Γίνε ο γονιός που θες, φροντίζοντας πρώτα εσένα.

η 1η Online Εκπαιδευτική Πλατφόρμα Γονεϊκότητας για οικογένεις που αγαπιούνται βαθιά.

Γίνε μέλος στο Project Parenting

150+ ώρες βίντεο
εκπαιδευτικού υλικού που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα
110+ επαγγελματίες
εξειδικευμένοι επαγγελματίες & οργανισμοί
40+ δραστηριότητες
προτάσεις για σεμινάρια κάθε μήνα
10+ Facebook lives
ζωντανές συζητήσεις με τους συνεργάτες μας κάθε μήνα
Γίνε premium μέλος

Διάλεξε το δικό σου premium πακέτο:

1 μήνας

από 12€

7€

7.00€ τον μήνα

Εγγραφή

3 μήνες

από 37€

19€

6.33€ τον μήνα

Εγγραφή

Γιατί να γίνεις μέλος στο Project Parenting;

Νιώθεις ότι κανένας δεν σε προετοίμασε για τη γονεϊκότητα; Νιώθεις ότι χρειάζεσαι συνοδοιπόρους που θα σε αγκαλιάσουν με αποδοχή, αγάπη και σεβασμό και δεν θα σε κρίνουν για τις επιλογές σου; Είμαστε εδώ για σένα, για να μας μιλήσεις και να σε ακούσουμε. Στόχος μας να καλύψουμε τις ανάγκες σου με εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργούμε μόνο για εσένα, πάντα με σεβασμό στο μονοπάτι που εσύ έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις.

Βίντεο

Είδες τα βίντεό μας και ανακάλυψες ότι προτιμάς να μαθαίνεις μέσα από την εικόνα και τον ήχο; Στο Project Parenting έχεις πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα βίντεο, με ακόμα πιο πρακτικές συμβουλές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας.

Γίνε μέλος σήμερα

e-Books

Σ' αρέσει να διαβάζεις; Ανακάλυψε πρωτότυπα διαδικτυακά βιβλία, που θα τα βρεις μόνο στο Project Parenting. Διάβασε διαφορετικές και εξειδικευμένες απόψεις για θέματα που αφορούν τόσο εσένα όσο και τη γονεϊκότητά σου. Και δεν χρειάζεσαι καν internet! Απλά το κατεβάζεις στη συσκευή σου και το διαβάζεις όποτε και από όπου θέλεις.

Γίνε μέλος σήμερα

Προτάσεις για Webinars & Δραστηριότητες

Θέλεις να συμμετέχεις σε δραστηριότητες που συμβαίνουν στην πόλη σου; Ψάχνεις κάτι εκπαιδευτικό και ποιοτικό για το παιδί σου; Ή θέλεις να παρακολουθείς webinars σχετικά με τη γονεϊκότητα από όπου κι αν βρίσκεσαι; Δες δωρεάν και με κόστος προτάσεις από τους επαγγελματίες και τους οργανισμούς μας και πάρε μέρος σε ό,τι σε ενδιαφέρει.

Δοκίμασέ το σήμερα

Ομάδα μόνο για τα μέλη του Project Parenting με εβδομαδιαία lives

Έχεις ανάγκη να συνδεθείς, να ανταλλάξεις απόψεις και να μοιραστείς κοινές εμπειρίες με άλλους γονείς; Θέλεις να έρθεις σε πιο άμεση επαφή με τους επαγγελματίες μας; Θέλεις να παρακολουθείς lives για θέματα που εσύ έχεις ζητήσει και να απαντηθούν οι δικές σου ερωτήσεις και συνοδεύονται από το πρακτικό e-book; Για αυτό έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα στο Facebook αποκλειστικά για τα μέλη μας ώστε να μπορείς να ζητάς απευθείας το υλικό που εσύ θέλεις.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας

Σχεδίασε τη δική σου πλατφόρμα γονεϊκότητας

Πόσο τέλειο θα ήταν να έχεις τη δική σου πλατφόρμα γονεϊκότητας; Να επιλέγεις εσύ τι θέλεις να βλέπεις, σχετικά με τα θέματα που σε αφορούν; Στο Project Parenting επιλέγεις εσύ ποιον επαγγελματία θέλεις να παρακολουθείς περισσότερο και ποιες θεματικές σε αφορούν. Έτσι, εσύ σχεδιάζεις τη δική σου εξατομικευμένη πλατφόρμα.

Ξεκίνα τώρα

Γίνε μέλος στο Project Parenting σήμερα

Νιώθεις ότι χάνεσαι μέσα στην πληροφορία που υπάρχει γύρω από τη γονεϊκότητα και τα παιδιά; Για αυτό είμαστε εμείς εδώ, γιατί πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και προσεγγίζουμε τις ανάγκες σου με αγάπη και σεβασμό. Γίνε μέλος στο Project Parenting σήμερα, για να βρεις έγκυρη, πρακτική & εξατομικευμένη γνώση μέσα από video, e-Books, live συζητήσεις και προτάσεις για webinars & δραστηριότητες.
Ακολούθησε τα βήματα:
•Βάζεις όλα τα στοιχεία σου
•Κάνεις την εγγραφή σου
•Μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις.

Ξεκίνα σήμερα

Ξεκλείδωσε το Live της εβδομάδας

«Ήρθε η ώρα το παιδί μου να βγάλει τη πάνα;», «Είναι έτοιμο;», «Πώς μπορώ να το βοηθήσω;», «Με ανησυχεί που έχει συχνά ατυχήματα», «Αρνείται να βγάλει τη πάνα, πως μπορώ να το χειριστώ;», «Πόσο χρόνο χρειάζεται για να τα καταφέρει;»
Aν όλα τα παραπάνω σε προβληματίζουν και ακόμα περισσότερα, σε περιμένουμε να τα συζητήσουμε από κοντά. H Θεώνη Καραμπετιάν, Παιδιατρική εργοθεραπεύτρια θα μιλήσει live για την εκπαίδευση τουαλέτας και θα δώσει πρακτικές συμβουλές, απαντώντας στις δικές σου ερωτήσεις.
Σε περιμένουμε την Τετάρτη 30/06 στις 21:30 στο Facebook Group μας μόνο για Μέλη Project Parenting!

Γίνε μέλος σήμερα