Περιγραφή

Κάθε αρχή νέου έτους υπόσχεσαι στον εαυτό σου να ξεκινήσεις μία καινούρια δίαιτα; Αλήθεια, πόσο ψυχοφθόρο είναι τελικά το να προσπαθείς να τηρήσεις ένα πρόγραμμα που δε σε καλύπτει και κάθε φορά να αισθάνεσαι ακόμη πιο άσχημα με τον εαυτό σου και να σε κατηγορείς που «δεν τα κατάφερες»;

Εάν σου έλεγα πως αυτό που σου συμβαίνει είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν ευθύνεσαι εσύ για την αποτυχία των διαιτών, αλλά οι ίδιες οι δίαιτες; Ακούγεται τρελό, ε; Κι, όμως, κάτι μέσα σου γνωρίζει πως δεν είναι και τόσο τρελό.

Πώς θα σου φαινόταν εάν αυτή τη χρονιά επέλεγες την αυτο-φροντίδα αντί για την αυτό-τιμωρία; Πώς θα σου ακουγόταν εάν αυτή τη φορά επένδυες στο να ακούς τις ανάγκες του σώματός σου και όχι να τις καταπιέζεις; Πώς θα ένιωθες εάν μάθαινες πως μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου με το φαγητό, χωρίς να «πρέπει» να ακολουθείς κανόνες και υποδείξεις;

Μέσα από τον Διαισθητικό Τρόπο Διατροφής μπορείς να σου προσφέρεις όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα οφέλη τόσο για τη σωματική, όσο και για την ψυχική και πνευματική σου υγεία.

Ο Διαισθητικός Τρόπος Διατροφής αποτελεί μία επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση που εστιάζει στη δημιουργία μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό & το σώμα και μπορεί να σε υποστηρίξει στη διαχείριση των επεισοδίων υπερφαγίας, στην καλλιέργεια θετικής εικόνας σώματος και στην ωφέλιμη προσέγγιση της συναισθηματικής κατανάλωσης φαγητού. Το πρόγραμμα αποτελείται από 12 συνεδρίες με συχνότητα συναντήσεων 1 φορά την εβδομάδα. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται διαδικτυακά, μέσω zoom, messenger ή skype. Κάθε συνεδρία διαρκεί 50-60 λεπτά.

Μέχρι 31/01 αγοράζοντας το Πρόγραμμα ως Μέλος του Project Parenting έχεις 15% έκπτωση.

Ομιλητές

Κωνσταντίνα Κατσανά

Κωνσταντίνα Κατσανά

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts την Κωνσταντίνα Κατσανά, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο (M.Sc.) από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Κωνσταντίνα είναι ενάντια στη Νοοτροπία της Δίαιτας και υποστηρίζει τον Διαισθητικό Τρόπο Διατροφής. Πιστεύει βαθιά στη σημασία ανάπτυξης μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό, η οποία ιδανικά είναι καλό να διαμορφώνεται ήδη από την παιδική ηλικία. Μάθετε περισσότερα για την Κωνσταντίνα στην πλατφόρμα μας.

Διαβάστε περισσότερα