Ποιοι είμαστε

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ” με έδρα το Αιγάλεω, ιδρύθηκε το 1986 από τη Μαργαρίτα Καμαριώτου, εκπαιδευτικό /εκπαιδευτικό ψυχολόγο, με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης τα τελευταία 34 χρόνια και στο χώρο της Πληροφορικής από το 2002. Μέσα από τη πολυετή πορεία μας έχουμε κατορθώσει να ξεχωρίσουμε χάρη στη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών μας & επιμόρφωση των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών μας οι οποίοι διακρίνονται, εκτός από το επίπεδο σπουδών τους και για τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και ανθρώπινες αξίες. Διατηρούμε υψηλό το επίπεδο της εκπαίδευσης, εφαρμόζουμε αποτελεσματικές παιδαγωγικές πρακτικές, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψη όλες τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και παρέχουμε στους μαθητές μας σφαιρική μάθηση της ξένης γλώσσας ως κουλτούρα και επικοινωνιακό εργαλείο. Στην εξέλιξή μας έχουμε αδειοδοτηθεί πλέον και ως Κέντρο Μελέτης και Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης. Ως ΚΔΒΜ1 (κέντρο δια βίου μάθησης) από το 2010 απευθυνόμαστε σε ενήλικες προσφέροντας πρωτοποριακά εξ αποστάσεως πιστοποιημένα  προγράμματα  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τη VELLUM στους τομείς του Τουρισμού, Οικονομίας-Διοίκησης, Ατομικών Δεξιοτήτων & Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Διενεργούμε συνεδρίες  Επαγγελματικού Προσανατολισμού που απευθύνονται σε μαθητές Λυκείου και Επαναπροσδιορισμού Καριέρας  για φοιτητές και εργαζόμενους.

Εξειδίκευση

Ξένες Γλώσσες

Πληροφορική

Ρομποτική

Μελέτη Δημοτικού

Φροντιστήριο Γυμνασίου

Φροντιστήριο Λυκείου(Πανελλαδικές Εξετάσεις)

ALOHA Mental Arithmetic

Πρόγραμμα νοητικής ανάπτυξης παιδιά 5-13 ετών

Σεμινάρια Ενηλίκων

Επιμόρφωση & Επαγγελματική Κατάρτιση

Βιωματικό Σεμινάριο Γονέων

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

E-learning

Summer Camp

Εκπαίδευση καθηγητών Αγγλικής

Υπηρεσίες

Ατομικές συνεδρίες

Ομαδικές συνεδρίες

Διαδικτυακά σεμινάρια

Ατομικό μάθημα (on line/δια ζώσης)

Ομαδικό μάθημα (on line/δια ζώσης)

Εκπαιδεύσεις για εταιρείες (on line/δια ζώσης)

Σεμινάρια

Καινοτομίες

Μελέτη Δημοτικού με τίτλο «Μαθαίνω ΠΩΣ να Μαθαίνω» 2015-ΣΗΜΕΡΑ.

Το πρόγραμμα Μελέτης «Μαθαίνω ΠΩΣ ΝΑ Μαθαίνω» είναι βασισμένο πάνω στη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης του Gardner με στόχο να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές τις δυνάμεις τους ,να ξεπερνούν τυχόν ταμπέλες που τους φορτώνουν και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Στην κοινωνία της γνώσης ο εκπαιδευτικός σε μια διαδικασία συνεχούς αλληλεπίδρασης και αμοιβαίας υπευθυνότητας με το παιδί και τους γονείς του, ασκεί επιρροή και επιδρά καθοριστικά στη δημιουργία των προϋποθέσεων που μετασχηματίζουν τη μάθηση σε ευημερία.

ALOHA Mental Arithmetic 2019

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ φέτος τον Οκτώβριο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πρόγραμμα ALOHA Mental Arithmetic που είναι ένα διαπιστευμένο, παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά του ηλικιακού φάσματος 5 με 13 ετών το οποίο ενισχύει τις μαθησιακές τους ικανότητες και αναπτύσσει την επιδεξιότητά τους στην μαθηματική γνώση. Στοχεύει στην διέγερση  αμφότερων των εγκεφαλικών ημισφαιρίων και κάνει την σκέψη των παιδιών περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική.

FAST SCHOOL 10 χρόνια

Το FastSchool είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης Aγγλικών που απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες κι εργαζόμενους των οποίων ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Σε 40 ενότητες ολιγόωρης διάρκειας, ένας εντελώς αρχάριος αποκτά τη γλωσσική ευχέρεια που του επιτρέπει τόσο να συμμετέχει σε επαγγελματικές συζητήσεις όσο και να ενημερώνεται από αγγλόφωνα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως το BBC και το CNN.

Είναι ένα πρόγραμμα εύκολης κι άμεσης εκμάθησης που συνδυάζει ιδανικά τη σύγχρονη διδακτική προσέγγιση με την τεχνολογία multimedia και τη χρήση του αυθεντικού λόγου όπως αυτός πραγματικά ακούγεται, ομιλείται , γράφεται και διαβάζεται. Είναι ευέλικτο και οικονομικό ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζεται θαυμάσια στις γλωσσικές απαιτήσεις κάθε εργαζόμενου.

Το όραμά μας:

Οραματιζόμαστε μια Εκπαίδευση Ικανοτήτων για τον 21ο αιώνα, που θα προάγει τη συνεργασία, την επικοινωνία, τη κριτική σκέψη και τη καινοτομία προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους στρατηγικές μάθησης, τεχνικές μελέτης, μεταγνωστικές ικανότητες, συμπεριφορικές ικανότητες ,κοινωνικές δεξιότητες.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ Εκπαιδευτικός Οργανισμός

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα:

https://www.kamariotou.edu.gr/

Διεύθυνση:

Δελφών 70, Αιγάλεω, Ελλάδα

Αξιολογήσεις

Επ!

Άφησε την πρώτη κριτική και βοήθησε την επιχείρηση να γίνει καλύτερη!

Υποβάλετε την κριτική σας