Περιγραφή

Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι μια μεταμορφωτική περίοδος που φέρνει τις δικές της χαρές, προκλήσεις και προσαρμογές.
Το εργαστήριο ´Οι πρώτες 40 μέρες και μετά…’ έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους μελλοντικούς γονείς με γνώσεις, πηγές και υποστήριξη καθώς προετοιμάζονται για το ταξίδι μετά τον τοκετό.

Μέσα από το σεμινάριο θα καλύψουμε τα εξής θέματα:

  • Κατανόηση της περιόδου μετά τον τοκετό: Εξερευνήστε τις σωματικές, συναισθηματικές και ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν μετά τον τοκετό.
  • Αυτοφροντίδα για τους νέους γονείς: Μάθετε πρακτικές και στρατηγικές αυτοφροντίδας για να δώσετε προτεραιότητα στην ευημερία σας κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου.
  • Το μέγιστο θέμα του ύπνου του μωρού. Κατανοήστε πώς κοιμούνται τα μωρά και γιατί και μάθετε τρόπους για να ξεκουράζεστε στο μέγιστο εσείς και το μωρό σας.
  • Ψυχική υγεία και ευεξία: Συζητάμε τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην ψυχική υγεία της νέας μαμάς και τη σημασία της για όλη την οικογένεια. Μάθετε τρόπους πρόληψης καθώς στρατηγικές για την αντιμετώπιση των διαταραχών της διάθεσης μετά τον τοκετό.
  • Δημιουργία ενός δικτύου υποστήριξης: Προσδιορίστε τις πηγές υποστήριξης και δημιουργήστε ένα σχέδιο υποστήριξης μετά τον τοκετό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της πρώιμης γονεϊκότητας.
  • Δυναμική των συντρόφων: Ασχοληθείτε με την επικοινωνία, τις μεταβάσεις ρόλων και τη διατήρηση της οικειότητας στη σχέση σας κατά τη διάρκεια της περιόδου μετά τον τοκετό.

Το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί διά ζώσης και online. Οι ημέρες διεξαγωγής του είναι 06/04 και 13/04 16:00-18:00. Εάν η ημέρα/ώρες δεν εξυπηρετούν, μπορείτε να στείλετε email καθώς διατίθενται ιδιωτικές συνεδρίες.

Πριν από το σεμινάριο, θα λάβετε φύλλα εργασίας για να συμπληρωθούν και θα συζητηθούν κατά τη διάρκειά του. Στο τέλος θα λάβετε ένα περιληπτικό φυλλάδιο με όλα τα κύρια σημεία του σεμιναρίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Το σεμινάριο αφορά εγκύους και μέλλοντες γονείς και το κόστος ανά ζευγάρι είναι 90€.

Η Χριστίνα προσφέρει με πολλή αγάπη στα μέλη του Project Parenting δώρο 2 μαθήματα yoga για εγκύους (διά ζώσης ή online).

Διοργανωτές

Χριστίνα Ανυφαντή

Χριστίνα Ανυφαντή

Δασκάλα Prenatal & Baby Yoga και Dancing for Birth™ (DFB)

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Χριστίνα Ανυφαντή, δασκάλα Motherood Yoga και Dancing for birth™ instructor καθώς και βοηθό λοχείας. Έχει ιδρύσει το The Happy Studio και το όραμα της είναι να προσφέρει υπηρεσίες και μαθήματα για εγκύους, νέους γονείς και μωρά που να φέρνουν το χαμόγελο στα πρόσωπα τους και να τους ενδυναμώνουν μέσω της γνώσης. Είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Χάρτης για Αγωνιστών 13, Πεύκη, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Αγωνιστών 13, Πεύκη, Ελλάδα