Περιγραφή

Πλησιάζουν οι ημέρες των εορτών και εσύ ανησυχείς για το φαγητό; Σκέφτεσαι από τώρα πιθανά σχόλια και συζητήσεις για το βάρος και τα κιλά και σου δημιουργείται άγχος; 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Το Χριστουγεννιάτικο Πακέτο 6 Συνεδριών δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτούς τους λόγους. Με την πρόθεση σε βοηθήσει να περάσεις τις στιγμές των εορτών όπως σου αξίζει, με ηρεμία και ξεγνοιασιά.

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το συγκεκριμένο πακέτο συνεδριών;

-Στο να μπορείς να απολαμβάνεις το φαγητό χωρίς τύψεις.

-Στο να περάσεις τις στιγμές των εορτών όπως επιθυμείς, χωρίς να σκέφτεσαι όλη μέρα το φαγητό.

-Στο να μπορείς να παραμένεις σε σύνδεση με τις πραγματικές ανάγκες του σώματός σου, ακόμη και όταν εκτίθεσαι σε τρόφιμα που μέχρι πριν σου δημιουργούσαν φόβο.

-Στο  να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές, δείχνοντας σεβασμό και κατανόηση στον εαυτό σου, αντί να τον «βομβαρδίζεις» με αρνητικές σκέψεις και τακτικές αυτο-μαστιγώματος.

-Στο να σε φροντίζεις, όπως σου αξίζει. <3

*Με την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου πακέτου κερδίζεις ένα mini e-book με 5 πολύτιμες συμβουλές για γιορτές … χωρίς άγχος για το φαγητό!

Η προσέγγιση που ακολουθείται βασίζεται στον Διαισθητικό Τρόπο Διατροφής και η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 φορά την εβδομάδα. 

Κάθε συνεδρία διαρκεί 50-60 λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω messenger, skype ή zoom. 

Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας μας είναι δωρεάν.

Ομιλητές

Κωνσταντίνα Κατσανά

Κωνσταντίνα Κατσανά

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts την Κωνσταντίνα Κατσανά, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο (M.Sc.) από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Κωνσταντίνα είναι ενάντια στη Νοοτροπία της Δίαιτας και υποστηρίζει τον Διαισθητικό Τρόπο Διατροφής. Πιστεύει βαθιά στη σημασία ανάπτυξης μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό, η οποία ιδανικά είναι καλό να διαμορφώνεται ήδη από την παιδική ηλικία. Μάθετε περισσότερα για την Κωνσταντίνα στην πλατφόρμα μας.

Διαβάστε περισσότερα