Περιγραφή

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται στην Ελλάδα τα Mother & Baby Awards από την BOUSSIAS events

Mother & Baby Awards 2023 διοργανώνονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS events με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

Mother & Baby Awards 2023 στόχο έχουν να αναδείξουν τις εταιρείες οι οποίες τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας. Επίσης, στα φετινά Mother & Baby Awards 2023, υπάρχουν και ανανεωμένες κατηγορίες που αφορούν το μάρκετινγκ και το R&D των προϊόντων του συγκεκριμένου industry.

Στόχος των Mother & Baby Awards 2023 είναι να προβάλλουν τις εταιρείες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα διακριθούν, να επικοινωνήσουν τις βραβευμένες υποψηφιότητες, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να εισέλθουμε με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χρονιά. Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η BOUSSIAS events έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες από τον συγκεκριμένο χώρο, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των Mother & Baby Awards 2023. Με πρόεδρο την Βικτώρια Βιβιλάκη, RM PgCert MMedSc PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Μαιευτικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, την κριτική επιτροπή συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Επιστήμονες και Επαγγελματίες οι οποίοι στόχο έχουν αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στον χώρο του mother & baby care industry.   

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους χορηγούς επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της BOUSSIAS events, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Χορηγοί Επικοινωνίας: www.boommag.gr, www.citykidsguide.com, www.infokids.gr, parentshub.gr και www.projectparenting.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.babyawards.gr

*Η ημερομηνία είναι ενδεικτική και αναμένεται η τελική ημερομηνία διεξαγωγής