Περιγραφή

Σε αυτό το ebook, που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την Dr. Μαρία Καλαμπόγια – Πολυχρόνη και την εταιρεία MAM, θα λάβεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι αναφορικά με το μητρικό θηλασμό. Ο μητρικός θηλασμός είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο που μπορεί να μην μας είχε απασχολήσει ποτέ πριν, αλλά όταν αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τη γονεϊκότητα κυριαρχεί στη σκέψη μας, γεμίζοντάς μας με ερωτηματικά.  

  • «Γιατί είναι τόσο σημαντικός;»
  • «Θα τα καταφέρω;»
  • «Θα έχω αρκετό γάλα;»
  • «Θα μπορώ να θηλάζω όταν επιστρέψω στη δουλειά;». 

Αν αυτά τα ερωτήματα σού ακούγονται οικεία, εάν αναζητάς απλές και πρακτικές συμβουλές για καθοδήγηση, τότε ο οδηγός αυτός είναι για σένα!

Μητρικός θηλασμός: ο δρόμος της φύσης

Το μητρικό γάλα αποτελεί τον φυσικό τρόπο διατροφής ενός βρέφους και υπερέχει σαφώς συγκριτικά με οποιοδήποτε υποκατάστατο στην εξασφάλιση της ιδανικής αύξησης βάρους, ανάπτυξης και υγείας.  Γι αυτό άλλωστε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (W.H.O.) και η UNICEF προτείνουν αποκλειστικό μητρικό θηλασμό από την πρώτη ώρα και μέχρι τους 6 πρώτους μήνες ζωής του βρέφους και από εκεί και πέρα συνέχιση του θηλασμού παράλληλα με τις στέρεες τροφές για 2 χρόνια ή και περισσότερο, εφόσον το επιθυμούν μητέρα και παιδί

Τι θα μάθεις σε αυτό το ebook:

  • Πώς να προετοιμαστείς για τον Θηλασμό
  • Ποιες είναι οι θεμελιώδεις Τεχνικές Θηλασμού
  • Ποια είναι τα συνήθη προβλήματα κατά τον θηλασμό
  • Ο Θηλασμός στην Πραγματική Ζωή
  • Υποστήριξη και Φορείς
  • Περιπτώσεις όπου η μητέρα δεν επιτρέπεται ή δεν επιθυμεί να θηλάσει

Λίγα λόγια για την εταιρεία MΑM: 

Η ΜΑΜ Hellas ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2012, ως θυγατρική εταιρία του αυστριακού οίκου κατασκευής βρεφικών προϊόντων BAMED AG. Η εταιρία εισάγει και διανέμει σε όλη την επικράτεια τα αυστριακά προϊόντα ΜΑΜ και τα γερμανικά προϊόντα Primamma. H εταιρία προσφέρει στους γονείς εξελιγμένα προϊόντα βρεφανάπτυξης, που χρειάζεται ένα μωρό κατά τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του. Κύρια φροντίδα της αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που απευθύνονται στην πιο ευαίσθητη αλλά και τόσο αγαπημένη ηλικία.

Γράφουν οι:

Μαρία Καλαμπόγια – Πολυχρόνη

Μαρία Καλαμπόγια – Πολυχρόνη

Παιδίατρος

Η Μαρία Καλαμπόγια - Πολυχρόνη είναι ιδιώτης Παιδίατρος στην περιοχή του Νεόυ Κόσμου. Γεμάτη όρεξη και αφοσίωση στη φροντίδα των μικρών ανθρώπων, φιλοδοξεί να αποτελέσει συνοδοιπόρο της οικογένειας από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και την εφηβεία, προσφέροντας γνώση και καθοδήγηση και παραμένοντας διαρκώς ενήμερη για τις νέες εξελίξεις στην επιστήμη της.

Διαβάστε περισσότερα