Πόσα σχέδια, όνειρα και όμορφα σενάρια έχεις κάνει με επίκεντρο τη νέα σου ζωή στη δική σου πια οικογένεια; Η πολυτιμότερη περίοδος στη ζωή σου μέχρι σήμερα έχει ως επίκεντρο αυτό το πλάσμα που σου χάρισε το δώρο της μητρότητα ή πατρότητας. Είναι σαν η καρδιά σου να άλλαξε πια  σημείο, να βρίσκεται πια σε ένα άλλο σώμα, στο σώμα του παιδιού  και θέλεις να του χαρίσεις ένα περιβάλλον που θα του εξασφαλίσει την πιο όμορφη εμπειρία ζωής.
Η καθημερινότητα όμως, μερικές φορές έχει άλλη γνώμη. Έχει απαιτήσεις, τα γεγονότα εξελίσσονται συνεχώς και οι συνθήκες σε βρίσκουν να προσπαθείς να διατηρήσεις την ισορροπία, χωρίς αυτό πολλές φορές να είναι εφικτό.

Πολλές φορές αντιδράς με τρόπο που δεν θα ήθελες, το ίδιο και οι αγαπημένοι σου στην οικογένεια. Αισθάνεσαι την ένταση που χωρίζει αντί να ενώνει. Η συμπεριφορά του παιδιού γίνεται  το δικό σου βαρόμετρο για την επιτυχία σoυ ως γονιός. Και προσπαθείς να την ελέγξεις. Και αυτό επιφέρει περισσότερη ένταση και αίσθημα μοναξιάς και χωριστότητας. Και μέσα σε όλο αυτό, η ζωή ‘τρέχει’, οι υποχρεώσεις ποτέ δεν τελειώνουν και εσύ προσπαθείς να σταθείς επάξια στις προδιαγραφές που έχεις βάλει για τον εαυτό σου και που αξίζεις, τόσο εσύ, όσο και οι αγαπημένοι σου. Κι όμως, τα είχες φανταστεί λίγο διαφορετικά. 

Τι γίνεται λάθος; Γιατί οι προθέσεις σου δεν υλοποιούνται; Τι είναι αυτό που θα προστατέψει εσένα και τους αγαπημένους σου από το αίσθημα κόπωσης, της δυσφορίας, της αντιπαλότητας και άγχους που δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά σας; Πως θα γίνεις ξανά ο γονιός που θέλεις και μπορείς να είσαι; 


Την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 21:30, ο Κωνσταντίνος Γράψας MPhil Cambridge, αρχιτέκτων, επαγγελματίας coach και Σύμβουλος Ψυχοσωματικής Αρμονίας, θα μιλήσει live για το πώς μπορούμε να προστατέψουμε την οικογένεια μας από την ψυχοσυναισθηματική κόπωση και το στρες, τι είναι αυτό που μας αποσυντονίζει, πως επηρεάζει τη φυσιολογία, τις σχέσεις και τις αντιδράσεις μας, θέτοντας το θεωρητικό πλαίσιο, συνοδεύοντάς το με πρακτικές εφαρμογές και ταυτόχρονα θα απαντήσει τις δικές σου ερωτήσεις

Τι θα συζητήσουμε:

Πώς θα παρακολουθήσεις το Live;

Γίνε μέλος στo Project Parenting και επίλεξε τη συνδρομή σου για να παρακολουθήσεις,
όχι μόνο αυτό, αλλά περισσότερα από 4 lives κάθε μήνα χωρίς έξτρα κόστος!

Ως μέλος στο Project Parenting,
μαζί με το Live, ξεκλειδώνεις:

Περισσότερα από 4 e-books κάθε μήνα

Ανακάλυψε πρωτότυπα διαδικτυακά βιβλία, με διαφορετικές εξειδικευμένες απόψεις για θέματα που αφορούν εσένα & το παιδί σου. Απλά τα κατεβάζεις στη συσκευή σου και τα διαβάζεις όποτε και από όπου θέλεις.

4 Premium Lives κάθε μήνα 

Παρακολούθησε χωρίς έξτρα κόστος τα premium lives που κάνουμε στο facebook group μόνο για μέλη Project Parenting Premium, που διαρκούν 90′ και μπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις σου. 

150+ ώρες Βίντεο 

Ξεκλείδωσε 150+ ώρες βίντεο, με ακόμα πιο πρακτικές συμβουλές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας.

Προτάσεις για webinars & δραστηριότητες

Δες δωρεάν και με κόστος προτάσεις για webinars & δραστηριότητες από τους επαγγελματίες μας και πάρε μέρος σε ό,τι σε ενδιαφέρει.


Ακολούθησε τα βήματα:

1. Μπες εδώ και διάλεξε τη συνδρομή σου.
2. 
Βάλε τα στοιχεία σου.
3. 
Μπες στο group Μέλη Project Parenting και βάλε το email το οποίο μας έδωσες κατά την εγγραφή σου.
4. 
Εάν θέλεις να σταματήσεις να βλέπεις premium υλικό μετά το πέρας του Live και να βγεις από το group με τους γονείς του Project Parenting
μπορείς πολύ εύκολα να ακυρώσεις την συνδρομή σου.