Ποιοι είμαστε

Ο Παιχνιδοχώρος σαν ιδέα υπήρχε από το 2016, υλοποιήθηκε και ξεκίνησε το ταξίδι του το 2020. Πρόκειται για έναν χώρο αναζήτησης και συζήτησης, παίζοντας παρέα. Σε αυτό τον χώρο, μέσα από τη δημιουργική έκφραση και το παιχνίδι, ο καθένας μας ξεχωριστά μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του και να εξελιχθεί. Η θεραπεία των ενηλίκων και των παιδιών και εφήβων με τη βοήθεια Παιγνιοθεραπείας, αποτελεί κύριο στοιχείο της φιλοσοφίας του Παιχνιδοχώρου. Ο παιχνιδοχώρος αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες, όλες τις επαγγελματικές ιδιότητες και κοινωνικά στρώματα. Η φιλοσοφία του είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων για μια ευτυχισμένη και δημιουργική ποιότητα ζωής.

Η Δήμητρα Σαββιδάκη σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Ψυχολογίας και συνέχισε τις σπουδές της στην Ψυχανάλυση στην Ακαδημία Κλινικών σπουδών της Αθήνας. Παρείχε ατομικές και ομαδικές θεραπείες στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής ως εξωτερικός συνεργάτης. Ασχολήθηκε με διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια σχολικής ψυχολογίας, ομάδων εμψύχωσης, θεατρικό παιχνίδι και διάφορες κλινικές έρευνες που αφορούν τις ψυχικές ασθένειες. Από το 2012, εργάζεται σε δημόσια σχολεία Δημοτικής εκπαίδευσης και Ειδικά Δημοτικά σχολεία ως ψυχολόγος. Παράλληλα εργαζόταν σε κέντρα ειδικών θεραπειών ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, παρέχοντας ατομικές θεραπείες σε παιδιά και ενήλικους. Μετά από μια μεγάλη εκπαίδευση στην Παιγνιοθεραπεία στην PlaytherapyGr αναδύθηκε η αγάπη της για το θεραπευτικό παιχνίδι και την Προσωποκεντρική θεραπεία. Σήμερα είναι Founder του Παιχνιδοχώρου πιστοποιημένη παιγνιοθεραπεύτρια του Παγκόμιου Οργανισμού Παιγνιοθεραπείας και του Οργανισμού Ελέγχου Υπηρεσιών Υγείας PSA. Παρέχει συνεδρίες παιγνιοθεραπείας σε παιδιά και εφήβους καθώς και ατομικές θεραπείες σε ενήλικες.

Εξειδίκευση

Play Τherapy

Παιδιά & Ενήλικες

Playful Workshop

Γονείς & Παιδιά

Συμβουλευτική ζεύγους

Ενήλικες

Ομάδες μελέτης Play Based Learning

Ειδική Αγωγή

Παιδιά

Συμβουλευτική

Γονείς & Παιδιά

Υπηρεσίες

Ατομικές συνεδρίες

Ομαδικές συνεδρίες

Διαδικτυακά σεμινάρια

Podcast

Ατομικό μάθημα

Ομαδικό μάθημα

Σεμινάρια

Γνωρίστε τους experts μας

Το όραμά μας:

Το όραμά μας είναι να στηρίξουμε τους γονείς, ώστε να έρθουν πιο κοντά στο παιδί τους και να συνδεθούν μαζί του μέσω του παιχνιδιού. Έτσι ονειρευόμαστε το Playful Parenting!

Στοιχεία επικοινωνίας

Παιχνιδοχώρος

Τηλέφωνο:

Διεύθυνση:

Λουίζης Ριανκούρ 68, Μενεμένη, Ελλάδα

Αξιολογήσεις

Επ!

Άφησε την πρώτη κριτική και βοήθησε την επιχείρηση να γίνει καλύτερη!

Υποβάλετε την κριτική σας