Ποιοι είμαστε

Οραματιζόμαστε ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν με λιγότερο άγχος, φόβο και πόνο. Ένα κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν με περισσότερη ενέργεια, χαρά και εμπιστοσύνη προς τον εαυτό τους, το σώμα τους και την ίδια τους τη ζωή.

Σε αυτόν τον κόσμο, ο καθένας από εμας βιώνει την βέλτιστη δυνατή εκδοχή του. Γεμάτοι ενέργεια και ευεξία απολαμβάνοντας μια ευτυχισμένη καθημερινότητα. Για να είναι όλοι καλύτερες μητέρες, καλύτεροι πατεράδες, σύζυγοι, σύντροφοι, γιαγιάδες, αδέρφια, αθλητές, επαγγελματίες και ικανοί να εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες τους. Μέσα από τη χειροπρακτική φροντίδα στοχεύουμε στη βέλτιστη λειτουργία της σπονδυλικής στήλης και του νευρικού συστήματος. Συμβάλλουμε στην ανάκτηση της έμφυτης ικανότητας του σώματος για αυτοΐαση χωρίς φάρμακα, επεμβάσεις και άλλα εξωτερικά μέσα.

Πολλοί γιατροί και θεραπευτές επικεντρώνονται στην εξάλειψη του πόνου και των συμπτωμάτων που φέρει ο ασθενής, καθώς και στην επιφανειακή αντιμετώπιση βαθύτερων προβλημάτων. Στο Ithaca Chiropractic center ειδικευόμαστε στην εύρεση της βαθύτερης αιτίας των προβλημάτων υγείας σας, στην αντιμετώπιση αυτής και στην επαναφορά της υγείας, ώστε ο οργανισμός σας να λειτουργεί στο βέλτιστο επίπεδο.Xρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με σκοπό τον ακριβή προσδιορισμό της φύσης του προβλήματος και την επιτυχή παρέμβαση μεσα απο το εξατομικευμενο προγραμμα φροντιδας.

Οι Σπυριδούλα και η Μαρίνα παρακολούθησαν τετραετείς σπουδές στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας, στο τμήμα φυσικοθεραπείας. Έπειτα αποφοίτησαν απο το Anglo-European College of Chiropractic, που βρίσκεται στο Μπόρνμουθ της Αγγλίας. Εκεί, ολοκλήρωσαν τις πενταετείς σπουδές τους αποκτώντας τον τίτλο του Masters of Chiropractic. Έκτοτε έχουν εξειδικευτεί στο σύστημα Χειροπρακτικής φροντίδας Άνω Αυχενικής & έχουν ολοκληρώσει ακόμα ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Φιλοσοφία της Χειροπρακτικής απο το πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας,  Sherman Chiropractic College.

Αποτελούν μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Χειροπρακτών καθώς και του παγκόσμιου οργανισμού International Federation of Chiropractors.

Εξειδικεύσεις

  • Αγχώδεις Διαταραχές
    Παιδιά Έφηβοι Ενήλικες

  • Νευροαναπτυξιακές διαταραχές
    Παιδιά

Υπηρεσίες

  • Ατομικές συναντήσεις
  • Διαδικτυακά σεμινάρια
  • Θεματικά σεμινάρια δια ζώσης

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρτης για Ioannou Alexiou 6, Χαλκίδα, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Ioannou Alexiou 6, Χαλκίδα, Ελλάδα