Πίνακας περιεχομένων

Είναι έγκυος κάποιο κοντινό σου πρόσωπο και δεν ξέρεις τι πρέπει να ευχηθείς;

Είναι έγκυος κάποιο κοντινό σου πρόσωπο και δεν ξέρεις τι πρέπει να ευχηθείς; Ημέρες χαράς έρχονται για την οικογένειά τους και εσύ μπορείς να είσαι δίπλα της, ξεκινώντας με μια ευχετήρια κάρτα που θα εκφράζεις τα χαρούμενα συναισθήματα που σου προκαλεί η είδηση του νέου μέλους.

10 Ευχές για παιδί που πρόκειται να γεννηθεί

  1. Εύχομαι αυτοί οι μήνες να είναι εύκολοι και να περάσουν χωρίς δυσκολίες, χαρίζοντάς σου ένα υγιές και καλότυχο μωράκι!
  2. Εύχομαι να έχεις καλή εγκυμοσύνη και μαζί με το νέο μέλος της οικογενείας σας, να γνωρίσετε την απόλυτη ευτυχία!
  3. Συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει και να γεμίσει τις ζωές σας ευτυχία, όπως γέμισε και η δική μου μαθαίνοντας τα νέα σας!
  4. Με το καλό να δεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας και ευχόμαστε να είναι γερό, δυνατό και να έχει μια ζωή γεμάτη αγάπη!
  5. Αυτοί οι μήνες είναι ο δρόμος για να υποδεχτείτε το μικρό σας παιδάκι. Εύχομαι αυτός να είναι εύκολος, ευχάριστος και να απολαύσετε όλη τη διαδρομή!
  6. Τα γέλια του να πλημμυρίζουν τις μέρες σας ευτυχία και τα κλάματά του να είναι πηγή συγκίνησης και χαράς. Με το καλό να έρθει στον κόσμο μας το μωράκι σας!
  7. Τα ωραιότερα νέα μας φέρατε! Να είστε καλά και η κοιλίτσα να μη σε παιδέψει καθόλου! Να είναι μια όμορφη, εύκολη, αξέχαστη εγκυμοσύνη!
  8. Συγχαρητήρια! Εύχομαι το μωράκι σας να μεγαλώσει με υγεία και ευτυχία, ανάμεσα σε ανθρώπους που να το αγαπούν και να το φροντίζουν πραγματικά!
  9. Η ευτυχία να σας επισκέπτεται πάντα, όπως αυτή την φανταστική περίοδο. Να το ζήσετε, με χαρά, ευτυχία και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας!
  10. Σας ευχόμαστε κάθε μέρα σας να είναι ξεχωριστή, γεμάτη γέλια και χαρούμενες αναμνήσεις, με τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά σας! Συγχαρητήρια!

Εσύ ποια ευχή θα ήθελες να γράψεις σε ευχετήρια κάρτα για την εγκυμοσύνη του κοντινού σου ατόμου; Εάν είσαι ήδη μαμά, ποια ευχή που έλαβες σου έχει μείνει αξέχαστη;

Project Parenting

Project Parenting

Project Parenting

Διαβάστε περισσότερα