Ποιοι είμαστε

Η ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ., βραβευμένη τρεις συνεχόμενες χρονιές σε βραβεία εθελοντισμού, μέσα στα τρία περίπου χρόνια λειτουργίας της ως ΑΜΚΕ και στα έξι συνολικά ως εθελοντική ομάδα, κατάφερε να επισκεφθεί με αποκλειστικά δικά της έξοδα και χωρίς καμιά οικονομική στήριξη από κάποιον επίσημο ή ανεπίσημο φορέα περισσότερα από 550 σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) και έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια τόσο της κοινωνικοποίησης των τριών σκύλων που ανήκουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα όσο και μέσω των επισκέψεων τους σε χώρους που υπάρχουν παιδιά (σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φροντιστήρια κτλ) πάνω από 300.000 μαθητές! Στους οποίους μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οφείλουμε ως ευσυνείδητοι πολίτες να αγαπάμε και να σεβόμαστε τα ζώα, αφουγκράστηκε τις ανάγκες τους και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μεταδώσει αισθήματα ισορροπημένης και αληθινής φιλοζωίας. 

Έχει οργανώσει εκστρατείες ενημερώσεων σε όλα τα σχολεία πολλών Δήμων της χώρας μετά από συνεργασία μαζί τους, ενώ συμμετέχει ασταμάτητα σε δημόσιες δράσεις που αφορούν τη φιλοζωία και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Έχει καταρτίσει και εκπονήσει τρία εκπαιδευτικά προγράμματα εγκεκριμένα από το ΥΠΑΙΘ όπως και οι τρεις σκύλοι που συμμετέχουν σε αυτά, ενώ έχει συμμετοχή σε αναρίθμητες δημόσιες φιλοζωικές δράσεις και ημερίδες.

Υπηρεσίες

  • Ατομικές συνεδρίες
  • Ομαδικές συνεδρίες
  • Διαδικτυακά σεμινάρια
  • Εκπαιδεύσεις για εταιρείες
  • Σεμινάρια

Διακρίσεις & Καινοτομίες

Η ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ., βραβεύτηκε τρεις συνεχόμενες χρονιές με βραβεία εθελοντισμού, μέσα στα τρία περίπου χρόνια λειτουργίας της ως ΑΜΚΕ].

Η ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ., βραβευμένη τρεις συνεχόμενες χρονιές σε βραβεία εθελοντισμού, μέσα στα τρία περίπου χρόνια λειτουργίας της ως ΑΜΚΕ και στα έξι συνολικά ως εθελοντική ομάδα, κατάφερε να επισκεφθεί με αποκλειστικά δικά της έξοδα και χωρίς καμιά οικονομική στήριξη από κάποιον επίσημο ή ανεπίσημο φορέα περισσότερα από 550 σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) και έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια τόσο της κοινωνικοποίησης των τριών σκύλων που ανήκουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα όσο και μέσω των επισκέψεων τους σε χώρους που υπάρχουν παιδιά (σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φροντιστήρια κτλ) πάνω από 300.000 μαθητές! Στους οποίους μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο οφείλουμε ως ευσυνείδητοι πολίτες να αγαπάμε και να σεβόμαστε τα ζώα, αφουγκράστηκε τις ανάγκες τους και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μεταδώσει αισθήματα ισορροπημένης και αληθινής φιλοζωίας. Έχει οργανώσει εκστρατείες ενημερώσεων σε όλα τα σχολεία πολλών Δήμων της χώρας μετά από συνεργασία μαζί τους, ενώ συμμετέχει ασταμάτητα σε δημόσιες δράσεις που αφορούν τη φιλοζωία και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Έχει καταρτίσει και εκπονήσει τρία εκπαιδευτικά προγράμματα εγκεκριμένα από το ΥΠΑΙΘ όπως και οι τρεις σκύλοι που συμμετέχουν σε αυτά, ενώ έχει συμμετοχή σε αναρίθμητες δημόσιες φιλοζωικές δράσεις και ημερίδες.

Βιβλία

Το Δώρο, η πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού, εκδόσεις Welldone
Το Δώρο, η πρώτη αυτοβιογραφία σκύλου με τη δύναμη του μαγικού ρεαλισμού, εκδόσεις Welldone
Το Δώρο της Διώνης, τετράδιο εκπαιδευτικών φιλοζωικών δραστηριοτήτων, εκδόσεις Welldone
Το Δώρο της Διώνης, τετράδιο εκπαιδευτικών φιλοζωικών δραστηριοτήτων, εκδόσεις Welldone
Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων, εκδόσεις Welldone
Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων, εκδόσεις Welldone

Οι συνεργάτες μας

Στοιχεία επικοινωνίας