Περιγραφή

«Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Όλα ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους. Είναι πραγματικά μοναδικό πόση δύναμη έχουμε οι γονείς και πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζουμε στη ζωή των παιδιών μας.

Το όραμα μου είναι να υποστηρίζω γονείς να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους έτσι ώστε να νοιώθουν αυτοπεποίθηση, ασφάλεια, χαρά, γαλήνη και πως μπορούν να βάζουν όρια χωρίς φωνές. Στόχος μου είναι να απολαμβάνει κάθε γονέας μία σχέση ουσιαστική, γεμάτη αγάπη, εμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμού με τα παιδιά τους. Με λίγα λόγια να γίνεις ο γονέας των ονείρων σου!

Πολλές φορές οι γονείς νομίζουμε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο παιδί. Σχεδόν ποτέ όμως η ρίζα του δεν είναι εκεί αλλά σε ένα φόβο ή μία περιοριστική πεποίθηση δική μας. Αυτό είναι μία φοβερή διαπίστωση αφού έχουμε και τη δύναμη να αλλάξουμε μία κατάσταση που δεν μας αρέσει.

Για αυτό το λόγο δημιούργησα τον Δεκάλογο για Γονείς – Ηγέτες ο οποίος είναι η βάση για όλες τις τεχνικές θετικής διαπαιδαγώγησης που θα μάθουμε.

Θα μάθεις 10 βασικές αρχές που θα σε κάνουν καλύτερο γονέα αλλά και άνθρωπο στο δικό σου χρόνο και ρυθμό μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Αποτελείς το πρότυπο του παιδιού σου και η αρχή πρέπει να γίνει από τη δική σου προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση!

Όπως είπε και ο Μαχάτμα Γκάντι «Γίνε η αλλαγή που θες να δεις».

Τι θα μάθεις σε αυτή την ενότητα:

 1. Ποιος είσαι και ποιος θες να είσαι.
 2. Το Ν. 1 κανόνα επιτυχίας.
 3. Πώς να βάζεις όρια.
 4. Πώς να λες όχι.
 5. Να είσαι ευγνώμων.
 6. Ποιες είναι οι αξίες σου και ποιες αξίες θες να μεταδώσεις στα παιδιά σου.
 7. Να αναγνωρίζεις τι σου δίνει χαρά και ποιο είναι το όραμα σου.
 8. Να φροντίζεις τον εαυτό σου και την αξία της αυτοφροντίδας.
 9. Να αναγνωρίζεις την δύναμη των επιλογών.
 10. Να φέρνεις ισορροπία και ηρεμία στη ζωή σου.
 11. Να βάζεις στόχους.
 12. Πώς να εστιάζεις στα θετικά.
 13. Πώς να γίνεις ο γονέας των ονείρων σου!

Η αρχική τιμή του Course είναι 59€ και τα Μέλη του Project Parenting έχουν 30% έκπτωση. Ο κωδικός είναι: projectparenting30

Ομιλητές

Λιάνα Λεκανίδη

Λιάνα Λεκανίδη

Parenting Life Coach

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Λιάνα Λεκανίδη, πιστοποιημένη Parenting Life Coach (ACSTC/ICF), συνεργάτης της APH(Attachment Parenting Hellas), πιστοποιημένη Theta Healer, συγγραφέας, συνιδρύτρια της New Generation New World και τουριστική επιχειρηματίας. Πάνω από όλα είναι όμως μαμά και αυτή είναι η κινητήρια έμπνευση της για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου με υγιείς και ευτυχισμένους ανθρώπους. Εξειδικεύεται σε coaching γονέων αλλά και όσων θέλουν να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, στη συμβουλευτική ζεύγους ενώ παρέχει και σεμινάρια εκπαίδευσης για Γονείς - Ηγέτες.

Διαβάστε περισσότερα