Πίνακας περιεχομένων

Η περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί μια μοναδική περίοδο για τα παιδιά γεμάτη χαρά και μαγεία, και ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία να εμβαθύνουν και να χαθούν σε ιστορίες μαγικές μέσω των βιβλίων. Σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προτείνουμε 4+1 παιδικά βιβλία για που θα βάλουν τα παιδιά μας λίγο πιο βαθιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Φυσικά, στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα παιδικών βιβλίων για κάθε ηλικία, προτίμηση και ενδιαφέρον!

4+1 παιδικά βιβλία

“Όνειρα Γλυκά, Αϊ-Βασίλη!” (1+ ετών)

Ένα μαγικό βιβλίο με κοπτικά που φωτίζει τις σελίδες του ακόμα και χωρίς φως. Παρασυρθειτε μαζί με το παιδί σας στην μαγική ιστορία του Αϊ Βασίλη βλέποντας τα δώρα να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας και πείτε καληνύχτα κάτω από τα φωτιζόμενα αστέρια του βιβλίου. 

“Οι Πρώτες Μου Μελωδίες: Γιορτινά Τραγούδια” (2+ ετών)

Ένα βιβλίο που συνοδεύεται από ήχους! Πατώντας τα κουμπιά, τα παιδιά μπορούν να ακούσουν 6 αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρέα με όμορφες εικόνες! Ένα βιβλίο που ενισχύει την δημιουργικότητα και διασκεδάζει τα παιδιά.

“Οδός Χριστουγέννων” (3+ ετών)

Αυτό το εντυπωσιακό βιβλίο – ακορντεόν ξεδιπλώνει την ιστορία μέσα από διασκεδαστικά παραθυράκια, σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Μια πανέμορφη εμπειρία που στολίζει το χώρο και ενθαρρύνει τη φαντασία των παιδιών.

“Το Χριστούγεννο” (4+ ετών)

Μια εκπληκτική ιστορία που εστιάζει στο πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Μέσα από την εξέλιξη της ιστορίας ενός μικρού παιδιού ξετυλίγονται λέξεις και έννοιες που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να συζητήσετε με το παιδί τι πραγματικά είναι τα Χριστούγεννα!

“Στη Γειτονιά των Χριστουγέννων” (5+ ετών)

Μιλώντας για τη διαφορετικότητα, αυτό το βιβλίο εστιάζει σε μια γειτονιά γεμάτη διαφορετικά έθιμα και παραδόσεις. Αναδεικνύει πώς οι ημέρες των Χριστουγέννων ενώνουν ανθρώπους μέσα από τραγούδια, γεύσεις και αρώματα νιώθοντας στην καρδιά τους τι σημαίνει πραγματικά αγάπη και αποδοχή.

Οι παραπάνω προτάσεις είναι ένα μικρό δείγμα από τον πλούτο των βιβλίων που διαθέτουν οι Εκδόσεις Ψυχογιός για κάθε ηλικιακή ομάδα και γεμάτα μουσική, αγαπημένους χαρακτήρες, λέξεις και ιστορίες που θα σας ταξιδέψουν και θα σας προσφέρουν λίγη από τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων. Όποιο βιβλίο όμως και αν διαλέξετε, να θυμάστε πως μέσα από τα βιβλία τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τους ανοίγονται πόρτες για άλλους κόσμους – πιο δημιουργικούς και μαγικούς. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν ας τους δώσουμε απλόχερα την ευκαιρία να τους εξερευνήσουν.

Λίγα λόγια για τις Εκδόσεις Ψυχογιός:

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ξεκίνησαν το 1979 με την έκδοση τεσσάρων παιδικών τίτλων για να φτάσουν σήμερα να είναι ο μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος στην Ελλάδα με περισσότερους από 5.000 τίτλους στον κατάλογό τους, 2.500 e-books, καθώς και audiobooks, για όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες. Βιβλία-σταθμοί της παγκόσμιας λογοτεχνικής σκηνής, μπεστ σέλερ Ελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας από καταξιωμένους συγγραφείς, ιστορικά μυθιστορήματα, βιβλία μυστηρίου αλλά και βιβλία Γενικών Γνώσεων με ενδιαφέρουσα θεματολογία. Βιβλία νεανικής λογοτεχνίας που θα σε «ταξιδέψουν» σε κόσμους γεμάτους περιπέτεια, μυστήριο, έρωτα και μαγεία, αλλά και παιδικά βιβλία που στις σελίδες τους κρύβουν απίθανες ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, φαντασία, χιούμορ αλλά και γνώσεις. Οι εκδιδόμενοι τίτλοι απαριθμούν ετησίως περισσότερα από 2.000.000 αντίτυπα, διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ από το 2011 μέχρι σήμερα είναι σταθερά, βάσει ερευνών brand awareness, ο #1 εκδοτικός οίκος στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού.

Project Parenting

Project Parenting

Project Parenting, Μαρίνα Αρπλιά

Διαβάστε περισσότερα
Μαρίνα Αρπλιά

Μαρίνα Αρπλιά

Project Parenting, Μαρίνα Αρπλιά

Γεια σου! Είμαι η Μαρίνα Αρπλιά, η δημιουργός του Project Parenting 💛 Σπούδασα στο Παιδαγωγικό και παρακολούθησα πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ευρώπη και την Αφρική,...

Διαβάστε περισσότερα