Περιγραφή

Στο πρώτο μέρος της καμπάνιας-αφιέρωμα στον μήνα για την Ομοφυλοφιλική Υπερηφάνεια, η μαμά Φωτεινή Μελετάκη, άκουσε όλους τους επαγγελματίες να απαντάνε με προσοχή στις αγωνίες, τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς της. 

Τώρα ήρθε η ώρα να ακούσει την πηγή της αλήθειας. Ήρθε η ώρα να ακούσει το ίδιο το παιδί. Μαζί της, την Δευτέρα 21/06 στις 22:00, θα είναι η Michelle Kaadan. Η Μισέλ, που το πρώτο της όνομα ήταν Μιχάλης και που πολύ σύντομα διεκδίκησε το σώμα που της ανήκει. Με την υποστήριξη και την απεριόριστη αποδοχή της οικογένειάς της, σήμερα είναι σε θέση να εμπνέει μικρούς και μεγάλους και μιλώντας μας θα πέσει και το τελευταίο οχυρό των κοινωνικά κατασκευασμένων στερεοτύπων.

Η επαφή με το βίωμα της Μισέλ θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την κοινωνική της εμπειρία και αυτή η ορατότητα θα μας δώσει την ευκαιρία να ωριμάσουμε όλοι κοινωνικά!

Να το καταλάβει η μαμά Φωτεινή και να το καταλάβουμε όλοι. Να μας γίνει τόσο κατανοητό όσο έγινε το «ανακυκλώνω το μπουκαλάκι μου»: 

«το καθένα μας υπακούει στην δική του σεξουαλικότητα».

Η Μισέλ, θα μιλήσει και θα απευθυνθεί στους γονείς. Στους γονείς που θέλουν να μάθουν, να θυμηθούν, να μην ξεχάσουν τι σημαίνει ανθρωπινότητα. Και στους γονείς που ξέχασαν – και σε αυτούς θα απευθυνθεί.

Η Μισέλ, θα μιλήσει και θα απευθυνθεί και στα παιδιά. Στα παιδιά που θέλουν να ακουστούν μέσα από την φωνή της, στα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν την φωνή της αλλά και στα παιδιά που θα επιχειρούσαν να πνίξουν την φωνή της. 

Ελάτε μαζί μας! Ας ακούσουμε για μια φορά το παιδί!

«γιατί αν γλιτώσει το παιδί… υπάρχει ελπίδα..!»

Σε περιμένουμε στην παρέα μας στη σελίδα μας στο facebook, https://www.facebook.com/projectparentingplatform.

Ομιλητές

Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας

Εκπαίδευση Bachelor: Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, 2007 Εκπαιδευμένη από τον Σύλλογο Βοηθό Μητρότητας Ελλάδας (Greek Doula Assocciation),2016-2017 Εισηγήτρια Περιγεννητικής και Μεταγεννητικής Yoga απο το...

Διαβάστε περισσότερα