Περιγραφή

«Πώς θα γεννήσω χωρίς φόβο;» 

«Θα πονέσω;»

«Θα καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά;», «Πως θα αντέξω τον πόνο;»

«Θα μπορέσω να φανώ δυνατή εκείνη την στιγμή;» «Πώς θα καταφέρω να γεννήσω όπως θέλω;» «Γιατί πρέπει να πονέσω για να γεννήσω το μωρό μου» «Πότε θα επανέλθει το σώμα μου μετά από την εγκυμοσύνη;» «Θα νιώσω ποτέ το σώμα μου δυνατό όπως πριν;»

Πολλά τέτοια ερωτήματα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τώρα που αναμένεις το μωρό σου…

Σε αυτό το Live, με την Ιωάννα Βαλιώτη, θα ξανασυστηθούμε και θα ανακαλύψουμε μαζί το θαυμαστό κόσμο της επιστήμης της yoga και τις δυνατότητες του σώματος και του νου στο Group για τα μέλη του Project Parenting.

Οι παραπάνω σκέψεις και ανησυχίες δεν θα εξαφανιστούν μαγικά αλλά εσύ θα έχεις μια άλλη στάση απέναντι σε αυτές μέσα από την γνώση του σώματος και του εαυτού..

Θα συζητήσουμε :

Πώς μπορείς να προετοιμαστείς ολιστικά για τη μεγάλη μέρα που θα έρθει το μωρό σου στον κόσμο;

Πώς θα είσαι παρούσα στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής του παιδιού σου; Γιατί αυτό είναι σημαντικό να το κάνεις;

Γιατί η περίοδος μετά τον τοκετό είναι επίσης πολύ σημαντική και καθοριστική για τον ρόλο μου σαν μητέρα;

Τι μπορώ να κάνω μετά τον τοκετό για το σώμα μου που θα με βοηθήσει σε βάθος χρόνου και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής μου.

Σε αυτό το live θα πάρεις τις απαντήσεις που μιλούν στην καρδιά σου και την ελπίδα πως όλα μπορούν να συμβούν όπως τα επιθυμείς.

Σε περιμένω.

Ομιλητές

Ιωάννα Βαλιώτη

Ιωάννα Βαλιώτη

Εισηγήτρια Γιόγκα, Μαία

Εκπαίδευση Πτυχίο: Τμήμα Μαιευτικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2004 Εκπαιδεύσεις: Εκπαίδευση στην Hatha Yoga (2006) από την Ακαδημία Γιόγκα “Λωτός” και την Λίντα Καπετάνιου. Υoga and...

Διαβάστε περισσότερα