Περιγραφή

«Ήρθε η ώρα το παιδί μου να βγάλει τη πάνα;», «Είναι έτοιμο;», «Πώς μπορώ να το βοηθήσω;», «Με ανησυχεί που έχει συχνά ατυχήματα», «Αρνείται να βγάλει τη πάνα, πως μπορώ να το χειριστώ;», «Πόσο χρόνο χρειάζεται για να τα καταφέρει;»

Aν όλα τα παραπάνω σε προβληματίζουν και ακόμα περισσότερα, σε περιμένουμε να τα συζητήσουμε από κοντά. Την Τετάρτη 30/6 στις 21:30, η Θεώνη Καραμπετιάν, Παιδιατρική εργοθεραπεύτρια θα μιλήσει live για την εκπαίδευση τουαλέτας και θα δώσει πρακτικές συμβουλές, απαντώντας στις δικές σου ερωτήσεις.

Τι θα συζητήσουμε; 

  • Πότε ένα παιδί είναι έτοιμο να βγάλει τη πάνα;
  • Πώς μπορείς να το προετοιμάσεις για αυτή την αλλαγή;
  • Πώς να διαχειριστείς συμπεριφορές που σε δυσκολεύουν;

Το live θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό facebook group για μέλη του Project Parenting Premium https://www.facebook.com/groups/203411131369949

Δεν χρειάζεται η κράτηση θέσης. Αν δεν είστε μέλος στο group στείλτε μας αίτημα να σας συμπεριλάβουμε.

Ομιλητές

Θεώνη Καραμπετιάν

Θεώνη Καραμπετιάν

Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των expert μας τη Θεώνη Καραμπετιάν, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια. Ασχολείται με παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες, εργάζεται σε ιδιωτικά κέντρα θεραπειών και οργανώνει κατ’ οίκον θεραπευτικά προγράμματα. Έχει δημιουργήσει τη σελίδα @ergotherapy for kids, στην οποία δημοσιεύει γνώσεις και συμβουλές για γονείς και ειδικούς. Είναι μεγάλη μας χαρά που την έχουμε στην ομάδα μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα