Περιγραφή

Το Κορυφαίο Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης με Διεθνή Πιστοποίηση στην Ελληνική γλώσσα

Ποια είναι η καινοτομία του MindsetMapsTM ;

Κι ενώ τόσοι και τόσοι ευαγγελίζονται τη μελέτη του Mindset και την εκπαίδευσή του, το MindsetMaps, διαθέτει την καινοτομία για πρώτη φορά στον κόσμο του επιχειρείν και του coaching να χαρτογραφεί, να οπτικοποιεί, να μετρά κάτι τόσο αδιόρατο και ρευστό όπως είναι το  Mindset, μέσω έξυπνων αλγορίθμων με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και να παρουσιάζει ένα πολυσέλιδο προφίλ για άτομα ή ομάδες και εταιρείες, όπως ένα GPS για το Νου, που δίνει ακριβείς ποιοτικές αλλά και μετρήσιμες εκτιμήσεις για το πώς διαμορφώνεται το Mindset στο εδώ και τώρα και πώς χρειάζεται να εξελιχθεί ώστε το άτομο, η ομάδα ή η εταιρεία να πετύχουν  αυτά που επιθυμούν, κι όλα αυτά μέσα από γραφήματα, νοητικούς χάρτες, πίνακες και αναλύσεις.

Κυρίως να διαθέτει πάνω από 50 καινοτόμα εργαλεία, τεχνικές και προσεγγίσεις στο φουλ Συμβουλευτικό του ρεπερτόριο τα οποία η καινοτομία του Premium Report προτείνει ανά περίπτωση για κάθε Συμβουλευόμενο, με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα που μόνο η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να κάνει.

Κανένα άλλο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Διεθνούς Πιστοποίησης δε διαθέτει τόσα πολλά και τόσο καινοτόμα εργαλεία και τεχνικές και κανένα άλλο, δεν έχει την καινοτομία που υποστηρίζεται από την τεχνολογία, να «ετοιμάζει», μέσα από ένα smart κι έγκυρο ερωτηματολόγιο ένα προφίλ 20 – 30 σελίδων όπου παρουσιάζεται μέσα από γραφήματα, εικονογραφημένες μετρήσεις και χαρτογραφημένες μελέτες και συγκριτικά δεδομένα με επιχειρηματίες «game changers»,  όπως αποκαλούνται, το Mindset, ενός ατόμου, ή συνολικά μιας ομάδας ανθρώπων ή κι ενός ολόκληρου οργανισμού κι εταιρείας, όπως είναι την τρέχουσα περίοδο αλλά κι όπως θα χρειαστεί να εξελιχθεί ώστε το άτομο, η εταιρεία ή η ομάδα να κατακτήσουν τους στόχους που έχουν θέσει κι οι οποίοι επίσης περνούν από συνολική επεξεργασία από την τεχνολογία του Προγράμματος.

Εκπαίδευση Business Coaching & Consulting με Τεχνολογία ΑΙ MindsetMapsTM

Από το μέλλον στο Παρόν

Φανταστείτε, να μπορούσε μια τεχνολογία να «διαβάσει» τον τρόπο που κάποιος ή κάποιοι σκέφτονται, το πώς προβάλουν αυτές τις σκέψεις σε πρωτοβουλίες ή συμπεριφορές και πώς οραματίζονται να πετύχουν κάποια πράγματα στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, τι φιλοδοξούν να έχουν ή να είναι οι ίδιοι ή η εταιρεία τους, ποια ονειρεύονται να είναι η αποστολή του εγχειρήματός τους και τι τους παθιάζει στη ζωή τους και όλα αυτά, η επιτομή της καινοτομίας αυτής, να τα βάλει σε μια σειρά, να ξεμπερδέψει αυτό το σύνθετο νοητικό και συναισθηματικό κουβάρι και μέσα σε δευτερόλεπτα, με ακεραιότητα και πιστότητα να τα βάλει σε μια σειρά, να φτιάξει ένα χάρτη σαν ένα GPS για το Νου και τη Συμπεριφορά κι όλα αυτά να αποτελούν από σύγχυση και προσδοκία, βήματα ξεκάθαρα και εγγυημένες διαδικασίες ώστε να υλοποιηθούν, με την υποστήριξη ενός Πιστοποιημένου κι αδειοδοτημένου Συμβούλου.

Τι κερδίζει κάποιος αν λάβει αυτή την υπηρεσία:

Ποιον αφορά αυτό το Πρόγραμμα;

Το Κορυφαίο αυτό Πρόγραμμα έχει δύο άξονες μέσα από τους οποίους παράγει αξία: την καινοτομία και την πιστότητα της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί μέσα από έξυπνους αλγορίθμους για τη μελέτη και τη χαρτογράφηση του Mindset από τη μία και, τους ανθρώπους του, δηλαδή τους Συμβούλους που έχουν εκπαιδευτεί, πιστοποιηθεί και αδειοδοτηθεί να ασκούν τη Συμβουλευτική διαδικασία και το Mindset Business & Executive coaching, «προσθέτοντας» Ψυχή στην τεχνολογία.

Το MindsetMapsTM , αφορά  κι επιστρέφει αυτήν την αξία σε δύο πεδία της κοινωνίας μας, μέσα από τη διπλή του δραστηριοποίηση.

Για συμβούλους, Επιχειρηματίες και Coaches

Από τη μία υπάρχει ως Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, με Διεθνή Πιστοποίηση και 3 διπλώματα. Απευθύνεται σε Συμβούλους, Coaches, Consultants, Corporate Trainers, HR Managers, Συμβούλους Καριέρας Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ψυχολόγους – Θεραπευτές, Δασκάλους και Καθηγητές, με κάθε επίπεδο εμπειρίας που επιθυμούν να διευρύνουν το ρεπερτόριο τους με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε επίπεδο που όμοιο του υπάρχει μόνο σε μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις και σπουδές.

Απευθύνεται επίσης σε ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο Business & Leadership coaching του επιχειρείν της επόμενης γενιάς, αλλά δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία, ή κάποια άλλη εκπαίδευση δεν τους έχει επιτρέψει να κάνουν το άνοιγμα τους στην αγορά, καθώς δεν έχει προσφερθεί υποδομή γνωστική, εποπτική και επαγγελματική ώστε οι άνθρωποι αυτοί να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν συμβουλευτική καριέρα.

Η καινοτομία αυτού του Προγράμματος, υποστηρίζει νεοφώτιστους συμβούλους να χτίσουν καριέρα, να αποκτήσουν φήμη και πελατεία και να εδραιώσουν το πελατολόγιο τους μέσα σε ένα χρόνο, χωρίς έξτρα μετεκπαιδεύσεις.

Εκπαίδευση Business Coaching & Consulting με Τεχνολογία ΑΙ MindsetMapsTM

Πώς συμβαίνει αυτό; Η ίδια η εκπαίδευση στην Ελλάδα και την Κύπρο, που παρέχεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα, είναι πάνω από 150 διδακτικές ώρες, ενώ συνοδευτικά παρέχονται «φροντιστηριακά» εργαστήρια ομαδικής πρακτικής. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο οι εκπαιδευόμενοι, εκπαιδεύονται τόσο στα 50 εργαλεία – τεχνικές του Διεθνούς Προγράμματος Πιστοποίησης, στο πώς να διαχειρίζονται την τεχνολογία που μελετά και χαρτογραφεί το Mindset και πώς να ετοιμάζουν μέσα από το ψηφιακό τους γραφείο τα Premium Individual, Premium Team Reports, αλλά και σε ακόμη 25 τεχνικές και εργαλεία για τα οποία παρέχεται 2ο δίπλωμα από φορέα Διεθνούς Πιστοποίησης.

Μετά το πέρας της 7μηνης εκπαίδευσης και πρακτικής κι αφού ολοκληρωθούν επιτυχώς από την πλευρά των εκπαιδευόμενων Συμβούλων MindsetMapsTM ,ακολουθούν 6 ομαδικές εποπτικές εκπαιδεύσεις, για τις οποίες επίσης δίδεται δίπλωμα, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και στο τέλος της διαδικασίας συνολικά, υπογράφονται συμφωνητικά συνεργασίας  με τη MindsetMapsTM  International. 

Η ιδιαιτερότητα και υπεροχή αυτού του Προγράμματος έγκειται στο γεγονός, ότι κάθε σύμβουλος, έμπειρος αλλά κυρίως άπειρος έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να υποστηρίζεται από την καινοτομία της τεχνολογίας που μέσα από το αναλυτικό Premium Report είτε είναι ατομικό είτε ομάδας, προτείνει σε ποια από τα τόσα εργαλεία χρειάζεται να ανακατευθύνει τη συμβουλευτική διαδικασία με τον πελάτη του. Πώς; Μέσα από το ψηφιακό του γραφείο, το οποίο παρέχεται δωρεάν τον 1ο χρόνο, για να υποστηρίξει κάθε συμβουλευόμενο στα πρώτα βήματά του, απλά μέσα από ένα κινητό, υπολογιστή ή τάμπλετ, ο σύμβουλος με το πάτημα ενός κουμπιού αποκτά πρόσβαση στο αρχείο πελατών του, στο πολυσέλιδο Report του, καθώς και σε ένα αναλυτικά όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές που πρέπει να ακολουθήσει βήμα – βήμα σε εικονογραφημένα αρχεία.

Ποιο άλλο Πρόγραμμα το υποστηρίζει αυτό και μάλιστα με πιστότητα, εγκυρότητα και συμμόρφωση με GDPR;

Εκπαίδευση Business Coaching & Consulting με Τεχνολογία ΑΙ MindsetMapsTM

Για εταιρείες, Leaders, επιχειρηματίες και επαγγελματίες

Το Πρόγραμμα αυτό επίσης αφορά, εταιρείες, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιθυμούν να πάνε την επιχείρηση τους στο επόμενο επίπεδο, έχοντας αφήσει πίσω τις απαρχαιωμένες προσεγγίσεις παλαιάς κοπής και τα μοντέλα coaching προηγούμενης γενιάς.

Η πλειάδα προσεγγίσεων των εργαλείων και μεθόδων του Προγράμματος MindsetMapsTM  σε συνδυασμό με την τεχνολογία που διαθέτει για την αξιοποίηση των προσεγγίσεων αυτών μπορούν επάξια να προσφέρουν αξία σε μια σειρά από επιχειρηματικά σχήματα του παραδοσιακού αλλά και του νεοφυούς επιχειρείν.

Επιχειρείν της επόμενης γενιάς, Ενσυνείδητη Ηγεσία, Intrapreneurship, StartUps, Παραδοσιακό επιχειρείν νέας κοπής, Meta-Preneurship & Τεχνολογίες Blockchain, D.A.O.s, εταιρείες στο cloud, Τεχνητή Νοημοσύνη, Social Entrepreneurship, είναι όροι που για την πλειάδα των Executive & Business Coaches είναι άγνωστοι, ενώ μέσα από το Πρόγραμμα του MindsetMapsTM  αποτελούν μέρος των τεχνικών και των προσεγγίσεων μελέτης και παροχής αποτελεσμάτων. 

Μέχρι ώρας πάνω από 5.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν πάει την καρίερα και την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Και συνεχίζοντας να μετράμε καιτονομίες, η τεχνολογική υπεροχή του MindsetMapsTM  επιτρέπει να είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα προόδου και σταθμισμένες οι αλλαγές καθώς αυτό το επιτρέπει αυτή του η τεχνολογική επιρροή, φεύγοντας από μεγάλες, ασαφείς και θεωρητικές υποσχέσεις. Εδώ όλα είναι μετρήσιμα.

Τέλος πολύ πρόσφατα προστέθηκε το ανεκτίμητης αξίας HEALTH SCAN REPORT, όπου μπορούν να σκαναριστούν και να ανιχνευθούν μοτίβα συμπεριφοράς και σκέψης που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερκόπωση, ή burnout, ή red flags που μπορεί να τινάξουν το εγχείρημα στον αέρα λόγω παραγόντων που απειλούν το συνολικό well being του ανθρώπου.

📅 Πρόγραμμα:

Module 1: 30-31/03/2024

Module 2: 20-21/04/2024

Module 3: 18-19/05/2024

Module 4: 14,15,16/06/2024

Module 5: 13-14/07/2024

Module 6: 14-15/09/2024

Module 7: 19-20/10/2024

Τοποθεσία:

Το πρόγραμμα ακολουθεί το υβριδικό μοντέλο.

Διά ζώσης: Συνεδριακό Κέντρο, Domotel Kastri, Ελ. Βενιζέλου 154 και Ρωμυλίας 14671 Νέα Ερυθραία

Online: Zoom

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Website: mindsetmaps.com

Email: greece@mindsetmaps.com

Τηλέφωνο: +6945 6945 06

Κόστος:

  • 2.350€ για εφάπαξ αποπληρωμή
  • 2.750€ για αποπληρωμή σε δόσεις
  • 2.000€ για ομαδική ταυτόχρονη εγγραφή άνω του ενός ατόμου με εφάπαξ αποπληρωμή και 2400€ για ομαδική ταυτόχρονη εγγραφή με αποπληρωμή σε δόσεις

Early bird: Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας έως 15/03/2024 και θα λάβετε δώρο 1 ατομική και 3 ομαδικές εποπτείες αξίας 300€.

Ομιλητές

Μαριάννα Αντωνακάκη, ΜΑ

Μαριάννα Αντωνακάκη, ΜΑ

MindsetMaps™ Partner, Δημιουργός του NowLetsPlay®, Παιγνιοθεραπεύτρια, Υπ. Ερευνήτρια Ψυχολόγος

H Μαριάννα Αντωνακάκη θεωρώντας πως η εκπαίδευση είναι μια δια βίου διαδικασία που προσεγγίζεται συνολικά στο πώς επιδρά στην εξέλιξη του ανθρώπου, ξεκίνησε τις σπουδαστικές της διαδρομές με στόχο να μη σταματήσει όσο ζει...

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα:

https://gr.mindsetmaps.com/

Χάρτης για Domotel Kastri Hotel, & Romilias, Νέα Ερυθραία, Ελλάδα

Διεύθυνση:

Domotel Kastri Hotel, & Romilias, Νέα Ερυθραία, Ελλάδα