Ποιοι είμαστε

Είμαι η Elis ή Ελισάβετ, ιδρύτρια και δημιουργός της Elismadeit, και ζω με την οικογένεια μου στην Ελληνική ύπαιθρο.

Από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα, η προστασία του περιβάλλοντος και η εναρμόνιση του με αυτό, είναι μέρος της καθημερινότητας μου εφαρμόζοντας τις αρχές της κυκλικής και τοπικής οικονομίας και τις αρχές του zero waste.

Με αφορμή τις υφασμάτινες πάνες των παιδιών μου ξεκίνησα να ερευνώ τις φυσικές και επαναχρησιμοποιουμενες επιλογές στην φροντίδα μωρού και γυναικών.

Από το 2016 δημιουργώ υφασμάτινες σερβιέτες στην Ελλάδα, και άλλα εξατομικευμένα zerowaste είδη, με ηθικό τρόπο και φιλικά προς το περιβάλλον. Ολες οι υφασμάτινες σερβιέτες elismadeit και τα άλλα είδη,  φτιάχνονται εξ’ ολοκλήρου από μένα με Ελληνικές ή/και Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες.

Προσφέρω υφασμάτινες σερβιέτες σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και συνδυασμούς, διότι θέλω κάθε γυναίκα να έχει θετικά και όμορφα συναισθήματα και εικόνες στην περίοδο της!

Διακρίσεις & Καινοτομίες

Το βιωματικό εργαστήρι για την περίοδο είναι μια διαφορετική προσέγγιση στον κύκλο της έμμηνου ρύσης. Για κάθε γυναίκα που θέλει να κατανοήσει, να συζητήσει και να αγαπήσει την περίοδο της.

Οι συνεργάτες μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρτης για Νέος Σκοπός, Σέρρες, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Νέος Σκοπός, Σέρρες, Ελλάδα