Πίνακας περιεχομένων

Ψάχνεις ιδέες για δώρα που μπορείς να πάρεις σε παιδί για τη βάπτισή του αλλά δεν μπορείς να καταλήξεις σε κάποια συγκεκριμένη επιλογή; Εδώ θα βρεις προτάσεις για δώρα για παιδιά σε βάπτιση, που θα σε βοηθήσουν!

Παιδικά ρούχα

Τα πιο συχνά δώρα είναι τα ρούχα. Είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο, αφού τα μωράκια λερώνονται πολύ συχά και χρειάζονται αρκετά καθαρά ρούχα. Πρέπει όμως να προσέξεις να πάρεις το σωστό νούμερο για το παιδί. Ιδανικά, διάλεξε να είναι ένα με δύο νούμερα μεγαλύτερα, για σιγουριά.

Κάρτα ευχών

Εάν δεν είσαι σίγουρος/η για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του παιδιού ή της οικογένειάς του, μπορείς να επιλέξεις μια ευχετήρια κάρτα και να αγοράσεις μια δωροεπιταγή από κάποιο κατάστημα με παιχνίδια ή παιδικά ρούχα. Μπορείς ακόμα να προσθέσεις στην ευχετήρια κάρτα ένα χρηματικό ποσό, ώστε να διαλέξουν οι γονείς οτιδήποτε θεωρούν πιο χρήσιμο για εκείνους και το παιδί τους. Κερδίζεις χρόνο και ταυτόχρονα οι γονείς επιλέγουν ακριβώς ό,τι χρειάζονται!

Λευκά είδη

Σετ με παιδικά σεντονάκια, απαλές κουβερτούλες, μπουρνούζια και πετσέτες, αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για δώρο βάπτισης, καθώς πρόκειται για πρακτικά και απαραίτητα κομμάτια σε κάθε σπίτι.

Διακοσμητικά δωματίου

Μπορείς να επιλέξεις ένα χαριτωμένο παιδικό φωτιστικό για το δωμάτιο του παιδιού, όπως και λούτρινα ζωάκια, παιδικά κάδρα και κρεμαστά στολίδια τοίχου, που θα δώσουν μια γλυκιά, παιδική χροιά στο δωμάτιό του.

Παιχνίδια

Φυσικά δεν λείπει αυτή η επιλογή από τις προτάσεις μας, για ευνόητους λόγους. Διάλεξε παιχνίδια που είναι κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού ή και για λίγο μεγαλύτερη ηλικία (ώστε να το αξιοποιήσει αργότερα). Προτείνουμε επιμορφωτικά παιχνίδια, όπως αυτά με ήχους από ζωάκια, που τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας μόνα τους αλλά και με τους γονείς τους!

Παιδικά βιβλία

Μπορείς να διαλέξεις βιβλία, τα οποία είναι κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού, είτε παραμύθια που θα του διαβάζουν οι γονείς του, είτε επιμορφωτικά, με εικόνες, που θα διαβάζει και μόνο του. Οι επιλογές σε βιβλία είναι πολλές και μπορείς να επιλέξεις αυτά που θεωρείς εσύ ενδιαφέροντα για το παιδάκι!

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε με τις προτάσεις μας για δώρα για παιδιά σε βάπτιση και να διώξαμε την ανησυχία που δημιουργείται πάντα, όταν μας καλούν σε εκδήλωση που δεν ξέρουμε τι δώρο να πάρουμε! Εσύ ποια επιλογή θεωρείς καλύτερη για να χαρίσεις στην βάφτιση ενός αγαπημένου παιδιού;

Project Parenting

Project Parenting

Project Parenting

Διαβάστε περισσότερα