Περιγραφή

Ένα ομαδικό online πρόγραμμα (group coaching) σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες. Με θεωρία και ομαδικές συναντήσεις αλλά και συμμετοχή σε κλειστή ομάδα γυναικών για αλληλοϋποστήριξη και αλληλεγγύη. Μια μοναδική εμπειρία σχεδιασμένη για γυναίκες που είναι έτοιμες να αναδείξουν την αληθινή τους δύναμη και να επιτύχουν τα όνειρά τους.

Αν αναζητάτε τρόπους να ξεπεράσετε ανασφάλειες, φόβους και προκλήσεις που σας εμποδίζουν να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά επιθυμείτε, τότε το “Empowered Successful Women” είναι εδώ για εσάς.

Αν νιώθετε ότι σας ρουφάει η καθημερινότητα και η έννοια των παιδιών και δεν έχετε ενέργεια για οτιδήποτε άλλο, ήρθε η ώρα να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και να ξαναβρείτε ποιες είστε και τι αξίζετε.

Μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις αυτογνωσίαςεξελιγμένες τεχνικές διαχείρισης στρες, και στοχευμένες στρατηγικές προσωπικής ανάπτυξης, θα μάθετε να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο που στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τους στόχους σας.

Το πρόγραμμα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο εργαλείων και τεχνικών για:

  • Ενδυνάμωση και Αύξηση της Αυτοεκτίμησης: Επαναπροσδιορίστε την αυτοπεποίθησή σας και ανακαλύψτε την εσωτερική σας δύναμη.
  • Βελτίωση Επαγγελματικών και Προσωπικών Σχέσεων: Αναπτύξτε δεξιότητες για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις σχέσεις σας και να μετατρέπετε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες.
  • Μεταμόρφωση Φόβου σε Δύναμη: Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις ανησυχίες σας και να τις μετατρέπετε σε κινητήριες δυνάμεις για αλλαγή και ανάπτυξη.

Απελευθέρωσε τη Δύναμη που κρύβεις μέσα σου!

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται διαδικτυακά κάθε Τετάρτη 18:00-19:00 από 24/04 έως 10/07.

Το κόστος για τα μέλη του Project Parenting είναι 375€ (αρχική τιμή 420€).

*Οι εγγραφές λήγουν 17/04.

Ομιλητές

Πηνελόπη Καραγιάννη

Πηνελόπη Καραγιάννη

Life Coach, Ψυχοθεραπεύτρια

Διαβάστε περισσότερα