Περιγραφή

Δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς. Να μιλήσεις. Να μη νιώθεις μόνη, ή μόνος, πια. Να ακουμπήσεις την ιστορία σου σε ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, που δεν θα σε κρίνουν, μόνο θα σε αγκαλιάσουν.

Ποιος είναι ο σκοπός του Grief Every Week;

Για αυτό δημιουργήθηκε το Grief Every Week. Κάθε Παρασκευή 6-7 στο Zoom, μπορείς να μπεις και να συνδεθείς με άλλους ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες με εσένα. Να μοιραστείς, να εκφραστείς σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

Τις συναντήσεις συντονίζει με φροντίδα η Μαρία Στραγαλινού, πιστοποιημένη trauma-informed βοηθός μητρότητας SBD και με προσωπική εμπειρία σε απώλεια εγκυμοσύνης (θνησιγένεια στην 25η εβδομάδα κύησης).

Κόστος συμμετοχής

Κάθε συμμετοχή κοστίζει 13 ευρώ συμπ. ΦΠΑ, και προπληρώνεται μέχρι την Πέμπτη το βράδυ (επικοινωνήστε με μήνυμα στο maria@loveandgrief.gr για τον τρόπο εξόφλησης, και με την εξόφληση θα σας δοθεί το link στο Zoom).

Σε περίπτωση πληρωμής μηνιαίας συμμετοχής (4 Παρασκευές), το κόστος ανέρχεται στα 50 ευρώ συμπ. ΦΠΑ.

Ζητούμενο των συναντήσεων

Οι συναντήσεις έχουν ως κεντρικό ζητούμενο την έκφραση και την σύνδεση μέσα από τις κοινές μας εμπειρίες, και την ενδυνάμωσή μας στην πορεία μας στο πένθος. Ανά διαστήματα θα υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα θέματα προς συζήτηση (ενδεικτικά: πώς διαχειριζόμαστε τον διαφορετικό τρόπο πένθους του/της συντρόφου, τρόποι διαχείρισης πένθους μέσα από την δημιουργικότητα, πώς να βοηθήσουμε το παιδί μας που πενθεί κλπ), τα οποία θα αναρτώνται στις σελίδες του Love and Grief στα social media (Facebook-Instagram).

Ομιλητές

Μαρία Στραγαλινού

Μαρία Στραγαλινού

Βοηθός μητρότητας περιγεννητικού πένθους, Εκπαιδεύτρια πένθους

Η ομάδα με τους επαγγελματίες μεγαλώνει ακόμα περισσότερο! Χαιρόμαστε πολύ που θα έχουμε μαζί μας τη Μαρία Στραγαλινού, Βοηθό μητρότητας περιγεννητικού πένθους.

Διαβάστε περισσότερα