Γυναίκα – θηλασμός – γονεϊκοτητα – χορός – pilates

Ποιοι είμαστε

Ο Κύκλος είναι ένα κέντρο που κάθε γυναίκα βρίσκει υποστήριξη σε κάθε έκφανση της ζωής της. Ξεκινώντας από τη νεανική της ηλικία φτάνει μέχρι την περίοδο της σύλληψης, της εγκυμοσύνης, του τοκετού, της λοχείας και της γονεϊκότητας. Στόχο έχουμε την ενδυνάμωσή της αλλά και την προαγωγή της ευεξίας, της καλλιτεχνικής της έκφρασης, της κοινωνικοποίησής της, μέσα από μαθήματα pilates, χoρού και περγιγεννητικής yoga.

Είναι ένας χώρος ανοιχτός, ένας χώρος για τον σεβασμό, την ισότητα και την ενδυνάμωση. Μέσα από ομάδες, σεμινάρια, μαθήματα και παροχή υποστήριξης στον θηλασμό από πιστοποιημένες συμβούλους γαλουχίας IBCLC, αποτελεί επίσημο πάροχο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τον θηλασμό από τον διεθνή οργανισμό IBCLE. Ενδυναμώνοντας τα νέα ζευγάρια μέσω ατομικών συνεδριών και εκπαιδεύσεις γονέων, σεμινάρια θετικής διαπαιδαγώγησης, δράσεις με παιδιά και γονείς, βρισκόμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα.

Εξειδίκευση

Ομάδες λοχείας

Ενήλικες

Ομάδες γονέων

Ενήλικες

Προγεννητικές ομάδες

Ενήλικες

Χοροκινητικά εργαστήρια

Παιδιά & Ενήλικες

Pilates mat

Ενήλικες

Prenatal pilateς

Ενήλικες

Perinatal yoga

Ενήλικες

Σύγχρονος χορός

Έφηβοι & Ενήλικες

Κλασικός χορός

Έφηβοι & Ενήλικες

Υπηρεσίες

Ατομικές συνεδρίες

Ομαδικές συνεδρίες

Διαδικτυακά σεμινάρια

Ατομικό μάθημα

Ομαδικό μάθημα

Εκπαιδεύσεις επαγγελματιών

Σεμινάρια

Καινοτομίες

Εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας και περιγεννητικής φροντίδας στον θηλασμό, μοριοδοτούμενη από τον διεθνή οργανισμό IBLCE

Χοροκινητικά σεμινάρια για γονείς και παιδιά

Γνωρίστε τους experts μας

Το όραμα μας:

Δημιουργήσαμε ένα κέντρπου κάθε γυναίκα θα λαμβάνει την υποστήριξη που χρειάζεται. Δημιουργώντας σύνδεση με το σώμα τους και τον εαυτό τους, λαμβάνουν γνώσεις γύρω από την περιγγενητική περίοδο, γύρω από στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους και στη συνέχεια γύρω από τον ρόλο τους ως γονείς. Όραμά μας είναι κάθε άτομο, κάθε ζευγάρι, κάθε γυναίκα ή κάθε νέος γονέας να έχει την υποστήριξη που αξίζει. Λαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, επιλέγει τον μοναδικό δρόμο που θα ακολουθήσει. Για έναν κόσμο ισότιμο με εμπνευσμένους ανθρώπους, με νέους ορίζοντες και μια καινούργια προσέγγιση του εαυτού μας, των γύρω μας, πάνω στο μεγάλωμα των παιδιών μας, στηριζόμενη στον σεβασμό, την αγάπη και την ισορροπία.

Δείτε τις σειρές μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Κύκλος

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα:

https://www.kyklosgynaika.gr/

Διεύθυνση:

Ορφέως 21, Ηλιούπολη, Ελλάδα

Αξιολογήσεις

Επ!

Άφησε την πρώτη κριτική και βοήθησε την επιχείρηση να γίνει καλύτερη!

Υποβάλετε την κριτική σας