Περιγραφή

Το NLP University Practitioner Certification βεβαιώνεται υβριδικά με στόχο να καλύψει όλη την Ελλάδα και πραγματοποιείται στα Ελληνικά. Με ομάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και διαδικτυακά, οι 9 NLP Trainers & Master Trainers βεβαιώνουν την βιωματική αφομοίωση του συστήματος, με Certification απ’ ευθείας από NLP University – Santa Cruz, California.

Στόχοι:

Μελετώντας σε βάθος τις τεχνικές του NLP προσαρμοσμένο με τρόπο που να συμπεριλαμβάνει και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, σας προσφέρεται η δυνατότητα να:

  • Ξεχωρίσετε για την αποτελεσματικότητά σας.
  • Αποκτήσετε μεγαλύτερη οξυδέρκεια και διορατικότητα.
  • Δίνετε λύση στα πιο επίμονα προβλήματα.

Στόχος να συμπεριλάβετε με επιδεξιότητα το σύστημα NLP στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  • Γνωρίζετε πώς να συνεχίζετε σταθερά και να στέκεστε στο ύψος των καταστάσεων με αυτοπεποίθηση όταν συμβαίνουν αλλαγές γύρω σας.
  • Δημιουργείτε αποδοχή από τους ανθρώπους που σχετίζονται και έρχονται σε επαφή μαζί σας αποκτώντας ευελιξία στον χειρισμό καταστάσεων.
  • Δημιουργείτε για τον εαυτό σας και τους άλλους τα κατάλληλα πλαίσια που κατευθύνουν την επίτευξη στόχων και επιδιώξεων και εξασφαλίζουν οικονομική και επαγγελματική ανάπτυξη, προσωπική ισορροπία, συναισθηματική σταθερότητα.
  • Επιταχύνετε τους ρυθμούς επιτυχίας στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο κόσμος επιλέγει να παρακολουθήσει το πρόγραμμα μας NLP Practitioner Certification:

«Πολλοί άνθρωποι βλέπουν την απόκτηση του NLP Practitioner Certification ως ένα σημαντικό εργαλείο στο πλαίσιο των επαγγελματικών επιδιώξεών τους και της προσωπικής τους ανάπτυξης και εξέλιξης»

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου – PHD
Global NLP Master Trainer

Το πρόγραμμά μας καλύπτει ένα σύνολο 145 ωρών. Είναι δομημένο σε αρθρωτές ενότητες (modules) ακαδημαϊκής άσκησης και δομημένης πρακτικής εφαρμογής. Περιέχει εξειδικευμένα labs εφαρμογής από τους NLP Trainers για την εις βάθος μελέτη της συλλογιστικής και των τεχνικών του συστήματος NLP. Η πιστοποίηση προβλέπει υποβολή και παρουσίαση project και γραπτές εξετάσεις

Το σχήμα αυτό προσφέρει, χρόνο να αφομοιώσετε σε εξελικτικά στάδια το υλικό της κάθε ενότητας και να εξασφαλίσετε άνεση στη συνθετική διαχείριση όλων των τεχνικών. Δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης σε πραγματικές συνθήκες ανάμεσα στις θεματικές ενότητες και εφαρμογής της γνώσης σε πολλά επίπεδα της καθημερινότητας.

*Η συνδρομή μπορεί να εξοφληθεί σε δόσεις και έκπτωση σε περίπτωση άπαξ εξόφλησης, δίνεται και η δυνατότητα από τις επιχειρήσεις ένταξης του προγράμματος στο ΛΑΕΚ.Κλείσε τη θέση σου!