Περιγραφή

Η διαμόρφωση ενός κόσμου δυνατοτήτων για τα παιδιά στηρίζεται στον τρόπο που μαθαίνουν να σκέφτονται (mindset).

Με τη γέννηση, κιόλας, ενός παιδιού ξεκινά ο προσωπικός του “άθλος”, το προσωπικό του “ταξίδι του ήρωα” (a hero’s journey) σε έναν κόσμο με πολλούς και σημαντικούς σταθμούς. Η διαχείριση του ταξιδιού αυτού και το πώς θα επιλέξει να βιώσει την παραμονή του σε κάθε σταθμό τείνει να επηρεάζει τη στάση του παιδιού και τη ματιά του σε κάθε μελλοντικό βήμα στη ζωή του.

Οι σταθμοί που διέρχονται είναι ποικίλοι, και τα παιδιά από νωρίς αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Μεταξύ αυτών, να μάθουν τον κόσμο τους, αλλά και για τον κόσμο, να πατήσουν στα πόδια τους, να κάνουν τα πρώτα βήματά τους, να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν παρέες και σχέσεις με ανθρώπους, να διαχειριστούν όχι μόνο το σχολείο, μα και τις αλλαγές μέσα τους, να αποφασίσουν για την επαγγελματική τους προοπτική, έχοντας ως τελικό προορισμό τα μελλοντικά βήματά τους στη ζωή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το να ξέρουμε πώς να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη της ποιοτικότερης εκδοχής του εαυτού τους και τη διαμόρφωση του κόσμου των δυνατοτήτων τους αποτελεί πρόκληση και σημαντικό έργο όχι μόνο για το κάθε παιδί, αλλά και για την καλλιέργεια ενός φυτώριου νέας γενιάς σκέψης.

H nlpgreece®, συνεργάτης του Project Parenting, έχοντας την αποκλειστική εκπροσώπηση του NLP University, Santa Cruz, California, του σημείου όπου δημιουργήθηκε το σύστημα NLP, σε Ελλάδα και Κύπρο, πρωτοπορεί στο πεδίο εφαρμογών και εξειδικεύσεων του συστήματος NLP, εμπλουτίζοντας τις μεθοδολογίες της με τελευταίας γενιάς προσεγγίσεις που καλύπτουν νέες ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει ένα μεγάλο συνέδριο κάθε χρόνο, που αφορά σε ένα ξεχωριστό εξειδικευμένο πρωτόκολλο εφαρμογής, και φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις του NLP από όλο τον κόσμο στη στην Ελλάδα. 

Τη φετινή χρονιά το NLP είναι αφιερωμένο στην Εκπαίδευση και την Οικογένεια με τη διοργάνωση του NLP in Education Conference 2022 – και  φυσικά το Project Parenting δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη μεγάλη, διαδικτυακή συνάθροιση 10 διακεκριμένων επαγγελματιών από όλο τον κόσμο, εξειδικευμένων τόσο στο NLP, όσο και στην Εκπαίδευση και την Οικογένεια.

25, 27, 28 και 29 Μαΐου 2022, διαδικτυακά και με μετάφραση των ξένων ομιλητών στα ελληνικά.

Τα Μέλη του Project Parenting θα έχουν 30% έκπτωση! Κατά την αγορά του εισιτηρίου σου γράψε στα σχόλια ότι είσαι Μέλος του Project Parenting.

Ομιλητές

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD

Founder - NLPGreece®, Senior Partner - Synolic®Development Systems

Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου είναι Founder του NLPGreece®. Όπως λέει και η ίδια "Όλοι οι άνθρωποι στη χώρα μας να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης με επιστημονικό τρόπο, στα οφέλη που προσφέρει το σύστημα NLP για την ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, υιοθέτηση νέων ρόλων, εγχειρημάτων, αντιμετώπιση και ανάληψη προκλήσεων".

Διαβάστε περισσότερα
Μαριάννα Αντωνακάκη, ΜΑ

Μαριάννα Αντωνακάκη, ΜΑ

MindsetMaps™ Partner & Consultant, Trainer in nlpgreece®, Δημιουργός του NowLetsPlay®

H Μαριάννα Αντωνακάκη θεωρώντας πως η εκπαίδευση είναι μια δια βίου διαδικασία που προσεγγίζεται συνολικά στο πώς επιδρά στην εξέλιξη του ανθρώπου, ξεκίνησε τις σπουδαστικές της διαδρομές με στόχο να μη σταματήσει όσο ζει...

Διαβάστε περισσότερα
Ξένια Στεφανοπούλου M.Sc

Ξένια Στεφανοπούλου M.Sc

M.Sc Παιδοψυχολόγος, nlpgreece ® - Επιστημονικός συνεργάτης

H Ξένια Στεφανοπούλου δουλεύοντας με ενήλικες και παιδιά απέκτησε Μ.Sc. στην Παιδοψυχολογία από το University of Central Lancashire, με έμφαση σε θέματα εξαρτήσεων, διαταραχών πρόσληψης τροφής, διαπροσωπικών σχέσεων ζεύγους και οικογένειας, διαχείρισης συναισθηματικού και ψυχικού τραύματος, σχολικής ψυχολογίας, ψυχικής υγείας εφήβου, επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής εφήβων και ενηλίκων ενώ έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε ομιλίες, σεμινάρια και συνέδρια. Είναι ΝLP Practitioner από το ΝLP University, California Santa Cruz.

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές

nlpgreece®

nlpgreece®

Συστήματα ανάπτυξης & εκπαίδευσης (mindset growth)

Καλωσορίζουμε με πολλή χαρά, το nlpgreece®, τους πρωτοπόρους στην επιστημονική εφαρμογή & εκπαίδευση του συστήματος NLP από το 1998 στην Ελλάδα και τη Κύπρο. Με στόχο τους να δώσουν σε όλους τους ανθρώπους τις τεχνικές του συστήματος, ώστε να κάνουν τις τομές που στοχεύουν. Μπαίνουν στην ομάδα μας για να προσφέρουν εξειδικευμένες δράσεις για την οικογένεια, το παιδί και τον γονέα σε κάθε ρόλο του (μέσα και έξω από το σπίτι).

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας