζεις τη δική σου εξατομικευμένη πλατφόρμα.

Ξεκίνα τώρα

Δοκίμασε το Project Parenting Premium σήμερα

Νιώθεις ότι χάνεσαι μέσα στην πληροφορία που υπάρχει γύρω από τη γονεϊκότητα και τα παιδιά; Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, γιατί πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και προσεγγίζουμε τις ανάγκες σου με αγάπη και σεβασμό. Γίνε μέλος στο Project Parenting Premium σήμερα, για να βρεις έγκυρη, πρακτική & εξατομικευμένη γνώση μέσα από video, e-Books, live συζητήσεις και προτάσεις για webinars & δραστηριότητες.
Ακολούθησε τα βήματα:
•Βάζεις όλα τα στοιχεία σου
•Κάνεις την εγγραφή σου
•Μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις.

Ξεκίνα τώρα

Ξεκλείδωσε το premium live της εβδομάδας

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να επικοινωνήσεις την απώλεια ή την ασθένεια στο παιδί σου; Έχεις βιώσει εσύ την απώλεια του μωρού σου και ψάχνεις να βρεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις και να το ξεπεράσεις; Δες το live μας και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Γίνε premium μέλος τώρα