Ποιοι είμαστε

Η MyCells είναι μία ιδιωτική τράπεζα βλαστοκυττάρων στην οποία μπορείτε να φυλάξετε τα βλαστικά κύτταρα των παιδιών σας, διασφαλίζοντας το μέλλον τους. Η εταιρείας μας επενδύει δυναμικά στην πολυετή εμπειρία των στελεχών της και χρησιμοποιεί τις αναβαθμισμένες εργαστηριακές της εγκαταστάσεις. Σκοπός της είναι να προσφέρει ακόμη περισσότερες και αρτιότερες υπηρεσίες στον τομέα της φύλαξης βλαστοκυττάρων και βιολογικών υλικών, αλλά και σε αυτόν της αναγεννητικής ιατρικής. Αναλαμβάνει, επίσης, τη συνέχιση σημαντικών συνεργασιών με πολλούς κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς υγείας, με καταξιωμένες τράπεζες του εξωτερικού αλλά και με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Σημαντική εγγύηση αποτελεί επιπλέον ότι η MyCells είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΕΕΤΟΑ). Ως μελλοντικοί γονείς έχετε τη μοναδική ευκαιρία συλλογής και κρυοσυντήρησης των βλαστικών κυττάρων του παιδιού σας. Τα κύτταρα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση ενός διαρκώς αυξανόμενου αριθμού ασθενειών. Η MyCells είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία αυτή που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για την υγεία όχι μόνο του παιδιού αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς σας. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα ξεκινά από τη μεγάλη μας επιθυμία να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία.

Πλήρως εναρμονισμένη κατά το πρότυπο ISO 9001, το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) κατά το πρότυπο ISO 15189 που αφορά αποκλειστικά στα κλινικά εργαστήρια και τις οδηγίες των Διεθνών Οργανισμών (NetCord-FACT, AABB, JACIE) για τη λειτουργία των τραπεζών βλαστοκυττάρων. Η MyCells δεσμεύεται για την ποιότητα με ειδικές ισοθερμικές συσκευασίες οι οποίες αφορούν σταθεροποιητές θερμοκρασίας για την αποφυγή αλλοίωσης του δείγματος κατά τη μεταφορά του. Διαθέτει ένα άριστα εξοπλισμένο εργαστήριο τελευταίας τεχνολογίας, σε ιδιόκτητους χώρους, που λειτουργεί με βάση τα διεθνή πρότυπα και τους διεθνείς κανονισμούς. Χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την επεξεργασία, τον έλεγχο και την κρυοσυντήρηση των βλαστικών κυττάρων, λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, ανελλιπώς, και έχει στο δυναμικό της μόνο έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Στη MyCells κατανοούμε πλήρως πόσο σημαντικά, μοναδικά και ευαίσθητα είναι τα δείγματα που χειριζόμαστε και φροντίζουμε για την αδιάλειπτη, καλή λειτουργία των εργαστηρίων μας με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σωστή οργάνωση.

Εξειδικεύσεις

  • Συλλογή βλαστικών κυττάρων
    Μελλοντικοί Γονείς

Υπηρεσίες

  • Ατομικές συνεδρίες – Ενημέρωση από τους ιατρικούς επισκέπτες (Εξ αποστάσεως ή δια ζώσης)

Διακρίσεις & Καινοτομίες

Οι εφαρμογές των βλαστικών κυττάρων συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται φέρνοντας νέες ελπίδες. Ένας μικρός αριθμός αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων μπορεί να πολλαπλασιαστεί και να δώσει έναν μεγάλο αριθμό κυττάρων του αίματος. Αυτή είναι μία ιδιότητα που είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για τις μεταμοσχεύσεις, όπου τα κύτταρα που μεταμοσχεύονται στον λήπτη καλούνται να φτιάξουν από την αρχή όλο το αιμοποιητικό του σύστημα, αφού ‘μεταναστεύσουν’ με εκπληκτική ακρίβεια και ικανότητα προς το εσωτερικό των οστών, όπου και θα εμφυτευτούν για να αρχίσουν την αιμοποίηση. Χαρακτηριστικά αναφερόμαστε σε παθήσεις όπως, καρδιακή ανεπάρκεια, εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια, αυτισμός, κίρρωση του ήπατος, νόσος Alzheimer και Parkinson, ρευματοειδής αρθρίτιδα, ερυθηματώδη λύκο, σκλήρυνση κατά πλάκας, ζαχαρώδη διαβήτη, ανάπλαση δέρματος μετά από εγκαύματα και ανάπλαση κατεστραμμένων οστών, χόνδρων και τενόντων.  

Οι συνεργάτες μας

Στοιχεία επικοινωνίας

MY CELLS / ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΕ

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα:

https://mycells.gr/

Χάρτης για Ιωάννη Πολέμη 49, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Ιωάννη Πολέμη 49, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα