Περιγραφή

Στις συγκεκριμένες ομάδες θα συμμετέχουμε για να σας μυήσουμε στην πολύτιμη εμπειρία της ομαδικής ψυχοθεραπείας, η οποία δίνει την ευκαιρία στα άτομα που συμμετέχουν να παρατηρήσουν και να επεξεργαστούν τρόπους διαχείρισης  της καθημερινότητας τους και των δυσκολιών τους, έτσι ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και εν γένη τις σχέσεις τους με τους άλλους ανθρώπους.

Προσωποκεντρική Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία

Ειδικότερα θέλουμε να σας γνωρίσουμε την  Προσωποκεντρική Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με την οποία η θεραπευτική αλλαγή επιτυγχάνεται μέσα από την θεραπευτική σχέση που δημιουργείται μέσα σε μία ομάδα, τόσο από την συμβολή των θεραπευτών όσο  και από την διά-δραση  μεταξύ των μελών της.

Σύμφωνα με την προσωποκεντρική προσέγγιση ο άνθρωπος έχει μια έμφυτη τάση να γίνει πλήρως λειτουργικός, και ικανός -κάτω από ιδανικές συνθήκες- να εκφράσει το μέγιστο δυναμικό του. Αυτή η έμφυτη τάση εποικοδομητικής ανάπτυξης επιτυγχάνεται όταν το άτομο βιώνει άνευ όρων αποδοχή και ενσυναίσθηση από τους σημαντικούς άλλους της ζωής του (π.χ. τους γονείς του) και διαταράσσεται όταν το άτομο-το παιδί δεν βιώνει αποδοχή, ή βιώνει αποδοχή μόνο υπό όρους.

Στόχοι ομάδων συνάντησης

Οι ομάδες συνάντησης στοχεύουν στην αύξηση του επιπέδου συνειδητότητας των μελών, του αισθήματος αυτό-αξίας και συνοχής με τους άλλους. Τα μέλη εκτίθενται σε διαφορετικές εμπειρίες, κάνουν αλλαγές στην συμπεριφορά τους, μαθαίνουν να επικοινωνούν καλύτερα και να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους.

Ημέρες Σεμιναρίου

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα απο τα group μας:

Το πρώτο group θα ξεκινήσει την Πέμπτη 15.09.2022 και θα τελειώσει την Πέμπτη 15.06.2023 και το δεύτερο group θα ξεκινήσει το Σάββατο 17.09.2022 και θα τελειώσει το Σάββατο 17.06.2023

Τα μέλη αναμένεται να είναι παρόντα σε κάθε εβδομαδιαία ή ανά δεκαπενθήμερο συνάντηση της ομάδας επιλογής τους, και να προσέρχονται στην συμφωνημένη ώρα.

Οι ημερομηνίες του Σαββάτου θα είναι καθορισμένες και θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες.

Υπάρχει δέσμευση στη συμμετοχή. Το κόστος των συνεδριών είναι 10 ευρώ και προσφέρουμε τις δύο πρώτες  συνεδρίες δωρεάν στα μέλη του Project Parenting.

Επικοινωνήστε με τη Βαλασία για να κλείσετε τη θέση σας τώρα:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909732714

email επικοινωνίας: dvsoikonom@yahoo.gr

https://www.facebook.com/valasia.telioridou

Ομιλητές

Βαλασία Τελιορίδου

Βαλασία Τελιορίδου

Συμβουλευτική-Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία

Η Βαλασία Τελιορίδου έχοντας επαγγελματική εμπειρία τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια στο χώρο των πωλήσεων ανακάλυψε και γοητεύτηκε από τον κόσμο της ψυχολογίας. Στη προσπάθεια της να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συναισθηματικές ανάγκες της οικογένειας της και τις δικές της, ήρθε σε επαφή με την Προσωποκεντρική Προσέγγιση. Είναι υποψήφια το 2021 για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας (ECP). Έχει παρακολουθήσει από το 2014 σειρά προγραμμάτων και σεμιναρίων σε θέματα Ψυχικής υγείας και Ψυχοθεραπείας σε κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και σε πανεπιστημιακές κλινικές. Είναι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Προσέγγισης (ΠΕΕΠΒΠ).

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρτης για Ελ. Βενιζέλου 63-71, Νέα Ιωνία, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Ελ. Βενιζέλου 63-71, Νέα Ιωνία, Ελλάδα