Περιγραφή

DIY κάρτες, ζωγραφιές, φράσεις για τον μπαμπά και η λίστα δεν τελειώνει! Το παιδί μπορεί να ζωγραφίσει, να κόψει (με τη δική σου επίβλεψη αν είναι πολύ μικρό) και να δημιουργήσει τις δικές του κάρτες για τον μπαμπά. Αυτό το βιβλίο χειροτεχνίας θα το ευχαριστηθείτε όλοι και θέλουμε… φωτογραφία από την έκφραση του μπαμπά στο τέλος.

Βιβλίο χειροτεχνίας με πολλά συναισθήματα

Έτσι εμπλέκεται ενεργά το παιδί στη διαδικασία δημιουργίας του δώρου για τον μπαμπά, ακόμα και αν είναι πολύ μικρό, σε ποιο παιδί δεν αρέσει να βλέπει χρώματα και σχήματα; Πρόκειται για ένα ουσιαστικό δώρο που συμπεριλαμβάνει το παιδί. Το παιδί δεν θα δώσει απλά μια σακούλα με πράγματα, αλλά θα βρίσκεται ενεργά στη δημιουργία του δώρου.

Βιβλίο χειροτεχνίας με πολλές επιλογές

Μέσα στο αρχείο θα βρεις σχήματα, ζωγραφιές και κάρτες. Υπάρχουν σημάδια για το πού να κόψεις, ξεκάθαρες γραμμές και φυσικά το παιδί μπορεί να βάλει τη φαντασία του και να διακοσμήσει τις κάρτες και τις χειροτεχνίες όπως το ίδιο θέλει. Άλλωστε τα παιδιά έχουν έναν δικό τους μοναδικό τρόπο να καλλιτεχνούν.

Πολλοί τρόποι για να ενταχθούν οι χειροτεχνίες στο δώρο

Μπορείτε να φτιάξετε μια τσαντούλα με τα άλλα 2 δώρα, τα 2 ημερολόγια και να βάλει το παιδί εκεί μια κάρτα.

Μπορείτε την Κυριακή το πρωί που είναι η Ημέρα του Πατέρα, να ετοιμάσετε ένα όμορφο πρωινό και να βάλετε εκεί κάποιες χειροτεχνίες και κάρτες.

Μπορείτε να κρύψετε τις κάρτες και τις ζωγραφιές μέσα στο σπίτι και να παίξετε κυνήγι θησαυρού.

Μπορείτε να τα κρατήσετε και να τα δίνει το παιδί όποτε εκείνο θέλει στον μπαμπά.

Το καλύτερο; Αυτά μπορείτε να τα έχετε για πάντα και να τα κατεβάζετε κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον μπαμπά ή κάθε φορά που το παιδί θέλει να εκφράσει την αγάπη του στον μπαμπά του.

Πρακτικές για το δώρο

  1. Το εκτυπώνετε
  2. Το δίνεις στο παιδί για να ζωγραφίσει και να κόψει
  3. Αν είναι πολύ μικρό μπορείς να τα κόψεις εσύ και το παιδί να βάλει τι δική του πινελιά και τέχνη με μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κ.α.
  4. Το δίνει το παιδί την Ημέρα του Πατέρα μαζί με τα υπόλοιπα δώρα!

Αυτό το δώρο είναι για να μείνει και να δημιουργήσει μια ακόμα όμορφη εμπειρία. Άλλωστε, εδώ στο PROJECT PARENTING λατρεύουμε τα δώρα εμπειρίας!!

Γράφουν οι:

Μαρίνα Αρπλιά

Μαρίνα Αρπλιά

Μαρίνα Αρπλιά

Γεια σου! Είμαι η Μαρίνα Αρπλιά, η δημιουργός του Project Parenting 💛 Σπούδασα στο Παιδαγωγικό και παρακολούθησα πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ευρώπη και την Αφρική,...

Διαβάστε περισσότερα