Περιγραφή

Είναι το παιδί σου επιλεκτικό με τις τροφές; Αισθάνεσαι αγανακτισμένη/ος με το καθημερινό μαγείρεμα; Απογοητεύεσαι που κάνεις τόσο κόπο και το παιδί σου δεν τρώει; Ανησυχείς ότι δεν θα αναπτυχθεί σωστά;

Σε καταλαβαίνω, όντας μαμά 2 παιδιών και με μακρόχρονη πείρα πάνω σε θέματα παιδικής διατροφής, δημιούργησα αυτό το πρόγραμμα για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σου.

Πάμε μαζί να τα δούμε όλα αυτά. Τι μπορεί να φταίει και τι λύσεις μπορούμε να δώσουμε σε ένα τόσο συχνό πρόβλημα.

Μέσα από 5  online εβδομαδιαίες συναντήσεις, θα ξεμπλέξουμε το κουβάρι της επιλεκτικής σίτισης και θα εφοδιαστείς με τα απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσεις τις μάχες του φαγητού με τον πιο ειρηνικό τρόπο!

Άσε με να σου το αποδείξω 😉

Πρακτικά

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε εβδομάδα, τη μέρα και ώρα που θα επιλέξουμε για 5 εβδομάδες και διαρκούν 1 ώρα μέσω της πλατφόρμας Skype, viber, ή μέσω google meet. Με την αγορά, θα σε καλέσουμε για να ορίσουμε το ραντεβού μας.

Η αρχική τιμή του πακέτου είναι 150€ κι η Σοφία προσφέρει με πολλή αγάπη 20% έκπτωση με τον κωδικό project_parenting στα Μέλη του Project Parenting.

Ομιλητές

Σοφία Κανέλλου

Σοφία Κανέλλου

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc - Feeding Therapist

Η Σοφία Κανέλλου είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc. Πραγματοποιεί το όνειρό της απενοχοποιώντας τους γονείς από την ευθύνη του καθημερινού ΤΕΛΕΙΟΥ φαγητού. Σκοπός της είναι ολοένα και περισσότεροι μικροί και μεγάλοι άνθρωποι να τρέφονται απλά, θρεπτικά, οικολογικά, με σεβασμό στη φύση, τον πλανήτη και τα ζώα.

Διαβάστε περισσότερα