Ποιοι είμαστε

Η  πλατφόρμα Special Learners αποτελεί μια  συνεχώς αναπτυσσόμενη ψηφιακή βιβλιοθήκη με διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες, τα οποία διευκολύνουν τη μάθηση. Ο μαθητής μαθαίνει παίζοντας, ο θεραπευτής & εκπαιδευτικός αποκτά πρόσβαση σε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη ειδικού εκπαιδευτικού υλικού, που ανανεώνεται συνεχώς κι ο γονιός έχει πρόσβαση σε πλούσιο υλικό που βοηθά το παιδί του κι ενημερώνεται αμέσως για την πρόοδο του.

Εξειδικεύσεις

  • Μαθησιακές Δραστηριότητες
    για κάθε μαθητή Δημοτικού Σχολείου

Υπηρεσίες

  • Ατομικές συνεδρίες Ειδικής Διαπαιδαγώγησης
  • Τηλεθεραπείες Ειδικής Διαπαιδαγώγησης
  • Εποπτείες Ειδικής Διαπαιδαγώγησης
  • Διαδικτυακά σεμινάρια

Διακρίσεις & Καινοτομίες

Το SpecialLearners αποτελείται από   διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που είναι προσβάσιμα στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης ή προετοιμασίας. Είναι πολύχρωμα, ελκυστικά και φιλικά για τους μαθητές, τους γονείς, τους θεραπευτές και τους εκπαιδευτικούς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε tablet, κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή διαδραστικό πίνακα.

Το SpecialLearners είναι η νέα πλατφόρμα – ένα μέρος όπου οι θεραπευτές κι οι εκπαιδευτικοί μπορούν γρήγορα να έχουν πρόσβαση στο υλικό που χρειάζονται, να παραμείνουν οργανωμένοι και να  ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο
που έχει επιμεληθεί.

Το SpecialLearners δημιουργεί και ελέγχει πόρους στην τάξη που είναι ακριβείς, έγκαιροι
και αντικατοπτρίζουν τι χρειάζονται οι θεραπευτές κι οι εκπαιδευτικοί για να υποστηρίξουν
καλύτερα τους θεραπευόμενους και τους μαθητές τους.

Οι γονείς χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα αποκτούν πρόσβαση σε  δραστηριότητες που συνδυάζουν μάθηση και διασκέδαση και βελτιώνουν την απόδοση του παιδιού στους μαθησιακούς τομείς.