Περιγραφή

Μέσα σε 365 ημέρες θα έχεις μάθει βασικά εργαλεία και τεχνικές αυτοβελτίωσης που θα σε μεταμορφώσουν ως γονιό αλλά και ως άνθρωπο!
Συγχρόνως θα έχεις έναν οδηγό για να ανατρέχεις και να βλέπεις τα σημαντικά σου γεγονότα, τις επιτυχίες σου, την πρόοδο σου, αλλά και τι συνέβαινε ακριβώς στη ζωή σου εκείνη την εποχή.

Μέσα από ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο θα οργανώσεις άριστα την καθημερινότητα σου αλλά και ολόκληρη σου τη ζωή.
Θες να γίνεις ο γονιός των ονείρων σου αλλά δεν ξέρεις πως;

Μέσα στις σελίδες αυτού του ημερολογίου θα βρεις τις πρώτες απαντήσεις και τα βασικά βήματα για να ακολουθήσεις!

Όπως είπε και ο Mark Twain «Μπορώ να διδάξω σε οποιονδήποτε να γίνει ότι θέλει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω κάποιον που να ξέρει τι θέλει»!

Είσαι έτοιμος/η για αλλαγή;
Καλή διασκέδαση!

Αν θες να αγοράσεις το ημερολόγιο με 10% έκπτωση, μπες εδώ.

Ομιλητές

Λιάνα Λεκανίδη

Λιάνα Λεκανίδη

Parenting Life Coach

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Λιάνα Λεκανίδη, πιστοποιημένη Parenting Life Coach (ACSTC/ICF), συνεργάτης της APH(Attachment Parenting Hellas), πιστοποιημένη Theta Healer, συγγραφέας, συνιδρύτρια της New Generation New World και τουριστική επιχειρηματίας. Πάνω από όλα είναι όμως μαμά και αυτή είναι η κινητήρια έμπνευση της για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου με υγιείς και ευτυχισμένους ανθρώπους. Εξειδικεύεται σε coaching γονέων αλλά και όσων θέλουν να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, στη συμβουλευτική ζεύγους ενώ παρέχει και σεμινάρια εκπαίδευσης για Γονείς - Ηγέτες.

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας