Περιγραφή

Ελάτε στον Κύκλο να γυμναστούμε με Yoga εγκυμοσύνης. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης.

Ολοκληρωμένη προσέγγιση και προετοιμασία για τον τοκετό, σε μαθήματα yoga εγκυμοσύνης με τη μέθοδο Birthlight™. Τα μαθήματα, διάρκειας μιάμιση ώρας, περιλαμβάνουν πρακτικό μέρος (ακολουθίες yoga, κινήσεις, αναπνοές) και θεωρητικό μέρος-συζήτηση.

Η Birthlight™ yoga Εγκυμοσύνης χαρίζει ευεξία. H μαμά με την κίνηση, την αναπνοή και τη χρήση της φωνής της, δένεται με το μωρό της.

Με ήπιες κινήσεις και ακολουθίες yoga που απευθύνονται τόσο σε μαμάδες που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ, όσο και σε μαμάδες που συνήθιζαν να γυμνάζονται πριν την εγκυμοσύνη, σχεδιασμένες με το σύστημα Birthlight™ for maternity. Δίνεται έμφαση τόσο στην ευεξία της γυναίκας σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όσο και στο να μπορέσει η μητέρα να χρησιμοποιήσει όλη τη βιωματική εμπειρία που θα αποκτήσει στα μαθήματα κατά τη διάρκεια του τοκετού της. Έτσι, έχοντας πλήρη επίγνωση του σώματός της, της αναπνοής της και του πυελικού εδάφους, θα έχει έναν όμορφο, φυσικό τοκετό.

Κόστος: 12€/συνάντηση
44€/πακέτο 4 συναντήσεων                            
65€/ πακέτο 6 συναντήσεων                           
86€/ πακέτο 8 συναντήσεων

Διεύθυνση: Ορφέως 21, Ηλιούπολη

Τα μέλη του Project Parenting θα κάνουν το πρώτο μάθημα Δωρεάν.

Ομιλητές

Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού

Εκπαίδευση Πτυχίο: Μαιευτική, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας Τ.Ε.Ι. Αθηνών, 1995 Εκπαιδεύσεις & Πιστοποιήσεις: Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στη Σχολική Ψυχολογία, E-Learning Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑ, 2012 Απόκτηση Τίτλου Διεθνώς...

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές

Κύκλος

Κύκλος

Κέντρο εκπαίδευσης

Γυναίκα – θηλασμός – γονεϊκοτητα – χορός – pilates Ποιοι είμαστε Ο Κύκλος είναι ένα κέντρο που κάθε γυναίκα βρίσκει υποστήριξη σε κάθε έκφανση της...

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρτης για Ορφέως 21, Ηλιούπολη, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Ορφέως 21, Ηλιούπολη, Ελλάδα