Περιγραφή

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να σας ανακοινώσουμε τα play-based activities μας (δημιουργική απασχόληση) με τεχνικές Παιγνιοθεραπείας σε καθημερινή βάση πρωινές και απογευματινές ώρες!

Bubble Play… παιχνίδι με φούσκες! Τα αγαπημένα μας Messy και Sensory Play!

Επίσης παιχνίδι αφήγησης παραμυθιού Fairy Tale Play και φυσικά ο αγαπημένος μας πηλός από Σοκολάτα, Chocolate Clay, που είναι βρώσιμος!

Μπόλικο παιχνίδι, μουσική, χειροτεχνίες, πηλός, παιχνίδι ρόλων, τραγούδι και όλα με αυτά με φυσικά υλικά και αρκετή Παιγνιοθεραπεία που έχουμε ενσωματώσει στις ομάδες μας. Ένας τέλειος συνδυασμός ώστε το παιδί να περάσει καλά και κυρίως να μπορεί να νιώσει την ελευθερία να παίξει όπως θέλει και με τα υλικά που του αρέσουν.

Και οοόλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε όσες φορές θέλετε και όσο θέλετε…! Επίλεγετε εσείς το πακέτο που σας βολεύει!

*Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και θα αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας!

Αφού ξέρουμε ότι σας αρέσουν τα παιχνίδια τι σόι Παιχνιδοχώρος είμαστε;

Κόστος: 10/ώρα  ή 165€ πακέτο 25 ωρών

Τα μέλη του Project Parenting θα έχουν 10% έκπτωση.

Διεύθυνση: Παιχνιδοχώρος Λουίζης Ριανκούρ 68, Μετρό Πανόρμου

Ομιλητές

Δήμητρα Σαββιδάκη

Δήμητρα Σαββιδάκη

Ψυχολόγος

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Δήμητρα Σαββιδάκη, Ψυχολόγο και εκπ. Παιγνιοθεραπεύτρια. Έχει ιδρύσει τον Παιχνιδοχώρο και το όνειρό της είναι να εμπνεύσει τους γονείς να γνωρίσουν το Playful Parenting και το παιχνίδι. Πιστεύει πως η δύναμη και τα οφέλη του παιχνιδιού μπορούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό καταφύγιο ασφάλειας. Είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας! #projectparenting

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές

Παιχνιδοχώρος

Παιχνιδοχώρος

Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας

Ποιοι είμαστε Ο Παιχνιδοχώρος σαν ιδέα υπήρχε από το 2016, υλοποιήθηκε και ξεκίνησε το ταξίδι του το 2020. Πρόκειται για έναν χώρο αναζήτησης και συζήτησης,...

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρτης για Λουίζης Ριανκούρ 68, Μενεμένη, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Λουίζης Ριανκούρ 68, Μενεμένη, Ελλάδα