Περιγραφή

Κουράστηκες να περνάει όλος ο χειμώνας με συνεχείς ιώσεις, να μην ξέρεις τι να κάνεις, να πηγαίνεις από γιατρό σε γιατρό και μετά στο φαρμακείο, και να ψάχνεις για συμβουλές στο Google όταν αρρωσταίνει το παιδί σου;

Θέλεις να μάθεις πώς να αξιολογείς και να θεραπεύεις το παιδί σου με φυσικό τρόπο στο σπίτι;

Πώς θα ήταν άραγε, να ΜΗΝ σε πιάσει άγχος όταν αρρωστήσει το παιδί την επόμενη φορά γιατί θα ξέρεις ακριβώς τι να παρατηρήσεις και τι μέτρα να πάρεις από τη πρώτη στιγμή;

Τι θα μάθεις στο «Ο Θεράπων Γονέας»:

Εδώ βλέπεις μέσα σε 15 αναλυτικά μαθήματα το απόσταγμα της δουλειάς της Dr. Kemper και αυτά που μεταφέρει στους γονείς που γνωρίζει προσωπικά:

Μάθημα 1ο: Αποτελεσματική συμπεριφορά γονέων στην παιδική ασθένεια: Εδώ βλέπω στο ιατρείο δυστυχώς τα περισσότερα ανώφελα λάθη – και θα σου δείξω, πώς να τα αποφεύγεις!

Μάθημα 2ο: Αξιολόγηση του παιδιού και της αρρώστιας του: Σε αυτό το μάθημα εξηγώ με απλό τρόπο, πώς αξιολογείς εύκολα, γρήγορα και σωστά την ασθένεια που αντιμετωπίζει το παιδί σου.

Μάθημα 3ο: Πώς αξιολογούμε και χρησιμοποιούμε σωστά τον πυρετό: Υψηλός πυρετός – πολλοί γονείς τον φοβούνται, σωστά; Ίσως και εσύ λίγο. Τι πρέπει να ξέρεις σίγουρα, ώστε να μπορείς να τον χειρίζεσαι όσο πιο ιδανικά γίνεται και να βοηθήσεις πραγματικά το παιδί σου.

Μάθημα 4ο: “Τί γίνεται όμως όταν αρρωσταίνει ένα μωρό;” : Τα βρέφη απολαμβάνουν ιδιαίτερη μεταχείριση στην Παιδιατρική, και χρειάζονται ένα μάθημα ολόδικό τους!

Μάθημα 5ο: “Πάλι αυτός ο βήχας! Και τώρα;” : Αξιολόγηση και αποτελεσματική θεραπεία του ξηρού και παραγωγικού βήχα. Αυτό εδώ είναι από τα πιο χρήσιμα και αποτελεσματικά μαθήματα ολόκληρης της σειράς.

Μάθημα 6ο: Φλέγμα στη μύτη και στους πνεύμονες: Ένα μάλλον “soft” θέμα, για το οποίο συνήθως συστήνεται στο παιδιατρείο μόνο ο ορός ή ένα αντιισταμινικό (αντικανονικά). Υπάρχουν όμως πολύ περισσότερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε!

Μάθημα 7ο: “Πονόλαιμος: Τι κάνουμε; Πόσο περιμένουμε, πώς τον αντιμετωπίζουμε, πότε πάμε στο γιατρό;” : Εδώ θα μάθεις, να αξιολογείς τον πονόλαιμο σαν «μικρός παιδίατρος» και να τον αντιμετωπίζεις!

Μάθημα 8ο: Οξεία ωτίτιδα ΧΩΡΙΣ αντιβιοτικά: Ο πόνος στο αυτί είναι για πολλούς γονείς μια αγχωτική και πολύ πονεμένη (κυριολεκτικά…) ιστορία. Γενικά δίνονται εδώ πάρα πολλά περιττά αντιβιοτικά – ενώ συνήθως αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά.

Μάθημα 9ο: Οδηγός επιβίωσης σε μια γαστρεντερίτιδα: Η γαστρεντερίτιδα είναι το «φαβορί» κυρίως στις κρύες εποχές του χειμώνα (αλλά όχι μόνο). Εξηγώ την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Μάθημα 10ο: Μαμά, πονάει η κοιλιά μου!: Ο πονόκοιλος είναι κυρίως σε μικρά παιδιά ένα πολύ συχνό πρόβλημα. Τι πρέπει να κοιτάς ΠΑΝΤΑ, και τι να κάνεις σαν μητέρα;

Μάθημα 11ο: Ωχ, αλλεργία!!: Οι αλλεργίες είναι πλέον ένα πρόβλημα που όλο και διογκώνεται. Εδώ μαθαίνεται εν συντομία τα βασικότερα που πρέπει να ξέρετε.

Μάθημα 12ο: Ο πονοκέφαλος στα παιδιά: Ο πόνος στο κεφάλι αφορά κυρίως παιδιά σχολικής ηλικίας. Εδώ μαθαίνεις με απλοποιημένο τρόπο τα πιο σημαντικά στοιχεία της αξιολόγησης και αντιμετώπισης στο σπίτι.

Μάθημα 13ο: “ΑΛΗΘΙΝΑ ανησυχητικά συμπτώματα – ποια είναι;” : Οι ασθένειες μπερδεύουν τους γονείς αν δεν ξέρουν πόση βαρύτητα έχει ένα σύμπτωμα. Μερικές φορές ένα εξάνθημα μπορεί να είναι απείρως πιο επικίνδυνο και από το χειρότερο πόνο στο αυτί – μάθε πώς θα το αναγνωρίζεις! Επίσης, ποια άλλα σημάδια και συμπτώματα ανησυχούν ΚΑΙ τον παιδίατρο; Πότε θα έπρεπε να ΜΗΝ περιμένουμε αλλά να κινηθούμε άμεσα;

Μάθημα 14ο: “Πώς θα γίνει ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ το παιδί μου;” : Σημαντικές συμβουλές για μια πιο εύκολη και γρήγορη ανάρρωση – και για καλύτερη πρόληψη της επόμενης ασθένειας!

Μάθημα 15ο: “Κορωνοϊός – Σουζάννα, ΕΣΥ τι θα κάνεις;” : Εξηγώ ΑΚΡΙΒΩΣ πώς το βλέπω και για τη δική μου οικογένεια αλλά και για τους ασθενείς του ιατρείου, τι κάνουμε προσωπικά για ενίσχυση & πρόληψη και τι θα κάνουμε θεραπευτικά αν και όταν κολλήσουμε εμείς ή τα παιδιά μας.

Ανακάλυψε το online σχολείο και ξεκίνα άμεσα, χωρίς καν να αφήσεις το σπίτι σου!

Ως Μέλος του Project Parenting έχεις 34% έκπτωση! Απο 89€ μπορείς να το αγοράσεις με μόλις 59€.