Και τώρα… ας δούμε κάποιες ιδέες για δώρα για παιδιά δημοτικού. Αν αμφιταλαντεύεσαι έχουμε ιδέες που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια και θα λατρέψουν τα παιδιά. 

Πάμε να δούμε ιδέες για δώρα για παιδιά δημοτικού

Μουσική

Mp3 player με ακουστικά και μουσικές επιλογές που ταιριάζουν στα γούστα του παιδιού. Τις μουσικές τις προσθέτουμε εμείς και συμπληρώνουμε προτιμήσεις του παιδιού που πιθανόν ζητήσει επιπλέον! 

4+1 δώρα για παιδιά δημοτικού

Ένα δώρο Εμπειρίας!

Ημερολόγιο ή σημειωματάριο με το γνωστό κλειδάκι, μια ευκαιρία να γράφει και να αποτυπώνει σκέψεις ή και γεγονότα που θέλει να θυμάται. Στην πρώτη σελίδα μπορεί να είναι κολλημένη από εμάς η απόδειξη από ένα γεύμα που κάναμε δώρο στο παιδί (μπορεί να ανακαλύψουμε και κάποια νέα κουζίνα του κόσμου!) και περάσαμε προσωπικό χρόνο παρέα και μαζί! Δύο δώρα σε ένα!

Χουχουλιάρικα δώρα για παιδιά δημοτικού

Ένα σετ σκουφάκι, κασκόλ, γαντάκια ή μια ρομπίτσα για μέσα στο σπίτι ή ατομική κουβερτούλα παιδική (βγαίνει και με σχέδια π.χ. ζωάκια!) σε υπερχουχουλιάρικα υφάσματα με το μήνυμα: σε αγκαλιάζω πάντα και παντού!

Ένα χρηστικό δώρο!

Ένα βιβλίο – επιτραπέζιο που μπορεί να το έχει πάντα μαζί της/του και να παίζει με φιλ@ς ή/και αδέρφια όταν εμείς πίνουμε καφέ ή τώρα στις γιορτές, κατά τη διάρκεια οικογενειακών/κοινωνικών μαζωξεων!

4+1 δώρα για παιδιά δημοτικού

Πρόταση (έχει κι άλλα η Διόπτρα):

«Χριστούγεννα στην Παιχνιδούπολη, Το μεγάλο βιβλίο», 8 μαγικά επιτραπέζια παιχνίδια με πιόνια και ζάρια, εικονογράφηση: Claudia Bordin, Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications

Ένα δώρο γεμάτο αναμνήσεις!

20 φωτογραφίες του παιδιού με αναμνήσεις από εμπειρίες όλου του χρόνου, εκτυπωμένες και πλαστικοποιημένες σε μέγεθος Α6. Μπορούμε να γράψουμε μια λεζάντα για την κάθε φωτογραφία (μπορούμε να απευθυνθούμε σε γραφιστικό γραφείο για να την προσθέσει αν δεν μπορούμε εμείς!). Με ένα περφορατέρ κάνουμε σε όλες τις εικόνες τρυπούλες στο ίδιο σημείο και τις περνάμε σε μια όμορφη κορδέλα ή σκοινάκι! 

Ένα δώρο που θα ενισχύσει την φαντασία του και τη σύνδεσή σας!

Με το Τετράδιο Φαντασίας δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά ότι δεν μπορείς να δώσεις στο παιδί σου τον χρόνο για παιχνίδι και σύνδεση, αλλά φυσικά και για εσένα. Για να συνδεθείς ξανά με τα χρώματά σου και το παιδί μέσα σου.

Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα