Περιγραφή

Ένας πλήρης οδηγός γνώσης, ενημέρωσης και προετοιμασίας που σε συνδέει με τον εαυτό σου, τον/την σύντροφό σου και το μωρό σου και σε οδηγεί με ασφάλεια στην πιο μεταμορφωτική εμπειρία της ζωής σου! Πάρε το δικό σου μονοπάτι για να φτάσεις στο μωρό σου! Γράψε την δική σας ιστορία!

Με εμπιστοσύνη και πλήρη επίγνωση του τι κάνεις και γιατί.

🔴Πυελικό Έδαφος
🟠Αναπνοές Ανώδυνου Τοκετού
🟡Θέσεις για την καλύτερη θέση του μωρού
🟢Ειδικό σεμινάριο με τ@ν σύντροφο σου
🔵Ήχοι τοκετού και σύνδεση με τον τράχηλο
🟣Συγκέντρωση, χαλάρωση, διαλογισμός, οραματισμός, Σύνδεση με το μωρό σου, Εικόνες και πάνω από όλα τραγούδια και μελωδίες που θα σε συντροφεύουν σε όλο το ταξίδι!

🟡Βίντεο με πρακτικές που θα μπορείς να κάνεις στον δικό σου χρόνο καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης: 20+ ώρες

🟠Live Εργαστήρια: 24+ ώρες

🔴Υλικό για την Λοχεία και την Γονεϊκότητα

🎯Για να δεις όλες τις πληροφορίες και το λεπτομερές περιεχόμενο του προγράμματος κάνε subscribe (2 βήματα) εδώ και δες το mail που σου έρχεται αυτόματα: http://eepurl.com/hJDsCD

Ομιλητές

Ιωάννα Βαλιώτη

Ιωάννα Βαλιώτη

Εισηγήτρια Γιόγκα, Μαία

Η Ιωάννα Βαλιώτη είναι Μαία - Ψυχοπροφυλάκτρια και πιστοποιημένη εισηγήτρια yoga και περιγεννητικής yoga απο την Yoga Alliance USA και έχει εργαστεί τα τελευταία 13 χρόνια με γυναίκες στην εγκυμοσύνη και στην λοχεία. Εξειδικεύεται στην προετοιμασία των εγκύων - ζευγαριών για τον τοκετό και την γονεικότητα μέσω της yoga και βιωματικών σεμιναρίων αλλά και στην αποκατάσταση του σώματος μετά τον τοκετό με ήπιες και επιστημονικά αποδεδειγμένες πρακτικές. Είναι υπέρμαχος του φυσικού και φυσιολογικού τοκετού και προάγει μέσα απο την προσέγγιση της την πνευματικότητα και την ιερότητα του τοκετού.

Διαβάστε περισσότερα
Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα