Περιγραφή

Πώς θα βγεις από τον φαύλο κύκλο της Δίαιτας; Πριν σας μιλήσω γι’ αυτό να σας συστηθώ:

Είμαι διαιτολόγος, ναι. Και στην ενότητα αυτή θα συζητήσουμε γιατί οι δίαιτες δεν λειτουργούν (πώς θα βγεις από τον φαύλο κύκλο της δίαιτας). Ή μάλλον, ακόμη πιο σωστά… Ακριβώς επειδή, είμαι διαιτολόγος, θα αναλύσουμε αυτό το παράδοξο! Καταλαβαίνω πως εδώ και πολλά χρόνια μπορεί να έχει καλλιεργηθεί μέσα σου η πεποίθηση ότι για να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή/και για να αποκτήσεις μία καλύτερη υγεία, χρειάζεται να κάνεις δίαιτα. Πράγματι, αυτή είναι η κυρίαρχη αντίληψη που επικρατεί και είναι ανθρώπινο να έχει «περάσει» και σε σένα. Είναι, όμως, στ’ αλήθεια έτσι;

Πώς θα βγεις από τον φαύλο κύκλο της δίαιτας – Live

Καταλαβαίνω πως η σχέση σου με το φαγητό μπορεί να σε έχει κουράσει. Πολλές σκέψεις -συχνά αντικρουόμενες μεταξύ τους-, συνεχόμενο άγχος κι αυτές οι ενοχές που δεν λένε να φύγουν. Νιώθεις σαν να έχεις εγκλωβιστεί μέσα σε ένα φαύλο κύκλο.

Θυμήσου: Δεν είσαι μόνη/ος.

Κωνσταντίνα Κατσανά

Αυτό το e-book έχει δημιουργηθεί με την πρόθεση να σου προσφέρει ένα αίσθημα υποστήριξης και ανακούφισης. Με την ελπίδα να αποτελέσει το 1ο σου βήμα για να έρθεις πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του σώματός σου. Έτσι, που θα μπορέσεις σιγά-σιγά να αρχίσεις να φροντίζεις το σώμα σου όπως πραγματικά του αξίζει. Με σεβασμό, αγάπη, κατανόηση και αποδοχή. Σου εύχομαι να το απολαύσεις.

Περιεχόμενα:

  1. Γιατί δεν λειτουργεί η δίαιτα;
  2. Αναγνώρισε τα συμπτώματα της δίαιτας στη δική σου σχέση με το φαγητό!
  3. Διαισθητικός Τρόπος Διατροφής: Τι είναι;
  4. Κάνε το 1ο βήμα για να βελτιώσεις τη σχέση σου με το φαγητό!
  5. Μαθαίνοντας να ακούω την πείνα μου
  6. Απενοχοποιώντας το φαγητό
  7. Τι να υπενθυμίζω στον εαυτό μου;

Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι, δεν είσαι μόνη σου ή μόνος σου!

Και μην ξεχνάς ότι είμαι εδώ για να σε στηρίξω!

Δίαιτα: Ένα μοντέλο κατασκευασμένο να αποτυγχάνει – Live

Γράφουν οι:

Κωνσταντίνα Κατσανά

Κωνσταντίνα Κατσανά

Διαιτολόγος, Διατροφολόγος

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts την Κωνσταντίνα Κατσανά, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο (M.Sc.) από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Κωνσταντίνα είναι ενάντια στη Νοοτροπία της Δίαιτας και υποστηρίζει τον Διαισθητικό Τρόπο Διατροφής. Πιστεύει βαθιά στη σημασία ανάπτυξης μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό, η οποία ιδανικά είναι καλό να διαμορφώνεται ήδη από την παιδική ηλικία. Μάθετε περισσότερα για την Κωνσταντίνα στην πλατφόρμα μας.

Διαβάστε περισσότερα