Γίνε εταιρικός συνεργάτης του Project Parenting

Στο Project Parenting οι συνεργασίες είναι στο DNA μας.

Πιστεύουμε οτι τα πράγματα γίνονται καλύτερα όταν τα κάνουμε μαζί. Γίνετε κι εσείς μέρος του οράματός μας για ένα πιο όμορφο κόσμο με υποστήριξη, αγάπη και σεβασμό! Για να βρίσκεστε εδώ, μοιράζεστε τη φιλοσοφία μας για την στήριξη και ανάπτυξη των ανθρώπων, πολύπλευρα. Μέσα από την επιχείρηση και το brand σας νοιάζεστε τόσο για τους ανθρώπους σας όσο και για το impact σας στον κόσμο. 

Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και στήριξη για να ενδυναμώσουμε μαζί τους γονείς στην Ελλάδα!


Υποστηρίξτε τους εργαζομένους σας.

>80%

των εργαζομένων, των οποίων οι εργοδότες τους προσφέρουν προγράμματα ενδυνάμωσης, λένε ότι απολαμβάνουν την εργασία τους

84%

των εργοδοτών ανέφεραν υψηλότερη παραγωγικότητα και απόδοση από τους υπαλλήλους τους, λόγω των προγραμμάτων ευεξίας και ενδυνάμωσης το 2019.

400%

είναι η αύξηση σε έσοδα για τις εταιρείες που φροντίζουν τους εργαζόμενούς τους.


Οι σημερινοί κορυφαίοι οργανισμοί, γνωρίζουν κάτι για τους εργαζομένους τους, που πολλοί ακόμα δεν γνωρίζουν. Είναι ένα γεγονός που τους δίνει απίστευτο πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό και μπορεί να ειπωθεί με μια φράση:

“Η νοοτροπία (ή αλλιώς το mindset) έχει σημασία”.


Πως μπορούμε να ενδυναμώσουμε τους εργαζομένους σας:

Αγορά συνδρομών για τους εργαζομένους σας στην πλατφόρμα μας, για να έχουν πρόσβαση σε ποικίλο εκπαιδευτικό υλικό όπως video, e-books, live συζητήσεις με τους 130+ συνεργάτες μας και πολλά πολλά άλλα!

Σχολή γονέων, βασισμένη στις ανάγκες των εργαζομένων σας, για να βρουν λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους και ταυτόχρονα να εξελιχθούν στην καριέρα τους. 

Προγράμματα Προσωπικής Ανάπτυξης και Ενδυνάμωσης, με σκοπό να στηρίξουμε τους εργαζομένους σας να ισορροπήσουν ανάμεσα σε όλους τους ρόλους τους!

Κοινωνικές δράσεις, με αφορμή Παγκόσμιες Ημέρες, επετείους ή κοινωνικά ζητήματα όπως το diversity, η υγεία κ.α.

Βλέπετε την εταιρία σας ανάμεσα σε αυτά; Ελάτε να βρούμε μαζί τι σας ταιριάζει καλύτερα!


Επενδύστε στο Content Marketing!

82%

των επαγγελματιών του Marketing επενδύουν ενεργά στην δημιουργία περιεχομένου

x3

Το Content Marketing δημιουργεί 3 φορές περισσότερους δυνητικούς πελάτες από άλλους τύπους μάρκετινγκ

90%

των καταναλωτών ισχυρίζονται ότι προτιμούν περιεχόμενο σε βίντεο από τις από άλλους τύπους περιεχομένου

Στην πρώτη έρευνα που είχαμε κάνει σε 1000+ γονείς από όλη τη χώρα το πρώτο πράγμα που τους ενοχλούσε στο διαδίκτυο ήταν οι πολλές διαφημίσεις που υπάρχουν στα sites. Γι’ αυτό, στο Project Parenting, επιλέγουμε να μην έχουμε διαφημίσεις καθώς πιστεύουμε βαθιά ότι η στήριξη των γονέων με πρακτικό και έγκυρο υλικό είναι ο καλύτερος τρόπος να έρχονται σε επαφή με προϊόντα. 

Πώς το Project Parenting αναδεικνύει τις υπηρεσίες & τα προϊόντα σας στους γονείς!

 • Δημιουργία Σειρών, e-Books, live συζητήσεων και εκπομπών με… “φόντο” τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σας
 • Συμμετοχή και χορηγίες σε ημερίδες που διοργανώνουμε για το γονεϊκό κοινό
  (όπως π.χ. στο Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο για γονείς)
 • Διαγωνισμοί & κληρώσεις στα μέλη μας για τα προϊόντα σας
 • Δημιουργία επικοινωνιακού και εκπαιδευτικού υλικού από τους επαγγελματίες μας για δική σας χρήση
 • Συμβουλευτικές Συναντήσεις για το πως να ενδυναμώσετε το brand σας και να αυξήσετε το αγοραστικό σας κοινό

Βλέπετε την εταιρία σας ανάμεσα σε αυτά; Ελάτε να βρούμε μαζί τι σας ταιριάζει καλύτερα!

Μερικές από τις συνεργασίες μας για:

Brand Awareness

Δημιουργήσαμε στην Prenatal το eBook – Μπισκότα βουτύρου και τσάι κανέλα με στόχο να ενισχύσουμε την Χριστουγεννιάτικη Καμπάνια τους
Δημιουργήσαμε με την Ανέμη την σειρά – Η αξία του παιχνιδιού για τη ζωή του παιδιού με στόχο να αναδείξουμε τα προϊόντα τους μέσα από εκπαιδευτικό υλικό
Δημιουργήσαμε με την Ανέμη το ebook – Ο κόσμος του παιδιού μέσα από το παιχνίδι με στόχο να αναδείξουμε τα προϊόντα τους μέσα από εκπαιδευτικό υλικό

Employer Branding

Το 4ο σεμινάριο από τη Σχολή Γονέων που πραγματοποίησαμε με την Enel Green Power με θέμα Tantrums & Meltdowns πώς να τα διαχειριστείς. Η σχολή γονέων βραβεύτηκε ως δράση στα HR awards
Εξατομικευμένο σεμινάριο που πραγματοποίησαμε με την Vodafone με θέμα την καταπολέμηση του bullying. Σε συνδυασμό με αυτή την δράση δημιουργήσαμε και το eBook με απαντήσεις σε όλες τις απορίες των συμμετεχόντων

Γιατί να συνεργαστείτε με το Project Parenting;

Η επιτυχία ξεκινά από το ΜΑΖΙ. Τι κερδίζετε μέσα από τη συνεργασία μας:

 • Ικανοποιημένους και παραγωγικούς εργαζομένους που λαμβάνουν στήριξη από εσάς
 • Ουσιαστική στήριξη των γονέων -και όχι μόνο- υπαλλήλων σου και όχι προγράμματα που γίνονται… απλά για να γίνουν
 • Ανάδειξη των δράσεων, των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας που έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση της ζωής των γονέων -και των παιδιών και την ενδυνάμωσή τους!
 • Συνεχής υποστήριξη από την ομάδα και τους συνεργάτες μας στους στόχους σας!
 • Συμβάλλετε και εσείς στην ενδυνάμωση των γονέων, που είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος μας!

5 βήματα για την επιτυχία!

Βήμα 1:
Επιλογή είδους συνεργασίας (υπάρχον πρόγραμμα ή δημιουργία νέου)
Βήμα 2:
Διερεύνηση των αναγκών και των στόχων σας
Βήμα 3:
Εξατομικευμένες προτάσεις βάσει αυτών
Βήμα 4:
Υλοποίηση πλάνου & αξιολόγηση
Βήμα 5:
Επικοινωνία, έξτρα δράσεις και συνεχής υποστήριξη


Βρίσκεστε σε καλή… παρέα


Tι είπαν οι συνεργάτες μας;

«H ποιότητα που πρεσβεύουμε στην Ανέμη συνάντησε την ποιότητα των συνεργατών και του περιεχομένου του Project Parenting και έτσι οι δύο αυτοί κόσμοι διασταυρώθηκαν. Με ειλικρινές ενδιαφέρον, η ομάδα του Project Parenting έσκυψε στις πραγματικές ανάγκες του brand μας και με τον ενθουσιασμό που την διακατέχει, δε σταματά ποτέ να σκέφτεται δημιουργικά και “out of the box” projects και ιδέες που μας πηγαίνουν ένα βήμα πιο μπροστά! Στη συνεργασία μας ξεχάσαμε την έννοια «διαφήμιση» και εισαγάγαμε την έννοια «περιεχόμενο», «συμμετοχή», «συμπερίληψη»!»

Δέσποινα Γρίβα, Ανέμη

«Η ομάδα του Project Parenting κατάφερε να κάνει μια απλή ιδέα πραγματικότητα και να την πάει ακόμα παραπέρα με εκπαιδευτικό υλικό και πληροφορίες για τους γονείς της εταιρίας μας! Τα σχόλια που λάβαμε από τους γονείς που συμμετείχαν στις εκπαιδεύσεις του Project Parenting ήταν ένα από τα πιο ωραία προγράμματα που έχουμε οργανώσει ποτέ στην εταιρεία. Έχουν εφαρμόσει στην πράξη πολλές από τις συμβουλές που λάβανε, οι οποίες απ’ οσο μας λένε οι περισσότεροι τους έχουν αλλάξει την καθημερινότητα τους»


Λίγα λόγια για το Project Parenting

Το Project Parenting είναι η 1η Ολιστική Εκπαιδευτική Πλατφόρμα για Γονείς στην Ελλάδα με εκπαιδευτικό υλικό που έχει στόχο να στηρίξει τους γονείς σε κάθε τους ρόλο αναφορικά με την ανατροφή των παιδιών τους, αλλά και τη δική τους αυτοβελτίωση. Οι γονείς είστε τόσο σημαντικοί. Επηρεάζετε το παρόν μέσα από τη δράση σας και παράλληλα διαμορφώνετε τη νέα γενιά. Τα παιδιά. Είστε το παρόν και το μέλλον. 

Έχει δημιουργήσει λοιπόν ένα Πανελλαδικό δίκτυο από κορυφαίους επαγγελματίες της Θετικής Διαπαιδαγώγησης και της Προσωπικής Ανάπτυξης, με τους οποίους συνεργάζεται, εκπαιδεύοντας τους γονείς μέσα από βίντεο, e-books και live συζητήσεις πάνω σε θέματα:

 • Συναισθηματικού Δεσμού
 • Ανάπτυξης
 • Παιχνιδιού
 • Εγκυμοσύνης & Γέννας
 • Υγείας
 • Σχέσης
 • Ψυχολογίας
 • Διατροφής 

και ό,τι άλλο αναζητά ένας σύγχρονος γονιός, όπως εσύ!

Έτσι, για να προσφέρει ακόμα περισσότερο στους γονείς, σε εσένα, διοργανώνει και εκτελεί την ημερίδα Back to School. Είμαστε ΜΑΖΙ σε αυτό για να σε στηρίξουμε σε κάθε ΣΑΣ βήμα. 


Βραβεία


Δημοσιεύσεις:

To Project Parenting σας περιμένει, για να ανοίξει επιτέλους την κουβέντα γύρω από τη σεξουαλική αγωγή και να δώσουμε στα παιδιά μας επιλογές και να τους προσφέρουμε προστασία και ασφάλεια.

 Tο Project Parenting είναι αγάπη, είναι καρδιά, είναι ένωση, είναι ΜΑΖΙ, είναι ελπίδα, είναι αλλαγή, είναι ουράνιο τόξο. Είναι αυτό το πολύχρωμο ουράνιο τόξο που δείχνει ότι βαδίζουμε σε μία τεράστια αλλαγή.

Πρόκειται για μια υπηρεσία γεμάτη γνώσεις και κυρίως αγάπη για τους ανθρώπους από ανθρώπους, που στοχεύει στην αυτοβελτίωση και την αυτοφροντίδα και αφορά την γονεϊκότητα. 

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, με νέους γονείς και ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν παιδιά να βρίσκονται με ερωτηματικά και προβληματισμούς στο κεφάλι τους, αυτές οι πρωτοβουλίες είναι κάτι που μας δίνει αισιοδοξία και πρέπει να τις επικροτούμε!

Το Project Parenting είναι η πρώτη ολιστική εκπαιδευτική πλατφόρμα… γονέων! Κανείς μας δεν γεννήθηκε έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του γονέα – ένας ιδιαίτερος ρόλος που αγκαλιάζει πολλούς άλλους …

Το Project Parenting, η 1η ολιστική πλατφόρμα γονεϊκότητας στην Ελλάδα στηρίζει τους γονείς, γιατί μόνο μέσα από αυτούς, μέσα από τον σύγχρονο άνθρωπο που μεγαλώνει τα παιδιά του όσο καλύτερα μπορεί, μπορείς να φτάσεις στα παιδιά και να αλλάξεις τον κόσμο.

Ο στόχος της Μαρίνας είναι το Project Parenting να βρίσκεται στην οθόνη κάθε γονέα, να μπει σε κάθε σπίτι και να γίνει το στήριγμα κάθε ανθρώπου.

 Έναν χρόνο μετά παρά τις αντίξοες συνθήκες, το όραμα της Μαρίνας συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα και να στηρίζει κάθε μήνα χιλιάδες γονείς.

Το Project Parenting είναι εδώ και φέρνει μια νέα καινοτόμα ματιά πάνω στην εκπαίδευση και τη γονεϊκότητα. Μέσα στην πλατφόρμα θα βρεις εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την γονεϊκότητα, αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των ίδιων των γονέων.

Με άλλα λόγια η πλατφόρμα είναι ένα ταξίδι. Ξεκινά από τη γνώση και κάθε κομμάτι της οδηγεί σε κάτι καινούργιο. Τόσο στο περιεχόμενο όσο και στα πρακτικά πράγματα.

Στην πορεία όμως, σκέφτηκε πως τα παιδιά θα ωφελούνταν πολύ περισσότερο, αν η σωστή εκπαίδευση ξεκινούσε από τους γονείς. Έτσι γεννήθηκε το Project Parenting, μια πλατφόρμα προσωπικής ανάπτυξης για γονείς.

Το Project Parenting έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα διεπιστημονικά δίκτυα εξειδικευμένων επαγγελματιών, οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία και τις γνώσεις τους μέσω βίντεο, ηλεκτρονικών βιβλίων, άρθρων, ζωντανών παρουσιάσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων.

Δεν είναι ένα απλό site ή blog, αλλά ένα ζωντανό digital οικοσύστημα το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, του γονέα. Μέσα σε αυτό το οικοσύστημα ο γονέας διαγράφει τη δική του πορεία.

Έτσι, στα 26 της δημιούργησε λίγο πριν την καραντίνα το Project Parenting, την 1η πλατφόρμα γονεϊκότητας στην Ελλάδα. Ακούμε την ίδια στο πρωινό του Easy 972 να μιλάει για το Project Parenting και τους στόχους τους για το μέλλον.

Μέσα από βίντεο, άρθρα, e-books, lives στα social media, οι γονείς μαθαίνουν από τους επαγγελματίες που εκείνοι επιλέγουν, για το θέμα που εκείνοι θέλουν, τη στιγμή που θέλουν, για το πώς να λύσουν τους δικούς τους προβληματισμούς και απορίες