Περιγραφή

Διάβασε αυτό το ebook και Σπάσε τα γονεΐκά στερεότυπα! Πριν ξεκινήσεις όμως την ανάγνωση αυτού του ebook θέλω να πάρεις μια ανάσα και να επαναλάβεις μετά από εμένα: “Κάνω την πιο δύσκολη, σημαντική και σπουδαία “δουλειά” στον κόσμο!”

Το ξέρουμε πως σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις με όλα τα στερεότυπα που ακούς συχνά και σε ταλαιπωρούν για το αν κάνεις καλά τα πράγματα ή αν είσαι αρκετός, ως γονιός! Για αυτό και οργανώσαμε το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για γονείς που υλοποιήσαμε τον Μάιο 2023 και συζητήσαμε αυτά και πολλά πολλά άλλα!

Ένα συνέδριο που δεν θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα χωρίς το δικό σου ενδιαφέρον. Χωρίς τη δική σου θέληση να σπάσεις όλα αυτά που η κοινωνία μάς φοράει σαν βαρίδια στις πλάτες σε αυτόν, τον ήδη περιπετειώδη, δρόμο της γονεϊκότητας.

Αυτό είναι το 2ο τεύχος του ebook και είναι δημιούργημα του Συνεδρίου! Μέσα σε αυτό το ebook θα βρεις εκπαιδευτικά άρθρα και ιστορίες για να θυμάσαι καλά πως τα στερεότυπα και οι μικρές φωνές που ακούμε μέσα ή/και έξω από το κεφάλι μας μπορούν να σπάσουν. Να σου θυμίζουν και μετά το Συνέδριό μάς πόση δύναμη κρύβεις και να σε συντροφεύουν σε κάθε όμορφη και δύσκολη στιγμή.

Επίσης, μέσα σε αυτό, θα βρεις αφιερώματα και προτάσεις για προϊόντα από εταιρίες που εμπιστευόμαστε και σε στηρίζουν για να καλύψεις τις καθημερινές ανάγκες του παιδιού σου αλλά και τις δικές σου. Οι εταιρίες που θα δεις μέσα σε αυτό, στάθηκαν δίπλα μας, όπως και εσύ, στο Parents Conference 2023!

Για ένα κόσμο που θα επιτρέπει στα παιδιά να μεγαλώνουν ελεύθερα και στους γονείς να ζουν δίχως ενοχές, Σπάσε τα γονεΐκά στερεότυπα!

Καλή ανάγνωση!

Γράφουν οι:

Project Parenting

Project Parenting

Project Parenting

Διαβάστε περισσότερα