Περιγραφή

🌸 Η περίοδος αυτή στη ζωή σας είναι υπέροχη αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται και από πολλές αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν φυσικά και τον τετράποδο συγκάτοικο σας! Μάθετε τα πάντα για τα κατοικίδια στην εγκυμοσύνη και τη λοχεία!

Με την τεκμηριωμένη επιστημονικά γνώση, από έναν επαγγελματία υγείας κι έναν εκπαιδευτή ζώων, θα μπορέσετε να βοηθήσετε το κατοικίδιο σας να προσαρμοστεί σε όλες αυτές τις αλλαγές αλλά και να μειώσετε κάθε επιπλέον άγχος και φόβο που ίσως έχετε!

Έχοντας προσωπική αγάπη για τα ζώα, με ενδιέφερε πάντα να αναζητώ τα νέα επιστημονικά δεδομένα και να ενημερώνομαι για ότι αφορά την μετάδοση ασθενειών, αλλά και τα οφέλη που προκύπτουν στην υγεία των βρεφών από τη συμβίωση με τα ζώα.

Μετά και από δική σας επιθυμία, αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, μαζί και με την πολύτιμη βοήθεια της εκπαιδεύτριας ζώων, Ρενάτας Γρυπάρη. Για όλους εσάς που είστε έτοιμοι να καλωσορίσετε ή έχετε ήδη καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειας σας και σας ενδιαφέρει μια αρμονική συμβίωση με το κατοικίδιο σας, με σεβασμό και αγάπη, ελάτε να λύσουμε απορίες, να καταρρίψουμε μύθους και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί!

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα παρακάτω, με βάση τις νεότερες επιστημονικές έρευνες στο πεδίο αλλά και με την πολύτιμη εμπειρία της Ρενάτας.


🌸 Αναστασία Καραλιά, πτυχιούχος μαία:

▪️Τοξόπλασμα και γάτα
▪️Τρίχα, μολύνσεις, και μετάδοση ασθενειών από τα ζώα στα βρέφη
▪️Πρόληψη
▪️Οφέλη για την υγεία των βρεφών/παιδιών που συμβιώνουν με ζώα

🌸Ρενάτα Γρυπάρη, ενεργειακή εκπαιδεύτρια ζώων:
▪️Ποιες συμπεριφορές του ζώου πρέπει να διορθώσω πριν τον ερχομό του νέου μέλους.
▪️Πώς προετοιμάζω τον σκύλο/γάτα μου για την αλλαγή.
▪️Πως διορθώνω συμπεριφορές του ζώου που ενδεχομένως να προκύψουν μετά τον ερχομό του νέου μέλους.
▪️Πώς κάνω τον σκύλο ή την γάτα μου να νιώσει μέλος της νέας αγέλης.
▪️Τι προσφέρουν τα ζώα στην νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξής τρόπους:
📩 με μήνυμα στη σελίδα
📧 με email στο motherie.birth@outlook.com
📞 6945853866

📢 Οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.
⏰️ Διάρκεια: 2.30-3 ώρες

Σας ευχαριστούμε πολύ! 💗

Ομιλητές

Αναστασία Καραλιά

Αναστασία Καραλιά

Ανεξάρτητη Μαία MSc, Ιδρύτρια Motherie, Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ

Η Αναστασία Καραλιά έχει ιδρύσει το motherie με πολύ αγάπη στο μοναδικό αυτό ταξίδι προς τη γονεϊκότητα, αλλά και με σεβασμό στους νέους γονείς που έχουν ανάγκη από σωστή ενημέρωση και υποστήριξη. Νιώθει ευλογημένη που την έχουν εμπιστευτεί να είναι με κάθε τρόπο δίπλα τους. Ήταν το όνειρο της από την ημέρα που ολοκλήρωσε τις σπουδές της! Πιστεύει σε ένα αύριο όπου όλα τα παιδιά θα γεννιούνται και θα μεγαλώνουν με αγάπη κι ενσυναίσθηση!

Διαβάστε περισσότερα