Περιγραφή

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την περιγεννητική απώλεια. Αν λοιπόν έχεις βιώσει απώλεια εγκυμοσύνης με οποιονδήποτε τρόπο, ή νεογνική απώλεια, σε περιμένω να συναντηθούμε διαδικτυακά για να τιμήσουμε τα μωρά που δεν είναι πια κοντά μας, να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, να συνδεθούμε μεταξύ μας.

Θα ακούσουμε η μία την άλλη, θα αγκαλιάσουμε το σώμα μας με τη συνοδεία μουσικής, θα γράψουμε, και κυρίως θα νιώσουμε, θα επικοινωνήσουμε σε βάθος, θα σπάσουμε τη μοναξιά.

Η συνάντηση απευθύνεται σε γυναίκες. Να φοράτε άνετα ρούχα και να φροντίσετε να είστε μόνες σας στο χώρο. Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας ένα ρεσό και αναπτήρα ή σπίρτα, και μολύβι και χαρτί.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ. Μέχρι και την παραμονή της εκδήλωσης θα πρέπει να εξοφληθεί, προκειμένου να μπορέσετε να συμμετάσχετε. Επικοινωνήστε μαζί μου στο email: maria@loveandgrief.gr για τον τρόπο εξόφλησης, και στη συνέχεια θα σας δώσω το link του zoom για να συνδεθείτε.

Θα σας παρακαλούσα να είστε στην ώρα σας (θα περιμένω 10 λεπτά το πολύ μετά την ώρα έναρξης), είναι σημαντικό να συντονιστούμε όλες μαζί. Όταν ξεκινήσει η εκδήλωση δε θα μπορώ να δεχτώ άλλες συμμετοχές.
Η συνάντησή μας θα διαρκέσει γύρω στη μιάμιση ώρα.
Σας περιμένω με πολλή συγκίνηση! 

Μαρία Στραγαλινού
Βοηθός μητρότητας περιγεννητικού πένθους SBD

*Όσες παρακολουθήσατε το Live “Αντιμετωπίζουμε την περιγεννητική απώλεια ΜΑΖΙ” μπορείτε να έχετε μια έκπτωση 15% Για να λάβετε την έκπτωση, στείλτε email στο maria@loveandgrief.grαναφέροντας ότι είδατε το Live και ενδιαφέρεστε για την συνάντηση.

Ομιλητές

Μαρία Στραγαλινού

Μαρία Στραγαλινού

Βοηθός μητρότητας περιγεννητικού πένθους

Διαβάστε περισσότερα