Περιγραφή

Έχεις βαρεθεί να νιώθεις ενοχές επειδή επιλέγεις κάτι διαφορετικό από αυτό που «έμαθες»;

Κουράστηκες να ακούς αντικρουόμενες απόψεις για το μεγάλωμα του παιδιού σου και να μην ξέρεις ποια να ακολουθήσεις;

Φοβάσαι να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και προσεγγίσεις χωρίς την «παρουσία» ειδικού;

Μέσα από το e-book θα σπάσουμε τα γονεϊκά στερεότυπα που υπάρχουν στην κοινωνία μας όπως:

  • «Τώρα που έχεις το παιδί σου δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο»
  • «Μόλις δεις το παιδί σου θα το αγαπήσεις όσο τίποτα, και θα ξεχάσεις, ταλαιπωρία, πόνους, νύστα…επιτόπου»
  • «Και μάνα και νοικοκυρά και εργαζόμενη και περιποιημένη και πάντα χαρούμενη!»
  • «Το παιδί φέρνει μόνο χαρά!»
  • «Ακόμη δεν έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης; Πώς θα σε θέλει ο άντρας σου;»

Στόχοι του ebook είναι να:

  • αντιμετωπίσεις την κριτική που δέχεσαι όταν κάνεις κάτι διαφορετικό στην ανατροφή του παιδιού σου από αυτό που πιστεύουν οι άλλοι ότι είναι σωστό,
  • νιώσεις σιγουριά για τις επιλογές σου,
  • απαλλαγείς από το άγχος και τις ενοχές μέσα από την έγκυρη γνώση από κορυφαίους επαγγελματίες που θα σου μεταφέρουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους Θετικής Γονεϊκότητας,
  • κερδίσεις γνώση για όλα τα βασικά ερωτήματα που έχεις ως γονιός,
  • μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για το τι είναι ιδανικό για την οικογένειά σου, άσχετα με το τι λένε οι «άλλοι».

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H KIDDO είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με φυσική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, αλλά και online μέσω του σύγχρονου e-shop βρεφικών! Μέσα από μια διαδρομή 13 ετών και με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις και βραβεία, η εταιρεία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον εγχώριο κλάδο των βρεφικών ειδών, λανσάροντας καινοτόμα και πρωτότυπα προϊόντα νέας γενιάς συνεπάγωγα της υψηλής αισθητικής και ποιότητας, της λειτουργικότητας και πρακτικότητας, καθώς και της πολύ ανταγωνιστικής και τίμιας τιμής τους Παράλληλα, εξάγει σε 15 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Περισσότερα για την εταιρεία και την μεγάλη γκάμα προϊόντων της για την βρεφική ηλικία, μπορείς να μπεις στο site της!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η ORCHESTRA είναι Γαλλική εταιρία παιδικών ενδυμάτων η οποία ιδρύθηκε το 1995. Το 2004 ή «ROX A.E.», «έφερε» τα Orchestra στην Ελλάδα και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της. Τα καταστήματα της ORCHESTRA προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων στον τομέα της βρεφανάπτυξης, αποτελούμενη από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και καλλυντικά μέσα από ισχυρές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands βρεφανάπτυξης με έμφαση στην ποιότητα και την
αισθητική!

Ανακαλύψτε περισσότερα για την φιλοσοφία και τις ανάγκες που μπορεί να σας καλύψει στο site της εταιρείας!

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Από το 1963, η Inglesina δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα και λύσεις για την εξασφάλιση της μέγιστης ευεξίας των παιδιών. Η Inglesina αποτελεί κορυφαία Ιταλική εταιρεία παραγωγής παιδικών καροτσιών, συστημάτων μεταφοράς, καθισμάτων αυτοκινήτου καθώς και άλλων προϊόντων που απευθύνονται στη βρεφική ηλικία και κατάφερε με την πάροδο των ετών να καταξιωθεί και να αναγνωριστεί και διεθνώς.

Μάθετε περισσότερα για την καινοτομία, τις λύσεις που προσφέρει και όλη την γκάμα προϊόντων της στο site της!

Γράφουν οι:

Βίκυ Βάββα

Βίκυ Βάββα

Παιγνιοθεραπεύτρια, Σύμβουλος γονέων, Ψυχοθεραπεύτρια

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Παιγνιοθεραπεύτρια, Σύμβουλο Γονέων και ψυχοθεραπεύτρια, Βίκυ Βάββα. Χαιρόμαστε τόσο πολύ που θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας.

Διαβάστε περισσότερα
Μαρία Λιάτη

Μαρία Λιάτη

Theta Healer®, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λιάτη Ψυχοθεραπεύτρια, Ομοιοπαθητικός και Theta Healer, με σπουδές και προϋπηρεσία σε όλα τα παραπάνω. Έχει εργασιακή εμπειρία σαν Ψυχοθεραπεύτρια και εξειδικεύεται στις συντροφικές σχέσεις, στις αγχώδεις διαταρχές, στις διατροφικές διαταραχές και άλλα! Μπείτε στο προφίλ της και διαβάστε περισσότερα για τη Μαρία!

Διαβάστε περισσότερα
Μαρία Δημητροπούλου Λόπεζ

Μαρία Δημητροπούλου Λόπεζ

Οικογενειακή Σύμβουλος, Ψυχολόγος

Η Μαρία Δημητροπούλου Λόπεζ είναι Ψυχολόγος και Οικογενειακή Σύμβουλος, PhD και πιστοποιημένη εισηγήτρια σεμιναρίων διαχείρισης του στρες, με βάση τις αρχές της Ενσυνειδητότητας (Mindfulness-Βased Stress Reduction) και ανάπτυξης της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης στα φυσικά περιβάλλοντα των παιδιών (Τhe Hanen Method). Η Μαρία Δημητροπούλου Λόπεζ είναι Ψυχολόγος & Οικογενειακή Σύμβουλος, PhD. Με κίνητρο την ανάγκη της να υποστηρίξεις τα παιδιά στην ανακάλυψη και την αποδοχή της πραγματικής τους φύσης, ξεκίνησε να μελετά τον εγκέφαλο, τις διεργασίες γνωστικής ανάπτυξης, τη σύνδεση νου-καρδιάς, τον γονεϊκό ρόλο και τις οικογενειακές δυναμικές. Aπό αυτήν τη σκοπιά, προσπαθεί να βρίσκεται δίπλα στον καθένα που επιθυμεί να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του και να αγκαλιάσει τη ζωή. Παράλληλα με την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και οικογένειες διδάσκει σε διαφορετικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα ψυχολογίας σε πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Κύπρου και παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς και επαγγελματίες πρώτης παιδικής ηλικίας σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα
Μαριτίνα Συμβουλίδη

Μαριτίνα Συμβουλίδη

Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με εξειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training). Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στο κλάδο της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα και εμπλουτίζει διαρκώς τα επαγγελματικά της εργαλεία όπως οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT, η Βοτανολογία, η Αρωματοθεραπεία, δίνοντας ολιστική διάσταση στην ψυχοθεραπεία. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά, με σκοπό να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης και αγάπης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Διαβάστε περισσότερα
Φωτεινή Μελετάκη

Φωτεινή Μελετάκη

Βοηθός Μητρότητας, Εισηγήτρια Περιγεννητικής Γιόγκα, Εκπαιδεύτρια Γονέων, Πιστοποιημένη Attached at the Heart™

Καλωσορίζουμε με πολύ χαρά στην ομάδα των experts μας τη Φωτεινή Μελετάκη Βοηθό Μητρότητας. Το όνειρο της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος. Με εμπειριά στη περιγεννητική και μεταγεννητική yoga θα μοιραστεί τις γνώσεις της μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα
Έλενα Κοντογιάννη

Έλενα Κοντογιάννη

Εκπαιδεύτρια Γονέων Attachment Parenting, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας την Έλενα Κοντογιάννη, είναι Σύμβουλος ψυχικής υγείας (Προσωποκεντρική) και σύμβουλος γονέων. Εργάζεται ιδιωτικά κάνοντας ατομικές συνεδρίες, ομάδες, συνεδρίες σε γονείς και σεμινάρια γονεϊκότητας. Στόχος της είναι να υποστηρίξει τους γονείς στο ταξίδι αυτό της γονεϊκότητας ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί ένας ασφαλής δεσμός μεταξύ γονέα και παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα
Θέκλα Γκιώνη

Θέκλα Γκιώνη

Διατροφολόγος, Κλινική Διαιτολόγος

Διαβάστε περισσότερα
Σοφία Δούμα

Σοφία Δούμα

Μαία, Σύμβουλος Θηλασμού

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των experts μας τη Σοφία Δούμα. Η Σοφία είναι Μαία, Εκπαιδευτικός, διεθνώς πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC και πιστοποιημένη Birthlight™ Perinatal Yoga Instructor. Είναι επίσης μητέρα πέντε παιδιών. Οι εμπειρίες που βίωσε η ίδια με τον θηλασμό των 5 παιδιών της, την ενέπνευσαν να διευρύνει περισσότερο τις γνώσεις της. Μαζί με την Αφροδίτη Κονδύλη, είναι συνιδρύτριες του Κύκλου. Τη Σοφία θα τη βρεις στον Κύκλο να παρέχει την υποστήριξή της με σεμινάρια, ομιλίες και workshops ως Σύμβουλος Θηλασμού σε κάθε στάδιο της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τον θηλασμό μέχρι τη σύνδεση της Γυναίκας με το σώμα της και το παιδί της, μέσω μαθημάτων prenatal-postnatal yoga. Το όνειρό της είναι η υποστήριξη και η φροντίδα προς τις γυναίκες και την οικογένεια, με ενσυναίσθηση και σεβασμό. #projectparenting #meetourexpert

Διαβάστε περισσότερα