Περιγραφή

Ο Οκτώβριος είναι ο παγκόσμιος μήνας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την περιγεννητική απώλεια (αποβολή, θνησιγένεια, διακοπή κύησης, υπογονιμότητα, παλίνδρομη κύηση, νεογνική απώλεια κλπ).
Με όποιον τρόπο, και σε όποια χρονική στιγμή και αν σταμάτησε η εγκυμοσύνη σου, ή ακόμα και αν δεν ξεκίνησε ποτέ, έλα και φέτος μαζί μας για να τιμήσουμε, να μνημονεύσουμε τα μωρά που δεν πρόλαβαν να δουν το φως αυτού του κόσμου, ή το είδαν για πολύ λίγο.
Μπορείς να γράψεις στην παρακάτω φόρμα κάποια στοιχεία για το μωρό σου, τα οποία θα καταγράψω σε μία μοναδική για αυτό χάρτινη καρδούλα. Οι καρδούλες θα είναι από βιοδιασπώμενο χαρτί κατασκευασμένο από λεμονόχορτο και ζάχαρη, που βοηθά αν αφεθεί στη φύση, να τραφούν με αυτό οι μέλισσες και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Συμπλήρωσε την φόρμα εδώ: https://forms.gle/JszT7zxZet7mTJJF7

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί λοιπόν, θα συναντηθούμε στο Άλσος Καισαριανής στην Αθήνα, για να μιλήσουμε για τα μωρά μας και να συνδεθούμε μέσα από τις κοινές μας εμπειρίες. Εκεί θα έχουμε και όλες τις καρδούλες, μία για κάθε μωρό, και στο τέλος της συνάντησης θα τις σκορπίσουμε στη φύση, για να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο τις μέλισσες στην πολύτιμη διαδρομή τους.
Ακόμα και αν δεν μπορέσεις να έρθεις εκείνη τη μέρα, θα τιμήσουμε εσένα και το μωρό σου, μιας και θα διαβάσουμε όλες τις καρδούλες, μία προς μία.
Αν πάλι μπορέσεις να έρθεις, θα το κάνουμε μαζί, για όλες τις γυναίκες, για όλους τους άντρες, για όλα τα αδέρφια και τους ανθρώπους που πενθούν την απώλεια του μωρού τους.
Το ακριβές μέρος συνάντησης θα ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο στα social media του Love and Grief, και αν έχετε συμπληρώσει τη φόρμα, θα σας σταλεί και σχετικό email.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όποιον και όποια νιώθει ότι θέλει να τιμήσει τα μωρά αυτά.

Συμπλήρωσε την φόρμα εδώ: https://forms.gle/JszT7zxZet7mTJJF7

Είμαστε πολλοί οι άνθρωποι που έχουμε βιώσει περιγεννητική απώλεια. Όμως δεν χρειάζεται να είμαστε μόνοι… Οι ιστορίες μας έχουν αξία, τα μωρά μας έχουν αξία…
Ελάτε να ενωθούμε και να τα τιμήσουμε, και μαζί με αυτά να τιμήσουμε τους εαυτούς μας, και τη διαδρομή μας.
Σας περιμένω!
Με αγάπη
Μαρία Στραγαλινού
Βοηθός μητρότητας περιγεννητικού πένθους SBD
Εκπαιδεύτρια πένθους (by David Kessler)

Ομιλητές

Μαρία Στραγαλινού

Μαρία Στραγαλινού

Βοηθός μητρότητας περιγεννητικού πένθους, Εκπαιδεύτρια πένθους

Η ομάδα με τους επαγγελματίες μεγαλώνει ακόμα περισσότερο! Χαιρόμαστε πολύ που θα έχουμε μαζί μας τη Μαρία Στραγαλινού, Βοηθό μητρότητας περιγεννητικού πένθους.

Διαβάστε περισσότερα