Πίνακας περιεχομένων

Αγαπημένες ταινίες για παιδιά για να τις απολαύσει όλη η οικογένεια

Τελειώνει η εβδομάδα και η στιγμή για ξεκούραση φτάνει, όμως θέλεις να περάσεις και χρόνο ευχάριστα με το παιδί σου; Μπορείς να συνδυάσεις ξεκούραση και χρόνο με την οικογένειά σου, βλέποντας παιδικές ταινίες! Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ταινία που θα αρέσει σε όλους, χωρίς γκρίνια;

Παρακάτω δίνουμε 5 προτάσεις αγαπημένων ταινιών, κινουμένων σχεδίων, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, για να απολαύσεις χαλαρά με την οικογένειά σου!

Ταινίες για παιδιά

1. Toy story

Πρόκειται για σειρά ταινιών, που δείχνει ότι τα παιδικά παιχνίδια έχουν ζωή και συναισθήματα! Όταν κλείνει η πόρτα του παιδικού δωματίου, τα παιχνίδια έχουν την δική τους ζωή και καθημερινότητα, που οι άνθρωποι δεν είναι γνωρίζουν. Επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ μιας παλιάς κούκλας καουμπόι που ονομάζεται Woody και μιας σύγχρονης φιγούρας δράσης του διαστήματος Buzz Lightgear. Η ζήλεια του Woody προς τη νέα φιγούρα, γίνεται η αφορμή να ξεκινήσουν μεγάλες περιπέτειες.

2. Τα μυαλά που κουβαλάς

Ένα μικρό κορίτσι, μετακομίζει με την οικογένειά της σε διαφορετική πόλη και τα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, πρέπει να φροντίσουν να είναι χαρούμενη κατά τη διάρκεια όλων των αλλαγών που εκείνη βιώνει. Κάτι όμως πάει στραβά, όταν μια χαρούμενη ανάμνησή της μετατρέπεται σε λυπημένη και τα συναισθήματά της ξεκινάνε το μακρύ ταξίδι επαναφοράς της ευτυχίας.

3. Ψάχνοντας το Νέμο

O Nέμο είναι ένα μικρό ψαράκι κλόουν που ζει με τον μπαμπά του, σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο. Χάνοντας τη μαμά του πριν γεννηθεί, ο μπαμπάς του γίνεται υπερπροστατευτικός γονέας, με αποτέλεσμα ο Νέμο να τον προκαλεί συνεχώς και να μην παίρνει στα σοβαρά τους φόβους και τις ανησυχίες του. Μια μέρα όμως απαγάγουν τον Νέμο δύτες και ο μπαμπάς του ταξιδεύει παντού για να τον βρει και να γυρίσουν μαζί στο σπίτι τους.

4. Ξενοδοχείο για τέρατα

Μια ακόμα σειρά ταινιών που ξεκινάει με τη Μέιβις, η οποία είναι βαμπίρ και ζει με τον μπαμπά της μακριά από τους ανθρώπους, σε ένα ξενοδοχείο μόνο για τέρατα. Ο μπαμπάς της, το είχε δημιουργήσει για να πηγαίνουν τα τέρατα διακοπές και ταυτόχρονα να βρίσκονται μακριά από τους επικίνδυνους ανθρώπους. Όταν φτάνουν τα γενέθλια ενηλικίωσης της Μέιβις, θέλει επιτέλους να ταξιδέψει τον κόσμο, αλλά ο υπερπροστατευτικός μπαμπάς της έχει διαφορετική γνώμη. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, φέρνει τα πάνω κάτω σε όσα ήξερε μέχρι τώρα.

5. Ο Ρατατούλης

Πρόκειται για την βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων ταινία με τον αρουραίο σεφ, Ρεμί. Όταν γνωρίζει τον Αλφρέντο Λιγκουίνι, το ταλέντο του για την μαγειρική ξετυλίγεται μέσα από την συνεργασία τους και αναγνωρίζεται από τον σημαντικότερο κριτικό εστιατορίων! Την χαρακτηριστική φράση της ταινίας «Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν» αποδεικνύει ο μικρός Ρεμί, που είναι η απόδειξη ότι όλοι μπορούν να πετύχον τα όνειρά τους!


Οι προτάσεις περιλαμβάνουν παλιές κλασσικές ταινίες κινουμένων σχεδίων αλλά και πιο σύγχρονες, για να ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις! Εσύ έχεις δει τις παραπάνω ταινίες; Ποια είναι η αγαπημένη σου; 

Project Parenting

Project Parenting

Project Parenting

Διαβάστε περισσότερα