Περιγραφή

Είναι το παιδί σου επιλεκτικό με τις τροφές; Αισθάνεσαι αγανακτισμένη/ος με το καθημερινό μαγείρεμα; Απογοητεύεσαι που κάνεις τόσο κόπο και το παιδί σου δεν τρώει; Ανησυχείς ότι δεν θα αναπτυχθεί σωστά;

Σε καταλαβαίνω, όντας μαμά 2 παιδιών και με μακρόχρονη πείρα πάνω σε θέματα παιδικής διατροφής, δημιούργησα αυτή την ομάδα για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σου.

Η δύναμη και η υποστήριξη της ομάδας σε αυτή την περίπτωση φαίνεται να βοηθάει πολύ.

Μέσα από 5  online εβδομαδιαίες συναντήσεις μέσω Skype θα ξεμπλέξουμε το κουβάρι της επιλεκτικής σίτισης και θα εφοδιαστείς με τα απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσεις τις μάχες του φαγητού με τον πιο ειρηνικό τρόπο!

Άσε με να σου το αποδείξω 😉

Πρακτικά:

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα για 5 εβδομάδες στις 10.30 και διαρκούν 1,30 ώρα μέσω της πλατφόρμας Skype. Με την αγορά, θα λάβεις τον σύνδεσμο για να συνδεθείς στην ομαδική συνάντησή μας.

Ομιλητές

Σοφία Κανέλλου

Σοφία Κανέλλου

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc - Feeding Therapist

Η Σοφία Κανέλλου είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc. Πραγματοποιεί το όνειρό της απενοχοποιώντας τους γονείς από την ευθύνη του καθημερινού ΤΕΛΕΙΟΥ φαγητού. Σκοπός της είναι ολοένα και περισσότεροι μικροί και μεγάλοι άνθρωποι να τρέφονται απλά, θρεπτικά, οικολογικά, με σεβασμό στη φύση, τον πλανήτη και τα ζώα.

Διαβάστε περισσότερα