Ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύσει την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Mother & Baby Awards 2023. Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Mother & Baby Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την ασφάλιση, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας (τα Mother & Baby Awards είναι εναρμονισμένα με τη Διακήρυξη Innocenti (Innocenti Declaration), με τη συνεργασία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της UNICEF, με σκοπό να προστατεύει και να προάγει τον μητρικό θηλασμό).

Συνολικά, διακρίθηκαν 34 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι: ANGELCARE ®, A-PLAY, Baby Jooger Greece, BEBE JOU BABY STORE, Boutique Bebe Plus, Bugaboo ®, Carter’s (by KIDDO), Casababy, CORFOOT HANDMADE, CYBEX, Fertility Nutrition by Σταυρούλα Κρίκη, GOLGI MEDICAL, Graco (by KIDDO), Humana Greece, Inglesina, KIDDO, KIDS2 Ingenuity (by KIDDO), KORRES, La Millou Greece, Little Star Baby Spa, ΜΑΜ Hellas Ε.Π.Ε., Maxi Cosi®, QPlay (by KIDDO), Stark and Watson, Storgi Gr, Stova Bambini by Stelios Manolas LUXURY BABY CLOTHING, Tutek (by KIDDO), Αλ. Πιπέρογλου & ΣΙΑ ΟΕ, Β & Μ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε., Διαιτολογικό Γραφείο Οικονομοπούλου Φανή, Ιάκωβος Σούσης – Μαιευτήρας Γυναικολόγος Ιατρός Αναπαραγωγής, Κ.Α. ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και Παιδί και Ανάπτυξη.

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο των υποψηφιοτήτων, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Stark and Watson και Παιδί και Ανάπτυξη.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η CYBEX αναδείχθηκεMother & Baby Brand of the Year καιη KIDDO αναδείχθηκε Mother & Baby Company of the Year.

Το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Mother & Baby Awards 2023, όπου η Ελισσάβετ Μανιατέλλη, MSc, PhD Μαία, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για το Συντονισμό του Τμήματος Περιγεννητικής Απώλειας στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.  

Χορηγός της τελετής απονομής των Mother & Baby Awards 2023 ήταν η KIDDO, μια ελληνική εταιρία και Brand, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που συστήθηκε στο ελληνικό (και όχι μόνο) κοινό το 2010, από τα αδέρφια Ψάλτη.

Χορηγοί επικοινωνίας των Mother & Baby Awards 2023 ήταν οι: all4mama.gr, boommag.gr, citykidsguide.com,  infokids.gr, parentshub.gr, projectparenting.gr, mytwins.gr και το kidsproject.gr.  

Official Publications: Daily Fax.

Στο site babyawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης και φωτογραφίες της βραδιάς.